|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۶:۱۶ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۱:۱۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یه بنده خدایی تو مانشت هست دو ساله ۳۰ سالشه !
یکی دیگهم ۵ ساله داره میگه چه فایده بعد از اینکه خونه و ماشین خریدم دخترا منو بخوان ![[تصویر: 468018_21.gif]](https://img.manesht.ir/468018_21.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 26 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۰:۳۴ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۰:۳۶ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: شرط سنی توی کشورهای امریکا و کانادا غیر قانونیه و اگر شما ثابت کنید یک شرکت به خاطر سنتون (یا جنسیت - زبان و غیره) با شما با تبعیض رفتار کرد میتونید شکایت کنید و غرامت های سنگین بگیرید
پس چرا برای گرفتن ویزای کار شرایط سنی اهمیت داره؟
این موضوع هم برای من یه چالش شده. (خودم شرایط سنیم مشکل نداره اما برام سوال شده همین)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 26 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۵۴ ب.ظ
ای بابا، بسه دیگه! این پرسپولیسیها خسته نشدن انقدر جام گرفتن؟ من واقعا به خاطر سپاهان و استقلال و بقیه تیمها ناراحتم، اونا هم دل دارن دیگه، حالا چی میشه امروز Hat-Trick نکنید؟ این چه وضعیه آخه؟ زشت نیست واقعا؟  )))
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: جمله خطرناکیه، مواد مخدر هم میتونه حالو خوب کنه؛ کنار همه بدی هایی که داره، خوبی هم داره. می دونم منظور این موارد نیست ولی کلمه "هر" رو باید خیلی با احتیاط استفاده کرد.
«هر» کاملا بجا استفاده شده، چون اشارهش به هر چیز مثبت هست، خوبی یا شاید لذتی که احتمالا تو کشیدن مواد مخدر هست، یه امر مثبت نیست. وقتی در مورد یه چیز مثبت و خیر صحبت میکنیم، در مورد ماهیتش صحبت میکنیم.
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: واقع بینی از دو نگرش مثبت و منفی سخت تره ولی با نتایج بهتر.
منافاتی بین واقعنگری و مثبتنگری نیست، اینا یه کم بازی با کلماته، هرچند من میدونم منظورتون کدوم مثبتنگری هست.
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۸:۳۶ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: این اساتید ۷۰ درصد جامعه آماری دانشگاهها را تشکیل میدن. پس میشه کلیت داد موضوع را.
راستش من نمیدونم این آمار از کجا اومده، ولی در مجموع منظور من از واژه «دانشگاه» تو ایران، بیشتر اشاره به دانشگاههای سطح یک وزارت علوم هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 26 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۱:۵۶ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 27 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۱:۵۲ ق.ظ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۵:۲۹ ب.ظ
تعجبی نداره، آدم بد ذات و بیشعور همه جا پیدا میشه....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 27 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: منافاتی بین واقعنگری و مثبتنگری نیست، اینا یه کم بازی با کلماته، هرچند من میدونم منظورتون کدوم مثبتنگری هست.
موافقم با مثبت اندیشی واقع نگرانه، نه مثبت اندیشی کاذب.
کاملا هم متوجه پیام سخن شما شدم ولی انقدر سوتعبیرها از سخنانی از این جنس دیدم که ...
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: «هر» کاملا بجا استفاده شده، چون اشارهش به هر چیز مثبت هست، خوبی یا شاید لذتی که احتمالا تو کشیدن مواد مخدر هست، یه امر مثبت نیست. وقتی در مورد یه چیز مثبت و خیر صحبت میکنیم، در مورد ماهیتش صحبت میکنیم.
هر چیز میتونه جنبه مثبت داشته باشه حتی آیه حرمت شراب و قمار هم میگه منافعی دارن، اما شرّشون بیش از اونه که اون منافع، ارزشی داشته باشند.
اما هر مثبتی، ارزش بولد شدن رو نداره، یک پزشک SS، متدی برای نجات از سرمازدگی پیدا کرد، که افراد زیادی به کمکش نجات پیدا کردن (امر مثبت واقعی ) اما به بهای کشته شدن ۹۰ نفر در آزمایشات. مثال مبالغه آمیزه، موارد روزمره زندگی ما اثر تا این حد گسترده ندارن ولی خیلی از موارد امر مثبتی که بولد میشه به ظاهر مثبته حتی میتونه واقعا مثبت هم باشه ولی قسمت منفی ماجرا خیلی بیش از اونه که با تمام بزرگنمایی ها اون امر مثبت رو قابل توجیه کنه.
نکته دیگه این که انسان توانایی زیادی در فریب دادن خود داره، مثلا میتونه خودشو برای به دست آوردن قدرت/ثروت/لذت و... بیشتر به هر قیمت فریب بده و بسیار منفی ها رو برای خودش مثبت ترین تعبیر کنه.
دیگه این که مثبت اندیشی های افراطی، سرخوردگی های شدید هم به دنبال دارن. حافظه تاریخی مون سرشار از این مثال هاست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۱:۱۷ ق.ظ
یک چهارم کل رسانه های دنیا!
یا ابرفرض
رسانه های این شرکت بگن بچه های مانشت همشون ازدواج کردن دیگه کی باورش میشه که ازدواج نکردن؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۳:۰۶ ق.ظ
شب، سکوت، آرامش، هوای نمناک، آسمان پرستاره، ماه تابان، موزیک، و دیگر هیچ!
میتونم بگم یکی از با کیفیت ترین لذتهایی که تا حالا توی این دنیا داشتم، گوش دادن به موزیک حین خیره شدن به آسمون توی نیمه شبه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۴:۴۷ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۳:۰۶ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: شب، سکوت، آرامش، هوای نمناک، آسمان پرستاره، ماه تابان، موزیک، و دیگر هیچ!
میتونم بگم یکی از با کیفیت ترین لذتهایی که تا حالا توی این دنیا داشتم، گوش دادن به موزیک حین خیره شدن به آسمون توی نیمه شبه.
کیف می کنیاااااا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۵:۰۰ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۰:۳۴ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: (25 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۰:۳۶ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: شرط سنی توی کشورهای امریکا و کانادا غیر قانونیه و اگر شما ثابت کنید یک شرکت به خاطر سنتون (یا جنسیت - زبان و غیره) با شما با تبعیض رفتار کرد میتونید شکایت کنید و غرامت های سنگین بگیرید
پس چرا برای گرفتن ویزای کار شرایط سنی اهمیت داره؟
این موضوع هم برای من یه چالش شده. (خودم شرایط سنیم مشکل نداره اما برام سوال شده همین)
مثل ماسیلیم بن ترامپ. اگر بر علیه یک مسلمان امریکایی کوچیکترین تبعیضی قایل بشی میشه شکایت کرد اما مسلمانی که توی یک کشور یه جای دیگه دنیا زندگی میکنه که شاملش نمیشه.
این قانون برای افرادی هست که مقیم امریکا هستند ( یا حداقل اونجا زندگی میکنند)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۵۷ ق.ظ
خب فک کنم رکورد زدم.
۲.۵ سال بعد از سابمیت، یکی از پیپرام ریوایز خورد با جوابیه هفت تا داور ریز و درشت. باز جای شکرش باقیه که من جای دیگه ای پیپرو پابلیش کردم توی این مدت .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۷:۵۷ ب.ظ
سن چقدر تو ادامه تحصیل مهمه ؟ یا بهتر بگم برای هر مقطعی تا چه سنی میشه حساب کرد البته اگر واقع بین باشیم ..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 28 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۱:۱۴ ب.ظ
ای خدا شکرت
دیگه دارم بالا میارم
یاد داستان گتسبی افتادم!
انگار همیشه آتیش قِر و فر یه مشت بچه سرمایه دار عیاش مفنگیِ دوزاری, خاکسترش سهم ساکنین دره ی خاکستره
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۷:۵۷ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: سن چقدر تو ادامه تحصیل مهمه ؟ یا بهتر بگم برای هر مقطعی تا چه سنی میشه حساب کرد البته اگر واقع بین باشیم ..
تیپ شخصیتی, جغرافیای تحصیلی, بینش شخص نسبت به زندگی, شرایط اقتصادی, شرایط مدنی, شرایط کاری و خیلی پارامترای دیگه در اینجا مهمه
و به همین خاطر اینجور سوالات کلی معمولاً بی جواب میمونه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 29 اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۳:۳۹ ق.ظ
کیا روزه می گیرن و چرا ؟
|