|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: با احترام فراوان، ولی خیلی آرمانی فک میکنید شما..سعی کنید این مدلی فکر نکنید..بیشتر خودتون اذیت میشید..
اینقد جا واسه تاسف خوردن به حال جامعه هست که این یه بخش کوچیکی ازونه...
راجع به سند و مدرکی هم که به گفتید، به نظرم کار خاصی نمیتونید بکنید..میتونید به خبرگذاری ها بدید(با کلی زحمت) و در نهایتش مثلا یه گزارش بیست و سی ببینید و لذت ببرید از اینکه رسوا کردید آموزش و پرورش یه منطقه کوچیک ازین کشور رو 
و در نهایت هم اینکه تمسخرانگیز کلمه عجیبیه به نظرم...یعنی چی اصن 
درستش تمسخرآمیز است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ
کسی هست برای ازمون نیرو بخواد دوتایی بخونیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: کسی هست برای ازمون نیرو بخواد دوتایی بخونیم
دوست من خانه سبز عزیز من قبلا این راه رو امتحان کردم جواب نمیده دو تایی درس خوندن امکانش نیست شاید اگه دبیرستان بود و دغدغه و مشکلات ما کمتر بود می تونستیم تو اون سن دوتایی مثلا چند تا مسئله رو حل کرد ولی الان نمیشه همه یجورایی گرفتار هستن و بخصوص اینکه دو نفر بخان از راه دور با هم درس بخونن امکانش نیست تا میرن تو تلگرام یهو می بینن چند ساعت از وقتشون گذشته و رفتن تو حاشیه در کل اگه واقعا می خوای برای ازمون استخدامی یا هر ازمون دیگه ای بشینی بخونی منتظر کسی نباش تا ان شالله یه روزی بیاد و با هم درس بخونید نه
الان من می خوام یکی باشه با هم زبان بخونیم و تمرین کنیم ولی کو مگه هست مگه پیدا میشه منم بیخیال شدم .
البته این نظر من بود چون قبلا تجربه کردم نمیشه حالا تو قبول نمی کنی نکن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۰۶ ب.ظ
کسی هست بسته فرادرس با هم تعویض کنیم من خیلی بسته هاش خریدم با بسته های دیگش عوض کنیم باهم؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸ ب.ظ
یه مطلبی تو یه کانال نوشته بود از یه نفر که عشق اول گفته بود عشق قلبی و عشق دوم گفته بود عقلی و یه سری چیزا گفته بود که دومی ارزشش اگه بیشتر نباشه کمتر از اولی نیست چون طرف کلی دیگه قبولت داشته که انتخابت کرده و خلاصه از این حرفا خواسته بگه عقلش بهت اوکی داده و این ارزشمنده
به نظر من اره خوبه ولی یه مشکلی داره کسی که دو دوتا چهارتا کرده اوکی داده خوب اگه یه روز دو دوتاش چهار نشد چی؟ اگه یه اشتباهی شد که منطق اوکی نداد چی؟ اون احساس واسه بخشش هست دیگه اگه خیلی منطقی رفته باشه جلو راحت به مشکل بر می خورن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ق.ظ
این رئال مادریدم خوب تیمی هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ق.ظ
فقط رئال و استقلال
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۱۱ ق.ظ
به نظرتون کار در استارتاپ ها خوب است؟ می گویند دو ماه آزمایشی بدون حقوق است چون گردش مالی نداریم. در این مدت اگه نخواستیم که سعی می کنیم زودتر بگوییم بهتون اگه بعد از دو ماه خواستیم بهتون سهم می دهیم. دنبال هم تیمی هستیم، اگه وضع مالی خوب شد شاید بتونیم به عنوان کارمند بهتون حقوق بدهیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۱۱ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به نظرتون کار در استارتاپ ها خوب است؟ می گویند دو ماه آزمایشی بدون حقوق است چون گردش مالی نداریم. در این مدت اگه نخواستیم که سعی می کنیم زودتر بگوییم بهتون اگه بعد از دو ماه خواستیم بهتون سهم می دهیم. دنبال هم تیمی هستیم، اگه وضع مالی خوب شد شاید بتونیم به عنوان کارمند بهتون حقوق بدهیم.
ریسکه دیگه بستگی به خودتون داره، ممکنه به نفع باشه یا نه. ولی من خودم جایی که بگن آزمایشی و از اول حقوق ندن کار نمیکنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۴ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۱۱ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به نظرتون کار در استارتاپ ها خوب است؟ می گویند دو ماه آزمایشی بدون حقوق است چون گردش مالی نداریم. در این مدت اگه نخواستیم که سعی می کنیم زودتر بگوییم بهتون اگه بعد از دو ماه خواستیم بهتون سهم می دهیم. دنبال هم تیمی هستیم، اگه وضع مالی خوب شد شاید بتونیم به عنوان کارمند بهتون حقوق بدهیم.
تجربه به من ثابت کرده که آدم رو گول میزنن.
بهتره از اول خیلی محکم پول بخواید با یه قرارداد و مبلغ مشخص
-------
بچه های اینجا انصافا خیلی خوب در مورد این چیزا حرف زدن من خودم گوش نکردم چوبشم خوردم.دقیقا دو سال عمرم تلف شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ ق.ظ
امروز کار را تعطیل کردم و گفتم تا ساعت ۱۱ بخوابم چون واقعا خسته بودم،از ساعت ۷ حدود ده نفر از دوست و آشناها زنگ زدن،حتی مورد بوده ۸ رفته بیرون۹ زنگ زده من کلید نبردم،اینم وضع استراحت منه،نمیدونم چرا گوشیا سایلنت نکردم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ق.ظ
من کلا اهل هیجان اونم از نوع ریسک اقتصادی نیستم، چیزی که سر و تهش مشخص باشه رو ترجیح میدم. البته بستگی به استارتاپش هم داره، باید مطمئن بشم که احتمال موفقیتش بالاست مثل اسنپ که اول اومده بود، اون موقع مدت طولانی هم حاضرم تلاش زیاد کنم، و الا نمیرم کد گیم بزنم.
پ.ن: توو صفحهی جستجو که ارسالها رو میاره، متن نقل قول رو میاره ولی اسم کسی که ریپلای کرده رو میاره، نه شخص اول رو. یعنی من پست سامان رو دیدم با ابتدایِ متن شما. اما تا "خوب است" و "میگویند" رو دیدم متوجه شدم متن شماست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۱۱ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به نظرتون کار در استارتاپ ها خوب است؟ می گویند دو ماه آزمایشی بدون حقوق است چون گردش مالی نداریم. در این مدت اگه نخواستیم که سعی می کنیم زودتر بگوییم بهتون اگه بعد از دو ماه خواستیم بهتون سهم می دهیم. دنبال هم تیمی هستیم، اگه وضع مالی خوب شد شاید بتونیم به عنوان کارمند بهتون حقوق بدهیم.
من کلا اهل هیجان اونم از نوع ریسک اقتصادی نیستم، چیزی که سر و تهش مشخص باشه رو ترجیح میدم. البته بستگی به استارتاپش هم داره، باید مطمئن بشم که احتمال موفقیتش بالاست مثل اسنپ که اول اومده بود، اون موقع مدت طولانی هم حاضرم تلاش زیاد کنم، و الا نمیرم کد گیم بزنم.
پ.ن: توو صفحهی جستجو که ارسالها رو میاره، متن نقل قول رو میاره ولی اسم کسی که ریپلای کرده رو میاره، نه شخص اول رو. یعنی من پست سامان رو دیدم با ابتدایِ متن شما. اما تا "خوب است" و "میگویند" رو دیدم متوجه شدم متن شماست 
من متن رو هرجوری بنویسند یا بنویسم عامیانه می خونم. یعنی «خوب است» و «خوبه» رو هر دو رو «خوبه» می خونم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۱۸ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: امروز کار را تعطیل کردم و گفتم تا ساعت ۱۱ بخوابم چون واقعا خسته بودم،از ساعت ۷ حدود ده نفر از دوست و آشناها زنگ زدن،حتی مورد بوده ۸ رفته بیرون۹ زنگ زده من کلید نبردم،اینم وضع استراحت منه،نمیدونم چرا گوشیا سایلنت نکردم!
من در چنین موقعیت هایی گوشی رو میذارم روی حالت هواپیما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 05 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۵ ب.ظ
در مورد یه فاجعه از زندگیم بگم :
مجموعه A را نسبت به عمل جمع(تفریق ، ضرب و تقسیم) بسته میگویند هر گاه حاصل جمع(تفریق،ضرب و تقسیم) هر دو عضو دلخواه A، عضوی از A باشد!!!
جز دیشب در تمام عمرم نفهمیدم این چی گفته؟!!!(بعد کل تست های کنکوری که دست نخورده بود رو هم ازش زدم!!!)
کسی این رو تجربه کرده؟! خدا میدونه که من صادقانه اینو میپرسم!!
سوالی که خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینه که من چرا اینا رو نمیفهمیدم!!!!حتی دوره دانشگاه هم اینجور بود!!!(یعنی هی نفهمیده بودم چی به چیه)
الان خیلی سخت تر از اینا رو میخونم کاملا متوجه میشم یا حداقلش میفهمم که کجاها رو نفهمیدم و پایه م چقدر مشکل داره.
--------------
این حجم از نفهمیدن هست که منو شدیدا ناراحت میکنه و دیگر هیچ . . .
|