تالار گفتمان مانشت
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - BJS - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ

حرفت شما درسته
ولی زیادنکنن نه اینکه کم کنن
حداقل ما قبول شیم سال دیگه بعد کم کننBig Grin
من خوشحال شدم از اینکه ظرفیت ها کم شده.
البته امیدوارم که همینطور که میگن کم بگیرن
یه فرقی بین کارشناسی با ارشد باید باشه دیگه
کسی که میخواد دانشگاه سراسری ارشد بخونه به احتمال زیاد هدفش کسب معلومات نه صرف مدرک
این دانشگاهها باید یه کیفیتی هم داشته باشن
[/quote]

RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - Masoud05 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ

خوبه ظرفیت کم بشه اما نه اینجوری شیراز روزانه و شبانه هوش ۲۴ تا گرفت سال قبل امسال شد ۱۴ تا . خیلی اختلافه .

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - مازیار صفایی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ

دانشگاه فردوسی هم همینطور.... آخه خیلی کم کردن! بالای ۱۰۰ نفر توی روزانه و شبانه!

RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - eris229 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ

اگر بخاطر سطح علمی و اینجور چیزا ظرفیت ها کم شده آخه چرا اینقدر مجازی و پیام نور و غیر انتفاعی میگیرنAngry

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - luna - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ق.ظ

من الان دفترچه رو دیدم به نظر ظرفیت ها برگشته بود به ظرفیت های ۲ سال پیش. ظرفیت ها کم نشده! سال پیش الکی زیاد شده بود! اگه با بچه های سال پیش حرف بزنید می فهمید که واقعا چنین اقدامی لازم بود.

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - Mojtaba - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ

سلام
من هم کاملا با حرف luna موافقم.دقیقا همین اتفاق افتاده.

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - arash.software - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ

این چیزا برای ما خیلی طبیعی شده شب می خوابیم صبح که تلوزیون را روشن میکنیم اخبار میگه داره برای افزایش ظرفیت ها توافق میشه ..... چند وقت بعد هم می خوابیم میبینیم دفترچه ها اومده و ظفیت ها نصف شده

اصلا زندگی حق ما نیست
تحصیل حق ما نیست
آرامش حق ما نیست
حق ما فقط توی اضطراب بودنه اگه غیر این بود سازمان سنجش به خاطر جواب های کنکور ۷ ماه ما رو معطل نمیکرد و هیچکس هم نمیتونه اعتراض کنه

راستی من یه سوال دارم : هدف از معطل موندن ما چیه؟ اگه ما معطل بمونیم به چی میرسیم؟ به ما که چیزی نمیرسه؟ پس به کی چیزی میرسه؟

RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - Mahla Mehr - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mam نوشته شده توسط:  فکر میکنم برای IT هم وضعیت مشابه باشه البته باید دقیق‌تر دفترچه پارسال رو پیدا کنیم و مقایسه کنیم

پارسال مهندسی فناوری اطلاعات IT روزانه و شبانه جمعا ۱۰۸ نفر پذیرش داشته در حالی که امسال ۷۷ نفر.
ظرفیت تجارت الکترونیکی زیاد شده پارسال روزانه و شبانه ۵۲ نفر پذیرش داشته در حالی که امسال ۹۸ نفر.

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ

از یه طرف سنجش اومده تو کارنامه رتبه اخرین فرد مجازو افزایش داده مثل معماری و نرم، از طرف دیگه برا هوش کاهش داده.ظرفیتی که از طرف دانشگاه ها اعلام میشه و تو دفترچه نوشته برای همه گرایش ها کاهش پیدا کرده.
سال ۹۰ سنجش به دانشگاه ها اضافه بر اون چیزی که اعلام کرده بودن بهشون دانشجو داده بود،برا همین امسال خود دانشگاه ها ظرفیتارو کم اعلام کردن که با حرکتی که سنجش میزنه بشه اون ظرفیت واقعی که خودشون میخوان.
حالا ماها میمونیم تو خماری تا نتیجه بیاد بعدش ببینیم افزایش داشتیم یا کاهش!!!!!!

RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - white bird - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ)arash.software نوشته شده توسط:  این چیزا برای ما خیلی طبیعی شده شب می خوابیم صبح که تلوزیون را روشن میکنیم اخبار میگه داره برای افزایش ظرفیت ها توافق میشه ..... چند وقت بعد هم می خوابیم میبینیم دفترچه ها اومده و ظفیت ها نصف شده

اصلا زندگی حق ما نیست
تحصیل حق ما نیست
آرامش حق ما نیست
حق ما فقط توی اضطراب بودنه اگه غیر این بود سازمان سنجش به خاطر جواب های کنکور ۷ ماه ما رو معطل نمیکرد و هیچکس هم نمیتونه اعتراض کنه

راستی من یه سوال دارم : هدف از معطل موندن ما چیه؟ اگه ما معطل بمونیم به چی میرسیم؟ به ما که چیزی نمیرسه؟ پس به کی چیزی میرسه؟
واقعا چه حرف قشنگی زدید...۷ ماه معطلی خیلی زیاده
۷ ماه اضطراب، ۷ ماه ترس از قبولی، ۷ ماه بلا تکلیفی...HuhHuh
واقعا توی این ۷ ماه ادم نمی دونه چکار کنه چون واقعا نمی دونه چه اتفاقی قراره بیافته...
گاهی وقتا به خاطر همین سر در گمی ادم خیلی از شانس ها و فرصت هاش از دست میدهSad
انشالله خدا این سنجش به راه راست هدایت کنه

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - ania_13 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:  بچه ها یه چیزی بگم خندتون یا شاید گریتون بگیره .

من یه دوست دارم لیسانس برقه . از اونجا که دیدم به رشتش علاقه نداره بهش هوش مصنوعی رو معرفی کردم و بهش اصرار کردم شرکت کنه . بهش گفتم هر چی رو نمیرسی حذف کن .

این دوست من با معدل ۱۶ زبانش هم قوی بود و البته مدار الکتریکی برقی ها هم خیلی قوی هست اومد کنکور شرکت کرد و اصلا تا حالا دروس هوش مصنوعی و الگوریتم و ساختمان و نظریه و سیستم عامل رو نخونده .

زبان ۵۷
ریاضی ۵۴
مشترک ۸
هوش : ۲۵ ( ۴ تا مدار الکتریکی از لیسانس یادش بود شد هر ۴ تاش هم درست زد )

رتبش هم شد ۴۴۰ .

خودش باورش نمیشد که با یک هفته مرخصی و درس خوندن این رتبه رو گرفته .

الان این کنکور کامپیوتره ؟؟؟؟
گریمون گرفت

من قبل از اعلام نتایج تو یه سایت خوندم کاردانی به کارشناسی اضافه شده اما ارشد کم شده. مسخره ست وقای آمار شرکت کننده ها بالا میره این دیگه چه کاریه؟

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - banou - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ

شنیدم یکی از دلایلی که پارسال ظرفیتارو بالا بردن خروج بیش از اندازه متقاضیان کارشناسی ارشد و دکترا به خارج از کشور بوده.من به شخصه با کم شدن ظرفیتا مخالفم.مگه یه نفر چندبار می تونه وقت بزاره امتحان بده.عمر آدم تلف میشه.... حالا اینور قضیه رو داشته باشید.از طرفی هم میگن از سال ۹۲ میخوان کنکور سراسری رو بردارن.چه شود؟Sad

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - hp1361 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ

سلام

از زمانیکه پا به پیش دانشگاهی گذاشتیم و فکر کنکور و به طبعش نام مبارک سازمان سنجش به ذهن پر از افکار قبولی یا عدم قبولی ما خطور کرد همیشه سازمان سنجش برای من یکی حداقل یک سازمان طویل و بلندبالا و پر از آدم های دانشمند و دانا بود که نشستن و بر اساس چهارچوبی کاملا صحیح و درست سطح دانش بچه ها رو می سنجیدند.

اما آیا واقعا اینطوره؟

یعنی اونا کارمند نیستند؟یعنی اونا مشکلات بقیه آدم ها رو ندارند؟یعنی اونها هیچ کدومشون مشکل مسکن، اضافه کار، حقوق، کار زیاد، قسط های زیاد، دوری از خانواده، ازدواج، تنهایی، ضعف اعصاب، خلق تنگ، نگاه منفی و هزار مشکل دیگه رو ندارند؟

معصوم(ع) گفتند حق گرفتنی است نه دادنی!اما ما وقتی یکی رو متولی امری میدونیم تنها بخاطر اینکه ایشون و کلا سازمان متبوع در ذهن و فکر ما بسیار بزرگ و بلند مرتبه هستند لذا تمام امور انجام شده را درست تلقی می کنیم و حتی به خودمون خورده می گیریم که چرا نادرست از ایشان ایراد می گیریم.اونا کارشون رو بلدند.سازمان به این بزرگی که اشتباه نمی کنه!اونا دین و ایمان دارن!حق رو پایمال نمیکنن که!با هه لج و لجیازی نمی کنن که!

امان از بروکراسی های اداری!

حالا ببینم کی میتونه بره وسط این بروکراسی اداری و حق خودش رو بگیره!

البته اینم بگم عقیده بر این نیست که ایشان از عمد مشکل زایی می کنند.بلکه از جحالت و نادانی و اشتباه می تواند باشد.

باشد که حق خود را بستانیم درست گونه!(حافظا)

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - banou - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ

پیشنهاد:
کسایی که نسبت به ظرفیتا اعتراض دارن به این لینک برن و اعتراضشونو اعلام کنند.این لینک مربوط به باشگاه خبرنگاران جوان هست.به نظر من وقتی نفرات زیاد باشه حتما پیگیری می کنند.البته یه سامانه پیامگیر هم هست که الان یادم نیست.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - abbassep - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ

بچه ها شما دیگه خیلی بلند پروازین
آقا اینکه دانشگاهی مثل شریف دانشگاه خوبیه شکی نیست ولی دیگه این دانشگاه های مثلا غیر انتفاعی هم اینقدر بد نیستن که می گین. به خود آدم بستگی داره که چه طور پیشرفت کنه. حالا مثلا کدوم یکی از اساتید شریف تو دنیا اسمو رسمی داره که شما اینقدر بزرگش کردین. مگه الان کسایی که شریفی شدن و از آونجا فارغ التحصیل شدن آپلو هوا کردن؟
بیایین یه کم درست فکر کنیم توی یه کنکوری مثل امسال که با ۴ درصد اختلاف در درس مشترک حدود ۴۰۰ نفر رتبه ها جا به جا می شه چه فرقی بین یه رتبه ۶۰۰ ی با یه رتبه ۲۰۰ ی هست؟ بله شاید موقعیت کاری یه کم بهتر شه ولی دیگه کسایی که غیر انتفاعی قبول می شن رو اینقدر کوچیک نکنین! کسایی که توی تقریبا ۲۸۰۰۰ داوطلب امسال مثلا ۵۰۰ یا ۶۰۰ آوردن کم زحمت نکشیدن من نمی دونم چرا متاسفانه این که یکی غیر انتفاعی قبول می شه بچه ها خیلی بهش بی توجه هستن . به نظر من این طرز فکر اصلا درست نیست.