|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 14 آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق.ظ
شدت تبلیغات تو دنیای اینترنت،تلویزیون، شبکه های اجتماعی و.... واقعا افتضاح شده. آدم جرات نداره یه لحظه اینستا را باز کنه یا ماهواره روشن کنه ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 14 آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: شدت تبلیغات تو دنیای اینترنت،تلویزیون، شبکه های اجتماعی و.... واقعا افتضاح شده. آدم جرات نداره یه لحظه اینستا را باز کنه یا ماهواره روشن کنه ....
چون شغل راحتیه. کافیه از زندگی شخصی چنتا عکس بذاری تو اینستا مردم هم جهت فضولی فالو میکنن و بعد هم تبلیغات.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۱ ب.ظ
همه رنگها یه طرف، مشکی هم یه طرف. ماشین مشکی واقعا جلوه داره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: همه رنگها یه طرف، مشکی هم یه طرف. ماشین مشکی واقعا جلوه داره.
![[تصویر: 464191_vfm5_iris.jpg]](https://img.manesht.ir/464191_vfm5_iris.jpg)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۴۴ ب.ظ
وااای! لامبورگینی مشکی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ب.ظ
گوگل ترزلیت تغییر ظاهر داره. اما هنوز از نظر محتوی به پای دیکنشری های مطرح نمیرسه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: گوگل ترزلیت تغییر ظاهر داره. اما هنوز از نظر محتوی به پای دیکنشری های مطرح نمیرسه.
من شکل قبلی اش را بیشتر دوست داشتم
دیکشنری های مطرحی که استفاده میکنید چی هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۲ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: منم مدت ها اینطوری بودم از یه دختری مثلا خوشم میومد کوچکترین نقصی توش میدیدم توی ذوقم میخورد مخصوصا وقتی باهاش میحرفیدم مثلا میدیدم در مورد فلان موضوع مثلا سیاست یا جامعه سوادش کمه. بعد یه مدتی سعی کردم ادما را به عنوان یک کل ببینم. یکی ممکنه توی هنر خیلی بدونه در صورتی که من قدر گنجشک بارم نی از اون طرفم من ممکنه توی یه جاهایی سواد و توانایی هام بهتر باشه.
من هنوزم همینطوریم. خیلی بده ولی... شایدم بد نباشه! نمیدونم.
کلا دختری که عمقش کم باشه از نظرم جالب نیست. حالا هرچقدر هم که زیبا و مهربون و هنرمند و غیره باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من هنوزم همینطوریم. خیلی بده ولی... شایدم بد نباشه! نمیدونم.
کلا دختری که عمقش کم باشه از نظرم جالب نیست. حالا هرچقدر هم که زیبا و مهربون و هنرمند و غیره باشه.
من فکر میکنم ی دختر مهربون خیلی بهتر از ی دختر دانشمند خشک و بی احساس هست
در انتخاب برای ازدواج به عنوان ی همکار یا هم گروه درسی نگاه نکنید همسر آدم باید نقش آرامش دهنده باشه
البته اینم درسته
(۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۸ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کلا دختری که عمقش کم باشه از نظرم جالب نیست
بلاخره یکی پیدا میشه هر دو ویژگی را داشته باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۳۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من فکر میکنم ی دختر مهربون خیلی بهتر از ی دختر دانشمند خشک و بی احساس هست
دختر دانشمند لزوما خشک و بی احساس نیست.
(۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۳۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: بلاخره یکی پیدا میشه هر دو ویژگی را داشته باشه![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
شایدم پیدا نشه و مجبور شم از خواسته هام کوتاه بیام (امیدوارم اینطوری نشه!).
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۰۸ ب.ظ
دختر اول باید خوشگل و ورزشکار باشه
سپس اخلاق و تحصیلات و غیره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۰۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دختر اول باید خوشگل و ورزشکار باشه
به نظرم یه دوش آب سرد بگیر بعد زن رو انتخاب کن )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۰۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دختر اول باید خوشگل و ورزشکار باشه
به نظرم یه دوش آب سرد بگیر بعد زن رو انتخاب کن )
عــــــــــــــــــالی بووووووووود![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
خیلی خندیدم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بــــــــله، دوباره میرسیم به بحث جذاب و شیرین ازدواج![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۴۷ ب.ظ
بازگشت همه بحث ها به بحث ازدواج است.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 15 آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ب.ظ
دوستان لطف کنید حداقل وقتی روی پست هام reply میزنید یه سپاس هم بزنید ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
دیگه کسی پست هام رو سپاس نمی زنه
ظاهرا هیچکی منو دوست نداره البته اینو قبلا بلک گفته بود
|