|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: جناب دکتر جسارتا عرض میکنم -ـ-

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 05 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: با چ ذوقی پاشدم رفتم خرید برا دانشگاه افسرده شدم با این واضاع بازار و گرونی
خرید واسه دانشگاه و درس فقط کاغذ کاهی! ارزون و به درد بخور!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۴ ق.ظ
سرکار یه دختره هست خیلی بامزه هست ولی وقتی میبینم دلار شده ۱۹ هزار اصلا به دوستی و آشنایی اولیه هم نمی تونم فکر کنم چه برسه با ازدباج !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۸ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سرکار یه دختره هست خیلی بامزه هست ولی وقتی میبینم دلار شده ۱۹ هزار اصلا به دوستی و آشنایی اولیه هم نمی تونم فکر کنم چه برسه با ازدباج !
ساعت ۳ی نصف شب چقدر هم فکر نکردی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۶:۴۳ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۸ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (06 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سرکار یه دختره هست خیلی بامزه هست ولی وقتی میبینم دلار شده ۱۹ هزار اصلا به دوستی و آشنایی اولیه هم نمی تونم فکر کنم چه برسه با ازدباج !
ساعت ۳ی نصف شب چقدر هم فکر نکردی ![[تصویر: 461338_21.gif]](https://img.manesht.ir/461338_21.gif)
عجب مچی گرفتی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۴ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: قبلا با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن کمک کردن به خیریه یا خانواده نیازمند، دل طرف آروم میگرفت که حداقل تونسته یه گوشه از زندگی همنوعاش را بگیره و مشکلاتشون را کم رنگ تر کنه. اما الان حتی با ۵۰۰ تومن کمک کردن هم نمیشه مشکلی را حل کرد! به کجا چنین شتابان .....
به فقرا نباید کمک کرد. کشور ما بسیار ثروتمند هست که در اثر سومدیریت به اینجا رسیده.
کمک نکنید تا یاد بگیرن حقشون رو باید مطالبه کنن.
در دراز مدت به نفع خودشون هست.
(۰۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون پول در حد ده میلیون رو چیکار کنیم بهتره؟ (بانک-خرید طلا- دلار...)
ارزاق بخرید برای منزل.
هرکسی هم میگه خریدن مردم باعث گرانی کالا یا کمیابی میشه بی سواد هست یا سواد داره میخواد مردم رو به اشتباه بندازه.
ارزش ریال نسبت به پارسال بالای، یک چهارم کم شده. کارخانجات و صادر کننده ها از خداشون هست که شما نخری تا بتونن با قیمت ۲ برابر و بیشتر به کشورهای اطراف صادر کنند.
هر کسی گفت مردم باعث گرانی کالا ها شدن بهشون بگید آیا میوه و گوجه و سیب زمینی هم مگر میشه انبار کرد در منزل؟
آیا پنیر و ماست و دوغ هم میشه انبار کرد؟ که مردم باعث گرانی اش هستند؟
خیر قیمت شیر خام از ۱۲۵۰ به ۲۱۰۰ افزایش پیدا کرده و مواد بسته بندی تا ۴ برابر افزایش قیمت داشته و در این موارد که مردم دخیل نیستند. اما یک عده سریع می اندازن گرانی ها رو گردن مردم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 06 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: به فقرا نباید کمک کرد. کشور ما بسیار ثروتمند هست که در اثر سومدیریت به اینجا رسیده.
پس انسانیت چی میشه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 06 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (06 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: به فقرا نباید کمک کرد. کشور ما بسیار ثروتمند هست که در اثر سومدیریت به اینجا رسیده.
پس انسانیت چی میشه؟
ظلم بهشون میکنید با این کار .
زندگی در بدبختی و حداقلی شون ادامه پیدا میکنه.
بعد هم ما که کاره ای نبودیم.
کسانی که خوردن و بردن و افرادی که نزاشتن مردم حرف بزنن (حتی در همین فروم هم بسیار هستن) الان بدبختی مردم گردنشون هست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 06 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: ظلم بهشون میکنید با این کار .
بعد هم ما که کاره ای نبودیم.
کسانی که خوردن و بردن و افرادی که نزاشتن مردم حرف بزنن (حتی در همین فروم هم بسیار هستن) الان بدبختی مردم گردنشون هست.
حالا چون بقیه بردن و خوردن، مردم رو تشویق میکنی به اینکه به بدبختا کمک نکنن و بمیرن؟! تحلیل شگفت انگیزی بود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 06 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: ظلم بهشون میکنید با این کار .
محل کارم یه مدت ماموریت داشتیم چندتا از روستاها
همکارها دیدن اونجا افراد فقیر دارند از مرکز بهداشتتون ی استعلام گرفتیم برای افراد فقیر
و خواستیم مطمئن بشیم پول به دست نیازمندش میرسه
بهورز روستا می گفت ی خانوده بعد از اینکه چند روز چیزی برای خوردن نداشتند فقط ۱۲ تا بشقاب نو داشت برد نانوایی بفروشه تا در مقابلش نان بگیره بعد به نظرت ب چنین افرادی نباید کمک کرد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: (04 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۴ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: قبلا با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن کمک کردن به خیریه یا خانواده نیازمند، دل طرف آروم میگرفت که حداقل تونسته یه گوشه از زندگی همنوعاش را بگیره و مشکلاتشون را کم رنگ تر کنه. اما الان حتی با ۵۰۰ تومن کمک کردن هم نمیشه مشکلی را حل کرد! به کجا چنین شتابان .....
به فقرا نباید کمک کرد. کشور ما بسیار ثروتمند هست که در اثر سومدیریت به اینجا رسیده.
(۰۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون پول در حد ده میلیون رو چیکار کنیم بهتره؟ (بانک-خرید طلا- دلار...)
ارزاق بخرید برای منزل.
هرکسی هم میگه خریدن مردم باعث گرانی کالا یا کمیابی میشه بی سواد هست یا سواد داره میخواد مردم رو به اشتباه بندازه.
ارزش ریال نسبت به پارسال بالای، یک چهارم کم شده. کارخانجات و صادر کننده ها از خداشون هست که شما نخری تا بتونن با قیمت ۲ برابر و بیشتر به کشورهای اطراف صادر کنند.
هر کسی گفت مردم باعث گرانی کالا ها شدن بهشون بگید آیا میوه و گوجه و سیب زمینی هم مگر میشه انبار کرد در منزل؟
آیا پنیر و ماست و دوغ هم میشه انبار کرد؟ که مردم باعث گرانی اش هستند؟
خیر قیمت شیر خام از ۱۲۵۰ به ۲۱۰۰ افزایش پیدا کرده و مواد بسته بندی تا ۴ برابر افزایش قیمت داشته و در این موارد که مردم دخیل نیستند. اما یک عده سریع می اندازن گرانی ها رو گردن مردم.
میشه شما به مردم یاد ندید حقشون بگیرند
لطفا اگه فکری دارید و صدایی دارید، فریاد بزنید
این حرفت که بهشون کمک نکنید تا یاد بگیرند واقعا تهوع آور بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۷:۲۵ ب.ظ
ولی من بازم میگم اسم تاپیک رو عوض کنید و بزارید: "هرچه دل تنگ میخواهد بگو تا جاجت کنن و پدرت رو دربیارن ..."
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۷:۵۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: خیلی دوس دارم در این مورد شعار بدم. اما وقتی به این قضیه فک میکنم که اگر مثلا برادرِ خودم پس اندازی رو توی بانک داشت؛ هر جوری شده بود متقاعدش میکردم که همه ی پس اندازشو تبدیل به خونه و ماشین و یا هر چیزی که لازم داره بکنه...
خودم هم اگه پولی داشتم تبدیل میکردم راسیتش 
آخه دلیلی هم نداره تبدیل نکنیم! وایسیم زمین خوردن خودمون رو ببینیم؟ من خودم هرچی پول داشتم رو تبدیل کردم , ی مقدارش مونده میخوام ماشین بخرم. هرطور فکر کنید با این وضع اقتصاد نمیشه پول نقد نگه داشت و بعد از مدتی ی چیز گرون خرید . بهترین استراتژی اینه که پولتونو کم کم تبدیل کنید و بعد که پولتون رسید همه رو نقد کنید. حالا میتونید برای اینکه وجدانتون راحت باشه به جای خرید سکه و دلار و ... اجناسی که کمتر بازار رو ملتهب میکنه بخرید مثل فرش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ftmbghrn - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۳۳ ب.ظ
این که پولو به امید سود تو بانک نذاریو بندازی تو کسب و کار و پول رو پول بذاری خیلی خوبه اصلا اصلشم همینه..
ولی انبار کردن اجناس به امید گرون شدنش با احتکار که مملکت رو فلج تر میکنه فرقش چیه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 06 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: ولی من بازم میگم اسم تاپیک رو عوض کنید و بزارید: "هرچه دل تنگ میخواهد بگو تا جاجت کنن و پدرت رو دربیارن ..."
من نمیخوام حالا بگم با اون نظرتون موافقم یا نه ولی هیچکی پاسخ منطقی در مخالفت با شما نداد همش جوابای احساسی ((چطور دلت میاد همچین حرفی بزنی!)) بود.
|