|
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - نسخهی قابل چاپ |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - esisonic - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
هــــــــــــــورا...بلاخره آقاهه رو دیدم... ...خرس رو هم دیدم..!!!...یه مار هم که لبخند به لب داره هم دیدم!!! ![]() ... عکس کله ی سرندپیتی (البته بیشتر شبیه دایناسوره) یکم مایل به چپ تصویره...تیره ترین قهوه چشمشه!!
|
|
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - Breeze - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ق.ظ
من فکر می کردم مثل این تصاویر سه بعدی باید با زووم کردن چشم ها یه تصویر ظاهر بشه ... مرتبه اول هر چی چشمامو خمار کردم نشد!!! ولی مرحله دوم که نگاه کردم لحظه اول دیدمش... حالا نیمکره مغز من کدوم وریه؟!!!
|
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - yaser_ilam_com - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
والا ما ۳۰ ثانیه ای این مرد کوتوله رو دیدیم ولی فکر نکردم این همون معما باشه !! حالا من باهوشم ؟ ![]() ![]() خودم میدونم که نیستم ، آخه ملت رو چرا بی خودی امیدوار می کنید ؟؟!! |
این تست مغز را جدی بگیرید! - s.sadri - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: من اولش فکر می کردم باید با کنارهم گذاشتن دانه ها شکل صورت رو پیدا کرد ولی بعدا متوجه شدم که جواب....منم اولش این فکرو کردم. نمیدونم چرا گاهی خوشم میاد الکی مسائلو پیچیده کنم! |
|
این تست مغز را جدی بگیرید! - mamani - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
حالا که چی؟ خیلی تابلو بود |
|
RE: این تست مغز را جدی بگیرید! - SaMiRa.e - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
نه بابا کجا تابلو بود ، من یکی اگه سه روز هم میگشتم پیداش نمیکردم .. ![]()
|
RE: یک تست هوش ساده! - Fardad-A - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط:این امانتداری شما ست که من رو کشته!!(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: این بیشتر تست معلومات عمومیه تا هوش!
|
|
IQ تونو تخمین بزنید! - Marcel - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ق.ظ
این سایت بهتون میگه آی کیو تون چنده. ۱۵ تا سوال داره، سوالاشم خوبن. البته ازین سایتا فراوونه، ولی سوالای این یجورایی انگار بهتره. خلاصه امتاحانش ضرر نداره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. واسه من شد ۱۲۹
|
|
IQ تونو تخمین بزنید! - esi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ
مرد حسابی استیفن هاوکینگ هم ای کیوی ۱۲۹ رو نداره !!!!!!!!!!!!!! در حد نیوتن و پیکاسویی !!!!!!!!!!!! منو زد ۱۳۲ !!!!!!!!!!!!! هیچ معیار کاملا مشخصی وجود نداره، به شرایط روحی، جسمی و موقعیت فردی و اجتماعی و .... بستگی داره موفقیت = ۱ % ای کیو + ۹۹ % تلاش و کو شش |
|
RE: IQ تونو تخمین بزنید! - H.Mohammadi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ
این فکر کنم از این دقیقتر باشه. بد نیست امتحانی بکنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [/align] |
RE: IQ تونو تخمین بزنید! - Marcel - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: مرد حسابی استیفن هاوکینگ هم ای کیوی ۱۲۹ رو نداره !!!!!!!!!!!!!! بیخیال، گرفتی ما رو....!! ۱۲۹ میشه یکم بالاتر از متوسط. یه نکته یی که وجود داره اینه که این معادله "موفقیت = ۱ % ای کیو + ۹۹ % تلاش و کو شش" وقتی صادقه که تو ای کیو خیلی بالایی نداری، و خوب قاعدتا چاره دیگه جز تلاش ببش از حد واسه موفقیت برات نمیمونه، ولی به خودی خود یه قانون کلی نیست، یه جورایی تلطیف کردن فضای زمخت نابغه نبودنه! |
|
IQ تونو تخمین بزنید! - انرژی مثبت - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
این تست جالبیه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
IQ تونو تخمین بزنید! - esi - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
اصلا موافق نیستم، شما برید زندگی نامه نوابغ رو نیگاه کنید، تلاششون واقعا بی نظیر بوده، هوش قابل افزایشه، منکر استعداد ذاتی نیستم اما میشه ذهن رو پرورش داد، در دو شرایط یکسان و میزان تلاش یکسان مسلما موفقیت با هوش بالاتر هستش اما خیلی مواقع در ۹۹ درصد مواقع با تلاش میشه هوش های بالارو کنار زد و جلوتر افتاد. باز حرفم کلیه و هر کسی نظر خاص خودشو داره. معیارش کمی عجیب، این رتبه بندی و اعدادش واقعا عجیبه یه نیگاه به این بنداز : با این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تویه standard 16 شدم : ۱۱۴ !!!!!!!!!! |
|
RE: IQ تونو تخمین بزنید! - armik - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ق.ظ
۱۳۳ خیلی سخت نبود، با چشم های خواب آلود زدم
|
|
RE: IQ تونو تخمین بزنید! - SaMiRa.e - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ
اینجا چه همه IQ بالاهستند ![]() پس چرااز من اینقدر کم شد ۱۲۹ ! البته نمیشه رو اینها زیاد حساب کرد .
|