|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: با تمام وجود غمگینم.
دلتنگی وطن هست کدین خان.
مگه بلیط برای ایران نخریدید؟ به لحظه دیدار با خانواده فکر کنید با تمام وجود خوشحال میشید 
دلتنگی وطن نیست. به خاطر کمر شکسته وطنه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: با تمام وجود غمگینم.
دلتنگی وطن هست کدین خان.
مگه بلیط برای ایران نخریدید؟ به لحظه دیدار با خانواده فکر کنید با تمام وجود خوشحال میشید 
codin جان چند روز بیا ایران بعد برو اینجا جای زندگی نیست برای اونایی هست که مایه دار هستن ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ق.ظ
آدم عاقل و دلسوز این روزا باید تا میتونه آنتی بیوتیک و وسایل پزشکی از هر نوعش رو بخره چون هستند بی شرفایی که دقیق میدونن توی چه زمانی چیا رو حذف کنن
آدم دلسوز طلا و سکه نباید بخره شاید!!
داروخونه های شریف !!!
پزشک های شریف!!! و چه قدر سنگینه این حرف ها و این متناقض نماها برای پزشک های طلایی و دارو های دلاری توی این اوضاع ملتهب!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۱۳ ق.ظ
این چالش kiki چیه جدیدا راه افتاده ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۱۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: این چالش kiki چیه جدیدا راه افتاده ...
منظورت اینه که تازه تموم شد دیگه؟ 
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: واقعا؟ من که زمان دوری از خانواده اینطوری نبودم. ![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
عخییییی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۰۷ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۱۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: این چالش kiki چیه جدیدا راه افتاده ...
منظورت اینه که تازه تموم شد دیگه؟ 
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: واقعا؟ من که زمان دوری از خانواده اینطوری نبودم. ![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
عخییییی
مگه تموم شده !؟ ادامه داره ....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵ ق.ظ
لی فی محبتکم
شهود أربعة و
شهود کل قضیة اثنان
خفقان قلبی و
اضطراب جوارحی و
نحول جسمی و
انعقاد لسانی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: با تمام وجود غمگینم.
ایضاً
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۶ ب.ظ
This is the last time im asking you Last
time im asking you Last
time im asking you this
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: واقعا؟ من که زمان دوری از خانواده اینطوری نبودم. ![[تصویر: undecided.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
شما همین ایران بودید ولی خوابگاه. خیلی متفاوته.دیگه شش ماه یکبار حداقل!! میرفتید به خانواده سر بزنید. فکر کنم کدین حدودا یکسال هست از خانواده دورن و بوی غذای مادر را حس نکردن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: با تمام وجود غمگینم.
وطن پرنده ی پر در خون
وطن شکفته گلِ در خون
وطن فلات شهید و
شب وطن خاکا به سر خون
وطن ترانه ی زندانی
وطن قصیده ی ویرانی
ستاره ها اعدامیان ظلمت
به خاک اگر چه میریزند
سحر دوباره برمیخیزند
بخوان که دوباره بخواند
این عشیره ی زندانی
گلسرود شکستن را
بگو که به خون بسراید
این قبیله ی قربانی
حرف اخر رفتن را
با دژخیمان اگر شکنجه
اگر بند است و شلاق و خنجر
اگر مسلسل و انگشتر
با ما تبار فدایی
با ما غرور رهایی
به نام اهن و گندم
اینک ترانه ی آزادی
اینک سرودن فردا
امروز ما امروز فریاد
فردای ما روز بزرگ میعاد
بگو که دوباره میخوانم
با تمامی یارانم
گلسرود شکستن را
بگو بگو که به خون میسرایم
دوباره با دل و جانم
حرف اخر رفتن را
بگو به ایران
بگو به ایران
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دلتنگی وطن نیست. به خاطر کمر شکسته وطنه...
فکرشو نکنید. ما که عادی شده برامون روزی یک سکته میزنیم برمیگردیم به حالت اول
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۸ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: شما همین ایران بودید ولی خوابگاه. خیلی متفاوته.دیگه شش ماه یکبار حداقل!! میرفتید به خانواده سر بزنید. فکر کنم کدین حدودا یکسال هست از خانواده دورن و بوی غذای مادر را حس نکردن 
من میرفتم که حال و هوایی عوض کنم وگرنه دلم برای خانواده تنگ نمیشد. نشون به اون نشون که خیلی زنگ نمیزدم بهشون.
بوی غذای مادر؟ خب آدم میره بیرون غذا میخوره. خوشمزه تر هم هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۴۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من میرفتم که حال و هوایی عوض کنم وگرنه دلم برای خانواده تنگ نمیشد. نشون به اون نشون که خیلی زنگ نمیزدم بهشون.
بوی غذای مادر؟ خب آدم میره بیرون غذا میخوره. خوشمزه تر هم هست ![[تصویر: biggrin.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
شما خیلی متفاوت هستید.
امیدوارم سایه پدر و مادرتون همیشه بالای سرتون باشه و این قدرنشناسی که نمیدونم شوخی یا خنده هست به حسرت در زندگیتون تبدیل نشه.
|