|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 13 آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ق.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: شماها از زندگی چی میخواید؟؟؟
یه زن خوشگل
پووووووووووووووول به اندازه خیلی کافی در حد چند میلیارد باشه خوبه حالا
دیگه سلامتی خیلی خیلی مهمه حتی پول هم نمی تونه درستش کنه
همین دیگه پول باشه سلامتی باشه ادم کارهای عاقلانه انجام بده و مثل ۹۰ درصد مردم ایران نیفته تو لوپ قسط و وام و قرض و این چیزا
+ خیام زیاد داری حرف می زنی بخاب فردا باید بری سر کار
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 13 آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۰۶ ق.ظ
از زندگی چی میخوایم؟ هرچی پرت کرت سمتمون. ما غلط کنیم یه چیزی بخوایم دقیقا برعکسش در بیاد!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ق.ظ
دیگه دلم نمیخواد آدمارو از نزدیک بشناسم؛
بعضیا همونقدر که از دور آرزوی قشنگی ن، واقعیت وحشتناکی هم هستند...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 13 آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ق.ظ)αɾια نوشته شده توسط: دیگه دلم نمیخواد آدمارو از نزدیک بشناسم؛
بعضیا همونقدر که از دور آرزوی قشنگی ن، واقعیت وحشتناکی هم هستند...
چرا اینقدر منفی نگر ببم جان؟
این که بعضی ها یه جوری ان، نباید مانعی برای تو باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: چرا اینقدر منفی نگر ببم جان؟
این که بعضی ها یه جوری ان، نباید مانعی برای تو باشه.
چشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 13 آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۷ ب.ظ
یک بمب ۲۵۰ کیلوگرمی از جنگ جهانی دوم توی مونیخ پیدا کردن!!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فقط ۲ کیلومتر با خونه من فاصله داره!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 13 آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: یک بمب ۲۵۰ کیلوگرمی از جنگ جهانی دوم توی مونیخ پیدا کردن!!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فقط ۲ کیلومتر با خونه ی من فاصله داره! ![[تصویر: confused.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/confused.gif)
چجوری میخوان مهارش کنن؟ قابل ترکیدن هم هست؟
قبل از هرنوع اقدامی زودتر اطلاع رسانی کنن یوقت از مونیخ پرت نشید تو مریخ دکتر جان ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
اومدم تنظیمات گوشی مامانم درست کنم سرعتش پایین بود. خاموش شد .دیگه روشن نمیشه
همینجور نشسته بود بالای سرم . میگفت گوشیمو خراب کردی.درستش کن. میخوام برم تو تلگرام ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif) ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
هرچی این سوزن فرو میکنم تو سوراخ قسمت ریست.کلا جوابگو نیست ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
به گووشی مامانم که زنگ میزنم خاموش نیست.زنگ میخوره. ولی صفحه خاموشه. چکارش کنم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 13 آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۵۲ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: چجوری میخوان مهارش کنن؟ قابل ترکیدن هم هست؟
قبل از هرنوع اقدامی زودتر اطلاع رسانی کنن یوقت از مونیخ پرت نشید تو مریخ دکتر جان ![[تصویر: confused.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/confused.gif) ![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
تا جایی که میدونم سیستمش اینطوریه که اطراف رو تخلیه میکنن.
بعد سعی میکنن بمب رو خنثی کنن. اگر هم قابل خنثی کردن نباشه، به صورت کنترل شده منفجرش میکنن.
ظاهرا سال ۲۰۱۲ بمبی که پیدا کرده بودن رو منفجر کردن:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ ب.ظ
کاش یه مغازه بود آدم میرفت میگفت:
بی زحمت یه کم "خیالِ خوش" میخوام
ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟
آقا این "آرامشا" لحظه ای چند؟
این "بی خیالیا که میپاشن رو زندگی" مُشتی چند؟
ازین روزایی که "بی بغضن" دارین؟
ازین سالای "بی رنج" اندازه دل ما دارین؟
این "شادیا" دوام دارن؟
نه... کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه زندگی میخوام بی زحمت جنسِ خوبش!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 14 آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳ ق.ظ
به حدی عاشق موزیک جدید احسان خواجه امیری شدم که دلم میخاد تا خود صبح بدون مکث بگوشمش :///
یادمه جوونتر که بودم، یسری از موزیکایی رو که تا سر حد مرگ دوسشون داشتم رو خیلی کم میگوشیدم چون ترس داشتم از اینکه موزیکه واسم تکراری بشه! ((:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 14 آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: به حدی عاشق موزیک جدید احسان خواجه امیری شدم که دلم میخاد تا خود صبح بدون مکث بگوشمش :///
یادمه جوونتر که بودم، یسری از موزیکایی رو که تا سر حد مرگ دوسشون داشتم رو خیلی کم میگوشیدم چون ترس داشتم از اینکه موزیکه واسم تکراری بشه! ((:
خواجه امیری برای من یکی تکراری نمیشه هرگز. به جرات میتونم بگم بالای ۱۰۰ بار هر آهنگش را گوش دادم![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
درد و مرض این که یوتیوب را فیلتر کردن نمیفهمم![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif) حاضرم ۱۰۰ هزار تومن بدم یه فیلتر شکنی چیزی بخرم که انقدر ویدئوها کند باز نشن![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ ق.ظ
انگار رو پیشونی من زدن نیازمندی ها ؛همه وقتِ نیازشون میان سراغم!!
کنجکاوم اونایی که حالِ خوبتونُ باهاشون شریک میشین اینجور وقتا کدوم گوری ن؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 14 آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: به حدی عاشق موزیک جدید احسان خواجه امیری شدم که دلم میخاد تا خود صبح بدون مکث بگوشمش :///
یادش بخیر دوران کارشناسی تو خوابگاه هر شب تا پاسی از شب آهنگ های احسان خواجه امیری رو گوش میدادم
منو یاد اون لحظه ها انداختی بخصوص آهنگ این حقم نیست ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
+ حالا که اینطور شد میرم کنسرتش ۱و ۲ و ۹ دی داره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 14 آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۹ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: درد و مرض این که یوتیوب را فیلتر کردن نمیفهمم![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif) حاضرم ۱۰۰ هزار تومن بدم یه فیلتر شکنی چیزی بخرم که انقدر ویدئوها کند باز نشن![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif) ![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif)
شما ماهی ۷ هزار تومن بده، همه سایتا مثل جت باز میشن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 14 آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شما ماهی ۷ هزار تومن بده، همه سایتا مثل جت باز میشن.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم راهکار را مرحمت بفرمایید
|