|
|
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: به چی فکر می کنی؟ - لنیا - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط:(24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ)لنیا نوشته شده توسط:عشق حقیقی و راستین هنوز هم هست...توش نه دوزوکلکی هست نه دروغی نه خیانتی...صاف و ساده و خالصانه...(21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط: به دوست داشتنهای راستینتفاهم به این میگن دیگه تا این حدم نیست بانو تو قرآن خدا گفته زنان پاک دامن برای مردان پاک دامن و برعکس خداکنه خوب باشیم و خوب بمونیم تا خدا هم حواسش بهمون باشه |
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)لنیا نوشته شده توسط: دیگه تا این حدم نیست بانوبله در سوره نساء گفته شده، لنیاخانوم خداهمیشه حواسش بهمون هست ولی هرچقد خوب و پاک هم بمونیم بازهم جنس مذکر براش مهم نیست ... |
به چی فکر می کنی؟ - لنیا - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط:همانطور که ما برامون مهم هست آن ها نیز برایشان مهم است(24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)لنیا نوشته شده توسط: دیگه تا این حدم نیست بانوبله در سوره نساء گفته شده، مگر میشود انسان بود اما پاکی و صداقت وخوب بودن دیگری برایش اهمیت نداشت؟ آن افرادی که شما در نظر گرفتی و نسبتش میدهی به همه خصلت های خاصی دارند.... |
|
به چی فکر می کنی؟ - Maryam-X - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
جنس مذکر حواسش هست که ما پاک باشیم.اتفاقا بعضی موقع ها خیلی هم حواسش هست. فقط متاسفانه نمیدونم چرا یادش می ره که زنان پاکدامن ،مردان پاکدامن می خوان نه اراذل و اوباش توی خیابون رو که هرکاری دلشون می خوان و هرتفریحی می خوان به خودشون اجازه می دن انجام بدن ولی برای طرف مقابلشون محدودیت می ذارن و خط و نشون می کشن!! |
|
به چی فکر می کنی؟ - نازین - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
من اینجا زیاد بحث غیرعلمی می کنم و از این کارمم اصلا خوشم نمیاد .سعی میکنم از این به بعد شرکت نکنم.امااا بنظرمن پست ترین پسرا دنبال پاکترین دختران دنیان!اون آقایونی که سرشون تو لاک خودشونه بیشتر به اصالت ،نجابت خانواده یک دختر توجه می کنند (بحث نجابت واصالت هم در دیدگاه هرکسی متفاوته)نه اینکه این دختر تا چه حد بازیچه مردای جامعه بوده. خیلیا تو این بحث ها شرکت نمی کنند بنظرمنم اینطوربهتره هم اعصاب آدم خراب نمی شه .هم این سایت جای این حرف ها نیست. |
RE: به چی فکر می کنی؟ - M*Gh - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط: به دوست داشتنهای راستیناز همگی عذرخواهی می کنم،که ارسالم باعث بحث در این تاپیک شد. به نظر همگی دوستان احترام می گذارم. قصد ادامه بحث را ندارم. ولی من منظورم از دوست داشتنهای راستین،صرفا جنس مذکر نبود. بلکه منظور بعضی از همین خانمهایی بودند که یک عمر ادعای دوستی می کنند. و ادعا می کنند که شما عزیزترین فرد در زندگیشان هستید، اما فقط به فکر منافع خودشون هستند. به محض اینکه در یک زمانی دیدند که شما دیگه اون فایده را برایشان ندارید، براحتی کنارتان می زنند.
|
|
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
ب اینکه.... من هرگز نخواستم که از عشق،افسانه یی بیافرینم باور کن...! من می خواستم که با دوست داشتن زندگی کنم، کودکانه و ساده..... |
|
به چی فکر می کنی؟ - خانه سبز - ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
موفقیت پیروزی پشتکار لبخند ارامش سکوت تلاش هدفمندی مثبت اندیشی وووووووووو پیروززززززززززی!!! |
|
به چی فکر می کنی؟ - saratabari - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
به اینکه چقدر خوب میشه برای ارشد تا روز آخر با انگیزه و محکم ادامه بدم و روزها سریع تر بگذره تا روز کنکور ارشدم. |
|
به چی فکر می کنی؟ - frr - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
به این فکر می کنم که کلا و اساسا : یعنی چی ؟ چرا ؟ کجا ؟ کی ؟ |
|
به چی فکر می کنی؟ - azarakhsh1986 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
یعنی چی میشه فردا !!! ؟؟؟! |
|
به چی فکر می کنی؟ - atenaa - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ق.ظ
ب این فک میکنم ای بابا حالا جطور باید روزایی ک کلاس دارم برم قم و برکردم ۵صبح کی حال داره بیدار شه شایدم تو این اتوبان تهران قم ی بلایی سرم بیاد خخخخ کلا جقدر مثبت اندیشم |
|
به چی فکر می کنی؟ - iammiti - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
به اینکه فرزادم رفت پاریس... |
|
به چی فکر می کنی؟ - diligent - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
به الگوریتمه |
|
به چی فکر می کنی؟ - aamitis - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
به این که خدا بد جور هوامو داره اما من ازش غافلم به این که چقدر قشنگ همه چیزو برام جور میکنه و من ناشکرم به این که مطمئنم بازم اون چیزی که میخوام رو برام در نظر گرفته اگه مصلحتم باشه عاشقتم خدا کاش تو عملمم بتونم نشونت بدم |