|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 09 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: برای ارزیابی correctness و completeness به جز precision و recall چه راههای دیگهای هست؟ به خصوص وقتی روش کاملا خودکار نیست. یعنی در آخر تصمیم نهایی رو کاربر میگیرد.
چه ویژگیهایی مدنظرتونه که precision و recall اونها رو ندارن؟ بستگی به تسک هم داره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 09 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: برای ارزیابی correctness و completeness به جز precision و recall چه راههای دیگهای هست؟ به خصوص وقتی روش کاملا خودکار نیست. یعنی در آخر تصمیم نهایی رو کاربر میگیرد.
چه ویژگیهایی مدنظرتونه که precision و recall اونها رو ندارن؟ بستگی به تسک هم داره.
میخواهم بدونم برنامه درست است یا نه. روشم آره و نه نمی گه به کاربر کمک میکند. الان مشکل همین است که بررسی نهایی رو خود کاربر انجام میدهد. من اومدم mutant ایجاد کردم و precision و recall بدست آوردم ولی داور ایراد گرفته. می گه چون ابزارت تعیین نمی کنه در نهایت کاربر تعیین می کند precision و recall مناسب نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ
روز جهانی دختر مبارک (پیشاپیش).
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 09 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۴۲ ب.ظ
خیلی راحت تر از اون چیزی که بنظر میرسه توی ایران میشه پول در آورد. هر چند خیلی پولی نیست که بچسبه )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 09 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: بیشتر ما ایرانیها عادت کردیم هر از مدتی یه موضوعی رو بولد کنیم تو فضای مجازی و تو فضای واقعی هی بگیم ازش تا موقع رسیدن بهم حرفی واسه گفتن داشته باشیم
شما ببینین چند درصد از مادران باردار زایمان زودرس کردن؟ تعداد تختهای بیمارستان و تعداد بیمارستانها رو حساب کنین خیلی نیست ببینین چند نفر تونستن تو اون روز زایمان کنن ضمن اینکه بعضی واقعا همون روز موعد زایمانشون بوده و هیچ ربطی به این تاریخ نداشته و بعد پوشش تو فضای مجازی رو ببینین.
نکته بعدی اینکه ظرفیت بیمارستانهای دولتی محدوده به این راحتی به کسی اجازه اینجور مانور کردن نمی دن مگه طرف بخواد بره خصوصی که اونجا تا ریال اخر هزینه زود رس بودن رو از جیب مبارک باید پرداخت کنن
و اما نکته بعدی اینکه عادت کردیم مردم رو قضاوت کنیم و هر کس با معیار ما نخورد به راحتی احمق خطابش کنیم خوب دوست عزیر این کار اشتباه و توهین به بخشی از جامعه هست چرا دچار توهم خود کامل پنداری بشیم؟
ضمن اینکه من خودم با این جور کارا موافق نیستم اما اجازه قضاوت و احمق خطاب کردن دیگران رو به خودم نمی دم
بحث بسیار بی اهمیت و سطحی بود که دوستان تحت تاثیر شبکه های اجتماعی که اونا هم برای هیجان مخاطب به این مساله دامن زدن
میزنن اینجا هم مطرح شد ارزش بیشتر از این هم نداره
کسی که از خونتون دزدی کرد هم دزد خطاب نکنید توهین حساب میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 09 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۱ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دیگه مانشت اون مانشت سابق نیست ...
مدیر بزن اکانتم رو بترکون
من این پیامو تازه دیدم
تا فردا شب فرصت میدم بهتون تا آخرین صحبتهاتون را انجام بدید و حلالیت کامل بطلبید از همگی... ))
تا فردا شب خوبه؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 09 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۱ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دیگه مانشت اون مانشت سابق نیست ...
مدیر بزن اکانتم رو بترکون
من این پیامو تازه دیدم
تا فردا شب فرصت میدم بهتون تا آخرین صحبتهاتون را انجام بدید و حلالیت کامل بطلبید از همگی... ))
تا فردا شب خوبه؟!
....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 09 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ب.ظ
یه نکته دیگه در مورد این بحث اینه که فردا که این بچه ها برن تو یه محیطی مثل مدرسه بعد طرف میگه تاریخ تولدت چیه؟ میگه ۷/۷/۹۷ بعد با این طرز فکر که اینجا ترزیق شده میگه مادرت حماقت کرده تو رو تو اون تاریخ به دنیا اورده تو یه مریضی! زود رس بودی! حالا اون بیچاره از کجا معلوم که واقعا تاریخ تولدش همون روز بایدمی بوده؟!
من بحثی دیگه ندارم اما یه کم فک کردن به اینکه چقد قضاوت کار سختیه چقد حرف ما می تونه تبعات ناخواسته داشته باشه یه خورده از موج عوام فاصله بگیریم به کارمون و حرفمون فک کنیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ق.ظ
لیمو عمانی گرفتم امروز. قرمه سبزی با لیمو عمانی رو گذاشتم داره بار میاد. لامصب کل خونه رو بوی عطرش گرفته
پ.ن: مدیونین فک کنین انگار یه ایرانیِ چغر دارم به حیاتم ادامه میدم اینجا
پ.ن: خدا رو شکر همسایه ی ایرانی ندارم وگرنه مطمینا غش میکرد با بوی این قرمه ((((((:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: لیمو عمانی گرفتم امروز. قرمه سبزی با لیمو عمانی رو گذاشتم داره بار میاد. لامصب کل خونه رو بوی عطرش گرفته
تنها زندگی می کنی ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: لیمو عمانی گرفتم امروز. قرمه سبزی با لیمو عمانی رو گذاشتم داره بار میاد. لامصب کل خونه رو بوی عطرش گرفته
تنها زندگی می کنی ؟
آره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: لیمو عمانی گرفتم امروز. قرمه سبزی با لیمو عمانی رو گذاشتم داره بار میاد. لامصب کل خونه رو بوی عطرش گرفته
تنها زندگی می کنی ؟
آره
آفرین به این روحیه خوبی که داری از اول اینطوری بودی تو پست هایی که می فرستادی حس می کردم
فکر کنم ازدواج رو بیخیال شدی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فکر کنم ازدواج رو بیخیال شدی
دیگه الان به مرحله ای رسیدم که بجای دنبال این باشم که حاج خانوم آپشن کدبانو گری رو داشته باشه؛ خودم آپشنش رو به صورت on borad دارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (10 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فکر کنم ازدواج رو بیخیال شدی
دیگه الان به مرحله ای رسیدم که بجای دنبال این باشم که حاج خانوم آپشن کدبانو گری رو داشته باشه؛ خودم آپشنش رو به صورت on borad دارم
آقا منم تنهایی زندگی می کنم و مشکل اصلیم غذاپختنه اگه میشه دستور پخت غذاهای خودت رو برام بفرست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 10 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۳ ق.ظ
در دنیا تنها یک گناه وجود دارد و آن هم دزدی است؛
همه گناهان دیگر شاخه ای از دزدی هستند وقتی کسی را به قتل می رسانی، زندگی اش را می دزدی، حق داشتن شوهر را از زنش می دزدی، حق داشتن پدر را از بچه هایش. وقتی دروغ می گویی حق دانستن حقیقت را از آدم می دزدی. وقتی تقلب می کنی، عدالت را دزدیده ای...
?بادبادک باز
?خالد حسینی
|