![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - نسخهی قابل چاپ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - zeinab - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:آره اما کتاباشون که کتاب مرجع نیست که!! خلاصه ست اینجور نیست که خودشون نوشته باشن با ترجمه کرده باشن!(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: نفس منو کنجکاو کردی. واقعا فقط مقسمی خوندی؟ پس عجیب نیس!! هر کسی یه چیزی میگه دیگه!! دعوا نداریم که!! یه چیز دیگه اینکه اینجا قرار نیست در مورد منابع زیاد بحث بشه مهم روش درس خوندنه!!! درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - ghaderiyaser - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ق.ظ
دوستانی که حل تمرین سیلبرشاتس(انگلیسی) رو میخوان ایمیل بدن بفرستم. |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - SaMiRa.e - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلامازنظر حجمی که خیلی متفاوته ، اولی حدود ۵۰۰ صفحه است ولی دومی همش حدود ۲۰۰ است . |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - maryam_ak - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:موقع ثبت نام هر دو رو بهمون میدن دیگه یا نه؟(23 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلامازنظر حجمی که خیلی متفاوته ، اولی حدود ۵۰۰ صفحه است ولی دومی همش حدود ۲۰۰ است . |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - SaMiRa.e - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: موقع ثبت نام هر دو رو بهمون میدن دیگه یا نه؟شرمنده نمیدونم من تکی از بیرون گرفتم ![]() ![]() ولی تااونجایی که خبردارم کتاب میدند ، جزوه را هم میتونید از همین سایت دانلود کنید . |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - Shokoufe.S - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ
من تازه شروع به خوندن سیستم عامل پارسه کردم. لازمه از الان خلاصه بنویسم؟ خیلی حجیمه فکر نکنم برسم دوباره بخونمش. این کتاب تا چه حد واسه کنکور کافیه؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - zeinab - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: من تازه شروع به خوندن سیستم عامل پارسه کردم. لازمه از الان خلاصه بنویسم؟ خیلی حجیمه فکر نکنم برسم دوباره بخونمش. چند صفحه ست؟؟ من هنوز نخریدم میخوام بخرم |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - SaMiRa.e - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: چند صفحه ست؟؟ من هنوز نخریدم میخوام بخرم۴۵۷ صفحه ![]() ![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - m_sardaari - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
دوستان پس نتیجه میگیریم که بهترین منبعع برای این درس کتاب پارسه هست لطفا اگه موافقین تایید کنین. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - Shokoufe.S - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: دوستان پس نتیجه میگیریم که بهترین منبعع برای این درس کتاب پارسه هستکسایی که وقتشو دارن بخاطر سختیه سوالای سیستم بهتره به همین کتاب پارسه اکتفا نکنند و کتاب دیگه ای مثل استالینگز رو هم بخونند. من تو پست قبلیم در مورد اینکه همین دور اولی که دارم این کتاب و میخونم خلاصه برداری هم بکنم یا نه پرسیدم ولی کسی جواب نداد؟ اگه کسی این کتاب و خونده و کامل فهمیدتش در مورد نحوه خوندنش راهنمایی کنه؟ مرسی |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - nmusavi - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: دوستان پس نتیجه میگیریم که بهترین منبعع برای این درس کتاب پارسه هستمن تو دانشگاه کتاب مرجعی برای این درس نخوندم فقط در حد ۴۰ صفحه جزوه بود کلا ۱۰% میدونستم پارسال کتاب حقیقتو خوندم خوبه ولی عالی نیست امسال به گفته یکی از دوستان تو مانشت که ۳تا سیستم امسال رو درست زده بود رتبش هم ۴۱ اینا بود دقیق یادم نیست استالینگز رو دارم میخونم ۵ ۶ فصل کتابو خوندم من این کتابو میگم عالیه حقیقت به نظر من برا کسی که یک بار مرجع خونده خوبه مهمتر از اون حل تستای آقای حقیقت عالی واقعا عالی حل کرده من بعد از خوندن ۲ بار استالینگز میرم کتاب حقیقتو می خونم البته تستاشو فقط |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - daneshjo - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان می خواستم بگم من تو طول ترم استالینگز رو خوندم با مقسمی !!!احساس کردم خیلی خوبن !!! اما وقتی کتاب دکتر حقیقت رو می خونم احساس می کنم که نسبت اونا خیلی مرتب تر و جمع و جور تره. منظورم اینه که مرتب و دسته بندی کرده درسها رو!!فک کنم همین حقیقت کافیه ، البته با چند دور خوندن!! موفق باشید |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - m@hboobe - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: سلامکتاب پوران(موسوی طیبی) رو بخون. کپی هم اند. دوستان هنوز هم این اعتقاد رو دارید که کتاب پوران کپی کتاب حقیقته؟؟!! ![]() ![]() |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - esi - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:پوران نگرفتی هم نگرفتی اما برای سیستم عامل واقعا می ارزه کتاب حقیقت رو بخونی ،کتاب خوبیه و با پوران غیر قابل مقایسه، استالینگزو بخون، پارسه رو هم بخون حتما ، اگه تو جیبت چیزی موند پوران رو هم بگیر بخون اما در کل حقیقت پارسه تمام پوران رو پوشش میده و با خرید اون نیازی به پوران نداری(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: سلامکتاب پوران(موسوی طیبی) رو بخون. کپی هم اند. |
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - pita - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ق.ظ
من استالینگزو دارم می خونم - احساس می کنم خیلی برام سنگینه - الان تو قسمت فرایندام- امیدم اینه که دور دوم بفهمم که کتاب چی می گه. |