|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 06 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۰۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: بعد از ناهار خوابم میگیره میرم دراز میکشم خوابمم نمی بره میام کار کنم خستمه! گیری کردیما!
کسی هست بعد ناهار خوردن خوابش نگیره؟ راز موفقیتش رو بگه
منم همینجوری هستم با این تفاوت که حتما حداقل نیم ساعت میخوابم(اگر کار داشته باشم که بیشتر میخوابم )
یه مدت میخواستم خواب شبم به هم نریزه، وقتی خوابم میگرفت میرفتم موزیک گوش میدادم، ورزش میکردم و بعد دیگه انگار اون حالت کسلی از بین میرفت و پر انرژی ادامه میدادم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 06 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: هوا سرد و بارونی شده اینجا (۴ درجه اس الان).
امروز فهمیدم که شوفاژ خونم روشن نمیشه... به سرایدار زنگ زدم بیاد درستش کنه، انگلیسی حرف نمیزد، نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. باید آلمانی یاد بگیرم واقعا!
الان با دو تا شلوار و ژاکت نشستم پای لپتاپ دارم اینا رو تایپ میکنم.
نمیشه با body language حالیش کنید که شوفاژ خرابه؟
ژاکت ببینه باید بفهمه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: باید آلمانی یاد بگیرم واقعا!
از siri کمک بگیر!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 06 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۰۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: بعد از ناهار خوابم میگیره میرم دراز میکشم خوابمم نمی بره میام کار کنم خستمه! گیری کردیما!
انگیزه باشه حله
انگیزه دهنده باشه بهتر
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
y

ی سوالی ک اینجازیاد پیشس میاد برام
چجوری انقد ب سرعت نظظرتون عوض میشه :¦
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ب.ظ
ناهار نخور !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳ ق.ظ
تولد دکتر محمود احمدی نژاد هست امروز ) )
مبارکشون باشه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ
من چون خونه کار میکنم تحمل این که نخوابم و کار کنم برام سخت تره. به همین خاطر بلافاصله بعد ناهار دو لیوان چای با غلظت متوسط به همراه شکلات تلخ میخورم. تا الان که جواب داده، بعدش چی بشه را نمیدونم (الان دکترهای مانشت میگن چای بعد غذا خوب نیست،اما من روال خودم را برای زندگی دارم و پیشاپیش ممنونم که نگران بنده هستید)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۱۴ ق.ظ
من خیلی راحت بعد از ناهار ۲-۳ ساعت میگیرم میخوابم و مثل همیشه سرم به بالشت نرسیده خوابم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: هوا سرد و بارونی شده اینجا (۴ درجه اس الان).
امروز فهمیدم که شوفاژ خونم روشن نمیشه... به سرایدار زنگ زدم بیاد درستش کنه، انگلیسی حرف نمیزد، نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. باید آلمانی یاد بگیرم واقعا!
الان با دو تا شلوار و ژاکت نشستم پای لپتاپ دارم اینا رو تایپ میکنم.
خوب به یکی از دوستانتون که فارسی المانی یا انگلیسی المانی بلده زنگ بزنین داستان رو بگین بعد گوشی رو بدین سرایداره تا بحرفه باهاش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۵۶ ق.ظ
.......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۵۶ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: مسولیتت پست حساستنو ب کی واگذار میکنین تواون زممان؟
دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۴۱ ق.ظ
به چشم کی زل بزنم، نگاهتُ یادم بره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۴۱ ق.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: به چشم کی زل بزنم، نگاهتُ یادم بره؟ 
بقول خاله شادونه و عموپورنگ، عمو قناد و سایر عموها و خاله ها
من من من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 07 آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۴۱ ق.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: به چشم کی زل بزنم، نگاهتُ یادم بره؟ 
متن با " " هماهنگی نداره چرا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: بقول خاله شادونه و عموپورنگ، عمو قناد و سایر عموها و خاله ها
من من من 
کی از همه قشنگتره؟
کی از همه زرنگتره؟ 
( به مهدکودک مانشت خوش آمدید )
(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۳۷ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: متن با " " هماهنگی نداره چرا
صرفا جهت رد گم کنی، وگرنه پشت این جمله ۳-۲تُن اشک خوابیده
|