|
|
خرید موبایل - نسخهی قابل چاپ |
|
Iphone 4S یا Samsung S2 - Bache Mosbat - 16 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
iphone چون سامسونگ خزه! به جای این گوشی های گرون برین یه کالای فرهنگی بخرین . مثل کیندل و ریدرها . خیر دنیا و آخرت در پی داره .
|
|
Iphone 4S یا Samsung S2 - admin - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ
من آیفون ۴ دارم و احتمالا این جدیده رو هم بگیرم اگه سمت خارج میرید یکی بردارید برای من هم بیارید هزینه پست ندم دیگه
|
RE: Iphone 4S یا Samsung S2 - Bache Mosbat - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من آیفون ۴ دارم و احتمالا این جدیده رو هم بگیرم دکتر ماشالا وضعتون خوبه
|
RE: Iphone 4S یا Samsung S2 - parichehr65 - 16 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: هیچ کدوم . با حرف شما موافقم اما خب از خیلی از امکانات گوشی های جدید( گیم ها) عقب می افتیم ![]() (۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: iphone چون سامسونگ خزه! من هر گوشی که گرفتم خز شده ) (۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من آیفون ۴ دارم و احتمالا این جدیده رو هم بگیرم پس یعنی آیفون بهتره؟ چشم اگه کسی را بالاخره پیدا کردم برام بیاره به شما هم خبر میدم ![]() میگم من منظورم از دلیل، دلیل علمی بودها: دی مثلا آیا سامسونگ چون بدنه اش پلاستیکی داغ نمی کنه؟ اپل آنتن دهیش خوبه؟ آینده اپل + برنامه های کاربردیش مثل قبله ؟(بعد از فوت جابز؟) اپل روش میشه جاوا ریخت؟ سامسونگ S2 زیادی بزرگ نیست به نظرتون؟ یعنی ابعادش حسنه یا مزیت؟؟؟ (بزرگه تو هیچ جیب کیفی جا نمیشه ولی اگه کتابی چیزی بخوام بخونم توش خوبه؟ یا اینکه بازم چشمو اذیت میکنه؟ ) و...
|
|
Iphone 4S یا Samsung S2 - ملیکا - ۱۸ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ
به نظر من که گوشی هایی مثل آیفون به درد ما نمیخوره، اونا آیفون رو میخرن واسه امکانات تلفن تصویری، برای دیدن یوتیوب در تاکسی یا اتوبوس و ..، نه مثل ما که تازه اینترنت پرسرعتمون هم به ۱ مگ هم نمیرسه، تازه اگه با موبایل بتونی از ف*ی**ترینگ رد بشی، چه فرقی داره برامون گوشی ۲۰۰ تومنی با آیفون بالای ۸۰۰ تومنی، به نظر من که گوشی های گرون تو مملکت ما بیشتر وسیله پز دادنه که هر کی پرسید گوشیت چیه سرتو بگیری بالا با افتخار بگی آیفون دارم، یه وقت نکنه از قافله مصرف کننده های تکنولوژی عقب مونده باشی .. |
|
انتخاب گوشی موبایل - پشتکار - ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ
سلام من یه گوشی موبایل می خوام که منشی داشته باشه و ترجیحا نوکیا یا سونی اریکسون باشه به نظرتون چه مدلی نیاز منو برآورده می کنه؟ مرسی |
RE: انتخاب گوشی موبایل - farazin - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: سلامیه سر به اینجا بزنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
انتخاب گوشی موبایل - fatima1537 - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
میتونید یه موبایل که سیستم عامل خوبی داره و قابلیت نصب برنامه رو داره تهیه کنید و خودتون یه نرم افزار منشی تلفنی روش نصب کنید نرم افزارهایی هستن صدای مکالمه هم ضبط میکنن. |
|
خرید موبایل - mamani - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
شرمنده من زیاد گشتم اما نفهمیدم این بحث رو کجا بزارم البته شاید اصلا نباید این تا\یک رو تپ این سایت مطرح کنم معذرت من میخوام گوشی موبایل بخرم کسی میدونه یه گوشی خوب که نسبت به قیمتش گوشی خوبیست چیه؟ از نوکیا n95 خودم که ۵ ساله دارمش کلی راضی بودم کمکم کنید |
|
خرید موبایل - ف.ش - ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
به نظر من هرگوشی میخرید سیستم عاملش اندروید باشه واقعا عالیه و نرم افزار واسش خیلی راحت گیر میاد. اما گوشیهای تاچ به نسبت بقیه شارژش زود تموم میشه. تا چه قیمتی میخواین هزینه کنید ؟ |
|
خرید موبایل - *Najmeh* - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ
اگه بخواید گوشی که اندروید باشه سیستمعملش که باید دور نوکیا رو خط بکشید چون نوکیا هنوز با سیستم عمل اندروید گوشی بیرون نداده |
|
خرید موبایل - Bache Mosbat - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ
با اجازه به بخش عمومی منتقل شد. |
|
خرید موبایل - farhud - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
تو چه رنج قیمیتی؟ چه امکاناتی مدنظرتونه؟ از گوشی چه انتظاراتی دارید؟ اینها رو باید مشخص کنید تا بشه نظر داد. و اینکه اگربه سایت موبایلستان و سایتهای مشابه مراجعه کنید زودتر نتیجه میگیرید. |
|
خرید گوشی ! - virtual girl - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
ببخشید این مسئله ربطی به کامپیوتر نداره ولی انجمنی دراین باره پیدا نکردم بعدم بالاخره یه جور مبحث دنیای فناوری هست دیگه ! اگه مشکلی داره مدیران بگن لطفن ... حقیقتش چن ماه پیش پدرم برام از آلمان یه تبلت سامسونگ Galaxy tab خرید ولی کلن خل و چل میزنه تبلته ! ![]() بعضی وقتا شارژ میکنه بعضی وقتا هرچی میکنم شارژ نمیکنه حال به حالیه ! آنتن دهی اش هم جالب نیس صدا خوب نمیاد اصن ! فقط استفاده واسه موسیقی دارم ازش ! بیخیال شدم ازش دادم به یکی دیگه ! حالا میخوام یه گوشی بخرم ! به نظرتون آیفون خوبه یا سامسونگ ؟ اگه گوشی خوبی میشناسید خواهشا بهم معرفی کنید برا مریض میخوام
|
RE: خرید گوشی ! - virtual girl - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط: iphone5s حقیقت بین سامسونگ وآیفون شک دارم چون میگن آیفون بلوتوثش اذیت میکنه برای نصب هر کامپوننتی باید جیلبریک کردو کلن خرج زیاد داره و (راستم میگن خاصیت محصولات اپل همینه ! ) .. ولی کیفیت دوربینش و تاچش رو واقعن قبول دارم ! درحالیکه سامسونگ این اذیتا رو نداره ! |