|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 27 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب.ظ
بخشیدن دیگران خیلی خوبه, هم انگار سبک میشی هم یه حس من چقد خوبمی میاد تو دل آدم
اما مهمتر این که معذرتخواهیم بلد باشیم, کار هر کسی نیست, که بتونه اشتباهشو پیدا کنه بعدش با خودش کنار بیاد و تقصیرشو قبول کنه,تازه بعدشم باید از غرورت بگذریو بگی ببخشید.
بخشندگی خوبه اما عذرخواهی کردن هم شهامتی میخواد که هرکسی نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 27 تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: بخشیدن دیگران خیلی خوبه...
اره بخشش خیلی خوبه
یه سوال فرض کنیم یه نفر یه اسلحه داره اونو طرف شما میگیره و تمام خشابش رو سمت شما خالی میکنه اما هیچکدوم به شما نمیخوره و اون حالا دستش خالیه و انتظار بخشش داره می بخشینش؟ من خودم معتقدم بخشش از سر پشیمون بودن داوطلبانه (نه بر اثر جبر شرایط) طرف واجبه انجام شه اما از سر ناچار بودن طرف برای پشیمون بودن جای بحث داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 27 تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (27 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: بخشیدن دیگران خیلی خوبه...
اره بخشش خیلی خوبه
یه سوال فرض کنیم یه نفر یه اسلحه داره اونو طرف شما میگیره و تمام خشابش رو سمت شما خالی میکنه اما هیچکدوم به شما نمیخوره و اون حالا دستش خالیه و انتظار بخشش داره می بخشینش؟ من خودم معتقدم بخشش از سر پشیمون بودن داوطلبانه (نه بر اثر جبر شرایط) طرف واجبه انجام شه اما از سر ناچار بودن طرف برای پشیمون بودن جای بحث داره
منظورم این نیست, بخشیدن دست خود آدمه, میگی میبخشم یا نمیبخشم. با خودت طرفی و تمام. تازه غیر از حال خوب خودت, آفرین باریکلای بقیه هم نصیبت میشه.
اصل حرفم رو عذرخواهی کردنه, کار آسونی نیست, هرچی مغرورترم باشی که بدتر. قبول کنی اشتباه کردی بعد بری عذرخواهی کنی از طرف مقابل, از غرورت باید بگذری. و نهایتشم ممکنه اون نپذیره. این شجاعت میخواد از نظر من. تازه قبل همه اینا باید فهمیده باشی که اشتباه کردی باخودت تعارف نداشته باشی که اشتباهتو بندازی گردن یکی دیگه
آدمی که خودش جرات قبول اشتباه و توانایی عذرخواهی داشته باشه, چون سختی اون موقعیتو تجربه کرده,خودشم راحتتر میتونه گذشت کنه
یه نکته دیگه ای هم هس, اگه عذرخواهیو بذاری واسه فردا, شاید خودت یا اون آدم دیگه فردا نباشین
خلاصه به نظر من عذرخواهی کردن جرات و توان بیشتری میخواد تا بخشیدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 27 تیر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۰ ب.ظ
یکی توی بخش "معرفی فیلمای خوب که ارزش دیدن داره چه ایرانی چه خارجکی" فیلم Salò, or the 120 Days of Sodom به کارگردانی جناب آقای پازولینی رو معرفی کرده(گویا از روی یه کتابی، این فیلم ساخته شده). نکنید دوستان، این فیلما رو معرفی نکنـــــید. من هر مدل فیلمِ حال بهمزنی رو میبینم ولی اونو دیگه اصن .........
اون فیلم معرفی کردن داره آخه. شما فیلمای ایرج ملکی رو ببینی ارزشش بیشتر ازون فیلمه تازه جدیدا پشت صحنه هاش در اومده 
واکسنِ سربازی دیگه چه مسخره بازیایه....کزاز و دیفتری نگیریم توی پادگان
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 27 تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۵۹ ب.ظ
مرحله های ناراحت شدن من وقتی به گذشته فکر میکنم اینه : همزمان که قدم میزنم به گذشته فکر میکنم و ناراحت میشم ، انقدر ناراحت میشم که هندزفری هم میزارم تو گوشم ، انقدر ناراحت میشم که صدای هندزفری رو تا ته زیاد میکنم که نتونم فکر کنم اصلا! بعد انقدر ناراحت میشم که احتیاج به سکوت پیدا میکنم و هندزفری رو در میارم و بعدش یا میرم ی پارک خلوتی میشینم یا ی خیابون که شلوغ نباشه رو برای پیاده روی انتخاب میکنم.
قطعا سخت ترین کار دنیا فراموش کردن گذشته است ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۴۷ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: چی شده دوست قدیمی ؟
فهمیدم آشفته ای اومدن ببینم چه خبره (حدودا ۱۰ ماه پیش اومدم اخرین بار)
به به کاربر قدیمی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 27 تیر ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: یکی توی بخش "معرفی فیلمای خوب که ارزش دیدن داره چه ایرانی چه خارجکی" فیلم Salò, or the 120 Days of Sodom به کارگردانی جناب آقای پازولینی رو معرفی کرده(گویا از روی یه کتابی، این فیلم ساخته شده). نکنید دوستان، این فیلما رو معرفی نکنـــــید. من هر مدل فیلمِ حال بهمزنی رو میبینم ولی اونو دیگه اصن .........
اون فیلم معرفی کردن داره آخه. شما فیلمای ایرج ملکی رو ببینی ارزشش بیشتر ازون فیلمه تازه جدیدا پشت صحنه هاش در اومده 
واکسنِ سربازی دیگه چه مسخره بازیایه....کزاز و دیفتری نگیریم توی پادگان 
وای من از صبح که خلاصه شو خوندم هنوز به حالت طبیعی برنگشتم
حتی خلاصه شم نتونستم کامل بخونم انقد که به نظرم وحشتناک بود
امشب م هم اتاقیم نیست و تنهام فک کنم تا صبح بیدار باشم بهتره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 27 تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ب.ظ
........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 27 تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ
ولی انصاف نیس که واسه رفع دلتنگی بریم سراغ مسیجا و ویسای قدیمی و دلتنگتر شیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: ولی انصاف نیس که واسه رفع دلتنگی بریم سراغ مسیجا و ویسای قدیمی و دلتنگتر شیم 
«دلتنگی» از اون واژه هایی هست که زیاد باهاش میونه ای ندارم. بعضا حسرت عمر رفته رو میخورم اما دلتنگی نه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 28 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (27 تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: ولی انصاف نیس که واسه رفع دلتنگی بریم سراغ مسیجا و ویسای قدیمی و دلتنگتر شیم 
«دلتنگی» از اون واژه هایی هست که زیاد باهاش میونه ای ندارم. بعضا حسرت عمر رفته رو میخورم اما دلتنگی نه. 
خوش به حالتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۳ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط: خوش به حالتون
دلتنگ چی/کی بشم مثلا؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 28 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (28 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۳ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط: خوش به حالتون
دلتنگ چی/کی بشم مثلا؟
ساده ش این میشه: دلتنگ کسایی که دوست داریم کنارمون باشن از خانواده گرفته تا دوستان
البته گفتم که حس مزخرفیه، خوبه که شما ندارید این حس و
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط: ساده ش این میشه: دلتنگ کسایی که دوست داریم کنارمون باشن از خانواده گرفته تا دوستان
البته گفتم که حس مزخرفیه، خوبه که شما ندارید این حس و
من اینطوریم: از دل برود هر آنکه از دیده برفت.
چند تا دوست صمیمی داشتم که لااقل ۱۰ سال باهاشون دوست بودم. اونا رو دیگه نمیبینم اما به جاش دوستای دیگه ای پیدا کردم. قرار نیست خودمو اذیت کنم که اونارو نمیبینم. رفتن دنبال زندگی خودشون و من هم براشون آرزوی موفقیت می کنم و دنبال دوستای تازه ای میگردم. زندگی جریان داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۶ ب.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: یاد اجرای محمدمتین افتادم
این مدل اسما رو میبینم یاد Muhammad Leeی شلدون میفتم
|