تالار گفتمان مانشت
به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - eris229 - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ

من در نظرسنجی شرکت نکردم چون گزینه هیچکدام نداشت
من سال اولی که کنکور شرکت کردم ازمون های پارسه رو میدادم
به نظر من که وقت تلف کردنه
کسی رو هم ندیدم که راضی باشه
حیف پولی که من دادمUndecided

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - saho - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ

من نتونستم به نتیجه برسم..
اینجا پارسه نداره.مهستان هم نیست
اکسین وماهان و کانون فرهنگی اموزش هست.
تو یکی از اینا میخام ثیت نام کنم
اگه میشه راهنماییم کنین.
ازمونای سازمان سنجشوکجاباید ثبت نام کرد.

به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - saeid1389 - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ق.ظ

درباره آزمون های مدرسان سال گذشته:
فواید:
پاسخنامه مکتوب رو بعد از هر آزمون می داد
جواب های پاسخنامه ،تشریحی ،به همراه آدر س منبع سوال
سطح بندی سوالات رو مشخص کرده بود(آسون، متوسط و دشوار و ... )
نوع سوال (تکرار آزمون های سال های گذشته ویا نوآوری(تالیفی) )رو مشخص می کرد
اطلاعات کارنامه خوبی هم داشت(چند درصد شرکت کنندگان پاسخ صحیح به هر تست دادن، نمودار پیشرفت، نمودار میله ای مقایسه با میانگین نمرات، نمودار میله ای مقایسه با نفر برترو...)
آزمون اینترنتی هم داشت
سوالات تالیفی هم داشت
بعد از دو روز کارنامه می دادن(به صورت اینترنتی)
معایب:
اکثر سوالات مشابه کنکور سنوات گذشته بود
سوالات اشتباه(اشتباهات تایپی و..) تقریبا در تمام آزمون هاش وجود داشت(به طور متوسط هر آزمو ن دو سه تا )
آزمونهای اینترنتیش واقعا آسون بود(۹۸درصد تکرار سوالات کنکور های گذشته بود)

نتیجه:
آزمون های مدرسان بدنیست اما کتاب هاش به درد نمی خوره

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - edge - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ

می خواستم بدونم آزمونای آنلاین مهستان مثه حضوریشه یعنی دقیقاً همون سوالائه یا نه آسونتره.؟ تو سایتش مبهم اینو نوشته.

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - zeinab - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ

(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)edge نوشته شده توسط:  می خواستم بدونم آزمونای آنلاین مهستان مثه حضوریشه یعنی دقیقاً همون سوالائه یا نه آسونتره.؟ تو سایتش مبهم اینو نوشته.

اینجا توضیح داده شده

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - شاپری - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ

(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  در مورد ماهان بگم که اون ۲ آزمون آخرشو من شرکت کردم...اونایی که میگفتن شبیه سازی کنکور شده...میشه گفت شبیه سازی کنکور دانشگاه آزاد سال ۸۳ شده بود...سوال ها غالبا تکراری...آسون...آزمون اول رو خواب موندم دیر رسیدم سر جلسه...به خدا ۴۵ دقیقه وقت داشتم...رتبم ۴ شد..شما خودتون قضاوت کنید این چه آزمونی بود دیگه...

چه باحالBig Grin

به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - asusx59sr - 27 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ

مطمئنا سوالای ماهان استاندارترینه

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - MSZ - 28 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ق.ظ

(۲۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  مطمئنا سوالای ماهان استاندارترینه

استاندارد یعنی چی!؟
اصلا مگه سوالای سنجش یه روال مشخص و ثابت داره که بگیم نسبت به اون استاندارده؟!

به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - asusx59sr - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ

(۲۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  
(27 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  مطمئنا سوالای ماهان استاندارترینه

استاندارد یعنی چی!؟
اصلا مگه سوالای سنجش یه روال مشخص و ثابت داره که بگیم نسبت به اون استاندارده؟!

سوالای ماهان به سوالای کنکور شبیه تر بوده. توش سوال اشتباه هم پیدا میکنی ( مثل کنکور سراسری) و این باعث میشه بدونی چطور با این سوالا برخورد کنی. البته این کار عمدا انجام میشه. من کمی از روال طرح سوال ماهان با خبرم. خیلی روش کار میکنن. ی سر تونستی برو ماهان. امسال چندتا سوالاش عینا تو کنکور اومده بود و به قول خودشون ۸۳% با آزمون تطابق داشت. من که واسه کاردانی رفتم ماهان تنها عاملی که باعث شد رتبم ۹ شه ماهان بود.

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - moha - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ق.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط:  درباره آزمون های مدرسان سال گذشته:
فواید:
پاسخنامه مکتوب رو بعد از هر آزمون می داد
جواب های پاسخنامه ،تشریحی ،به همراه آدر س منبع سوال
سطح بندی سوالات رو مشخص کرده بود(آسون، متوسط و دشوار و ... )
نوع سوال (تکرار آزمون های سال های گذشته ویا نوآوری(تالیفی) )رو مشخص می کرد
اطلاعات کارنامه خوبی هم داشت(چند درصد شرکت کنندگان پاسخ صحیح به هر تست دادن، نمودار پیشرفت، نمودار میله ای مقایسه با میانگین نمرات، نمودار میله ای مقایسه با نفر برترو...)
آزمون اینترنتی هم داشت
سوالات تالیفی هم داشت
بعد از دو روز کارنامه می دادن(به صورت اینترنتی)
معایب:
اکثر سوالات مشابه کنکور سنوات گذشته بود
سوالات اشتباه(اشتباهات تایپی و..) تقریبا در تمام آزمون هاش وجود داشت(به طور متوسط هر آزمو ن دو سه تا )
آزمونهای اینترنتیش واقعا آسون بود(۹۸درصد تکرار سوالات کنکور های گذشته بود)

نتیجه:
آزمون های مدرسان بدنیست اما کتاب هاش به درد نمی خوره
منم میخوام برم مدرسان اما کتاباشو نمیخونم

خوبههههههههه؟

یکی بهم راهنمایی کنه لطفا

من اصلا ندیدم کسی از مدرسان تعریف کنه!پس من نرم؟؟

به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - beheshteh - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ

منم خیلی تو تاپیک های مانشت در مورد مدرسان تحقیق کردم
از کتاب های پارسه خییلی بیشتر نوشته بودن که حداقل چند تاییشون خیلی خوب هستن اما از مدرسان تعریفی نبود
ازمون ها هم بیشتر مهستان و پارسه بود
فکر کنم نهایتا پارسه ثبت نام کنم

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - moha - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)beheshteh نوشته شده توسط:  منم خیلی تو تاپیک های مانشت در مورد مدرسان تحقیق کردم
از کتاب های پارسه خییلی بیشتر نوشته بودن که حداقل چند تاییشون خیلی خوب هستن اما از مدرسان تعریفی نبود
ازمون ها هم بیشتر مهستان و پارسه بود
فکر کنم نهایتا پارسه ثبت نام کنم

منم طبق حرفهای بچه ها توی مانشت میخوام مهستان ثبت نام کنم و دور مدرسانو خط کشیدم

به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - m@hboobe - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ

اونایی که امسال آزمون مهستان ثبت نام کردن قیمتش همون ۲۴۰ تومن که توی فایل دفترچه راهنمای آزموناش زده؟؟!!

من میخواستم اول سنجش ثبت نام کنم اما الان نظرم برگشته بنظرتون این اختلاف قیمت ارزششو داره که بشه جای پارسه رو بگیره؟؟!! من زیاد جامعه آماری واسم مهم نیست فقط یه برنامه داشته باشم با زمان کافی و سوالات خوب...!

RE: به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - moha - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  اونایی که امسال آزمون مهستان ثبت نام کردن قیمتش همون ۲۴۰ تومن که توی فایل دفترچه راهنمای آزموناش زده؟؟!!

من میخواستم اول سنجش ثبت نام کنم اما الان نظرم برگشته بنظرتون این اختلاف قیمت ارزششو داره که بشه جای پارسه رو بگیره؟؟!! من زیاد جامعه آماری واسم مهم نیست فقط یه برنامه داشته باشم با زمان کافی و سوالات خوب...!

آره قیمتش همونه

به جز پارسه کدوم موسسه رو برای آزمون معرفی می کنید؟ - ali007 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  اونایی که امسال آزمون مهستان ثبت نام کردن قیمتش همون ۲۴۰ تومن که توی فایل دفترچه راهنمای آزموناش زده؟؟!!

آره قیمتش همونه

به همراه ۱۰ درصد تخفیف..