تالار گفتمان مانشت
درخواست کتاب یا جزوه - نسخه‌ی قابل چاپ

در خواست کتاب Practical parallel processing - mfXpert - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ

بچه ها من دنبال کتاب زیر میگردم. کسی میتونه این کتابو پیدا کنه؟

Practical Parallel Processing

نویسنده هاش: Alan Chalmers و Jonathan Tidmus

در خواست کتاب Practical parallel processing - jazana - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ

فکر نکنم باشه

قدیمی هست

سفارش اسکن راه خوبی هست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

شاید از مانشتی های شریف کسی این کار را برایتان انجام داد........

پ.ن: از کتابخانه های دانشگاه های دیگر هم بگردید شاید دانشگاه خودتان داشت........

در خواست کتاب Practical parallel processing - انرژی مثبت - ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ

این طور که دوستمون گفتند کتابخونه دانشگاه ما داره می خواید واستون بگیرم؟ اگه خواستید اطلاع بدید.
یا این که اگه دانشگاهتون عضو طرح غدیر باشه و خودتون یا دوستاتون کارتش رو داشته باشید می تونید مستقیما بگیریدش.

در خواست کتاب Practical parallel processing - mfXpert - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ

دانشگاه خودمون داره اما من دنبال ایبوکش می گردم.

در خواست کتاب Practical parallel processing - jazana - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ

ایبوکش را کمی گشتم نیافتم.

فکر کنم تنها منبعی که این ایبوک را داره Hathitrust هست, اگر توانستید دانلود کنید.(من بلد نیستم)

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تو گیگاپیپر یا myescience یا سایت های این چنینی هم سفارش اسکنش را می توانید بدهید.

جزوه شبکه ویژه ارشد - khosravani - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ

سلام. من ی جزوه شبکه برای کارشناسی ارشد نرم افزار لازم دارم.که تو این مدت باقیمونده بشه سریع خوند خواهشن هرکی pdf داره برام ایمیل بزنه : a.khosravani98@gmail.com

درخواست کتاب یا جزوه الگوریتم موازی - afsaneh2009 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ

با سلام به همه دوستان
کسی کتاب یا جزوه درسی خوبی در درس الگوریتم موازی نداره به من معرفی کنه . من دارم برای دکترای دانشگاه آزاد می خونم که این درس یکی از منابع امتحانی است . اگر کسی چیز خوبی سراغ داره لطفا به من بده
ممنون

جزوه دست نویس معماری پیشرفته - mamani - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ق.ظ

من جزوه دست نویس ازین درس میخوام که استاد درس داده
از دوستان در حال تحصیل یا فارغ التحصیل خواهش میکنم اگر میشناسند یا دارند یا می توانند برام تهیه کنند بهم خبر بدهند
مرسی

جزوه دست نویس درس vlsi پیشرفته - mamani - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ق.ظ

من جزوه دست نویس ازین درس میخوام که استاد درس داده
از دوستان در حال تحصیل یا فارغ التحصیل خواهش میکنم اگر میشناسند یا دارند یا می توانند برام تهیه کنند بهم خبر بدهند
مرسی

درخواست کتاب یا جزوه - Dark Knight - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ

(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)afsaneh2009 نوشته شده توسط:  با سلام به همه دوستان
کسی کتاب یا جزوه درسی خوبی در درس الگوریتم موازی نداره به من معرفی کنه . من دارم برای دکترای دانشگاه آزاد می خونم که این درس یکی از منابع امتحانی است . اگر کسی چیز خوبی سراغ داره لطفا به من بده
ممنون
پیدا شد تا ماهم استفاده ببریم!

درخواست کتاب یا جزوه - ف.باقری - ۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ

سلام لطفا اگر جزوه دست نویس از دنشگاه های معروف برای کنکور ای تی دم دستتون بزارین تو سایت ممنون میشمHuh

RE: در خواست کتاب Practical parallel processing - mamani - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ق.ظ

(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  دانشگاه خودمون داره اما من دنبال ایبوکش می گردم.

علم و صنعت نمایشگاه ایبوک از ۶ام داره ۱۰۰۰ تومن اگه پیدا نکردید هنوز بیاین اونجا بخرین

شبکه پتری و شبکه پتری رنگی - banou - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ

لطفا اگر در این زمینه کتاب،جزوه،صدا و... دارید،به من بدهید.تشکر

کتاب Neuro-Fuzzy and Soft Computing - saba1000 - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ

کسی این کتاب داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی داره لطفا برام بذاره .
ممنون

کتاب Neuro-Fuzzy and Soft Computing - zeinab - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ق.ظ

سلام. ببخشید این کتاب رو برا چی میخواین؟ برا کنکور؟ !!