|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۳ دى ۱۳۹۷ ۰۹:۰۷ ب.ظ
و چه نزدیک و چه دوریم به هم...!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 دى ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰ ب.ظ
اون: بلک!
من: [بر سرعت خویش می افزایم]
[چند دقیقه بعد]
اون: بلک صدات کردم. فرار کردی.
من: مشخص بود؟
اون: آره تابلو بود.
من: پس پیامم درست منتقل شد.
[و سپس خنده بسیار رفت]
پ.ن: تو دنیای واقعی به من بلک نمیگن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 03 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ ب.ظ
چت مانشت هنوز خرابه که! واویلا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 03 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پ.ن: تو دنیای واقعی به من بلک نمیگن. 
میگن کاربر بلک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 دى ۱۳۹۷ ۰۹:۵۲ ق.ظ
یاد ساندویچ نون لواش و پنیر و خیار و گردو که زمان مدرسه زنگ تفریح میخوردیم بخیر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۱۴ ب.ظ
کیفیت خودکار ایرانی کیان واقعا خوبه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 04 دى ۱۳۹۷ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۷ ۰۲:۱۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: کیفیت خودکار ایرانی کیان واقعا خوبه!
آره خوبه واقعا
من برای حمایت از کالای ایرانی این خودکار را میخرم
همه جان و تنم وطنم...
کاش کالاهای با کیفیت داشتیم و از تولیدات کشور خودمون میخریدیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 04 دى ۱۳۹۷ ۰۸:۴۴ ب.ظ
آدم واقعا میمونه که چی بگه...
تصورش هم خیلی سخته واقعا...اینکه صبح، مثل هر روز دیگه بری دانشگاه ولی چنین اتفاقی بیفته و ...
ایشالله خدا به خونواده های این دانشجوهای دانشگاه آزاد علوم تحقیقات صبر بده..خیلی سخته...
اونایی که حالشون بده ایشالله زودتر خوب شن.
و بدترین عکس هم، همون عکس برگه دفاع از پایان نامه بود که خونین افتاده بود روی زمین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 04 دى ۱۳۹۷ ۰۹:۵۲ ب.ظ
از ظهر که اخبار را شنیدم حالم بده
این همه هزینه کنی تا فرزندت به جایی برسه بعد ...........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 04 دى ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ
بی ارزش ترین چیز توی این مملکت جون ادمیزاده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۱ ب.ظ
خانواده هاشون 
واقعا متاسف و متاثر میشه آدم.
والا همین چیزا رو آدم چه توی خانواده ش چه بیرون از اون میبینه حالش بد میشه و افسردگی میگیره
دقت کردید هر سال یه فاجعه س
از پلاسکو بگیر تا سانچی و الانم این و هزار مدل داستان دیگه داربم زمستون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ
من فک می کنم دیگه تحصیل کردن نباید اینقد با روش های چند صد سال پیش جلو بره باید هزینه ها رو کم کرد با استفاده از تکنولوژی رفت امدهای پر هزینه حذف شه خیلی از مباحث می تونه به صورت انلاین برگزار شه و در صورت نیاز کلاس حضوری تشکیل شه حالا یه خورده کم لطفی شده و مجازی رو بد جا انداختن و گرنه روش اموزش اینده همینه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من فک می کنم دیگه تحصیل کردن نباید اینقد با روش های چند صد سال پیش جلو بره باید هزینه ها رو کم کرد با استفاده از تکنولوژی رفت امدهای پر هزینه حذف شه خیلی از مباحث می تونه به صورت انلاین برگزار شه و در صورت نیاز کلاس حضوری تشکیل شه حالا یه خورده کم لطفی شده و مجازی رو بد جا انداختن و گرنه روش اموزش اینده همینه
بنظرتون صورت مساله را پاک نکردید؟ 
ببینید هر ساله چقد رفت و امد به این شهر و اون شهر یا از این سر شهر به اون سر شهر داریم؟ این هزینه رفت و امد رو باید با تکنولوژی کم کرد. شما ببینید هر ساله تو اتوبوس هواپیما قطار چقدر دانشجو جابجا میشه؟ چقدر احتمال تصادف یا سقوط هست؟ چقد باید طرف هزینه از جیبش بده؟ با همون روشی که ۵۰ سال پیش اموزش میدادن الانم همونه وقتش شده که بیشتر به تکنولوژی بها داده بشه
+ یا به همون فرم دفاع دقت کنین خیلی حرف میشه در موردش زد که چرا اصولا اینقد حضور خود طرف الزامیه؟ پس سایت و ایمیل واسه چیه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۲۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (04 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من فک می کنم دیگه تحصیل کردن نباید اینقد با روش های چند صد سال پیش جلو بره باید هزینه ها رو کم کرد با استفاده از تکنولوژی رفت امدهای پر هزینه حذف شه خیلی از مباحث می تونه به صورت انلاین برگزار شه و در صورت نیاز کلاس حضوری تشکیل شه حالا یه خورده کم لطفی شده و مجازی رو بد جا انداختن و گرنه روش اموزش اینده همینه
بنظرتون صورت مساله را پاک نکردید؟ 
ببینید هر ساله چقد رفت و امد به این شهر و اون شهر یا از این سر شهر به اون سر شهر داریم؟ این هزینه رفت و امد رو باید با تکنولوژی کم کرد. شما ببینید هر ساله تو اتوبوس هواپیما قطار چقدر دانشجو جابجا میشه؟ چقدر احتمال تصادف یا سقوط هست؟ چقد باید طرف هزینه از جیبش بده؟ با همون روشی که ۵۰ سال پیش اموزش میدادن الانم همونه وقتش شده که بیشتر به تکنولوژی بها داده بشه
+ یا به همون فرم دفاع دقت کنین خیلی حرف میشه در موردش زد که چرا اصولا اینقد حضور خود طرف الزامیه؟ پس سایت و ایمیل واسه چیه؟
این فقط ی بخش ماجراست. هزارجایی دیگم هس ک هنوز باید ادم خوددش دستی بره استعللام بگیره با تمام پز دولت الکترو نیک . هنوز وزارت اپ و علوم نتونستن کاریی کن استعلامم دیپلم با اتوماسسیون حل بشه
حتا با سیسستمای اتوماسسیون میگن برو فلانن اتاق بگو کارتابلششو چک کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 05 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۰۶ ق.ظ
همه ما ناراحتیم ولی با ناراحتی نمیشه جلو تکرار حوادث رو گرفت مثل تکرار اتش سوزی کلاس درس شاید اگه به جای ناراحتی کردن صرف به راه حل های بهتری فکر شده بود جلو تکرار اون رو می گرفت مثلا میشد درهای کلاس چوبی نباشه میشد پنجره های کلاس باید قابل باز شدن و راه فرار در صورت لزوم باشه و هزاران فکر بهتر فقط هم فکر نکنین مساله پول هست! شما ببینید تو مدارس جدید چقد از این تجارب استفاده شده؟ متاسفانه با هزینه زیاد به سبک و سیاق قدیم ندیم ها ساخته میشه! چرا؟ چون موقع حادثه فقط ناراحت شدیم!
|