![]() |
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Joonz - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ)mohamad-sharif نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: من هر ۴تای مدار معماری و ۶تا از مدار هوش درست زدم.۴ تا سؤال مدار درست زدید شما؟!!!! تازه از ۴ تا مدار هوش ۶ تاشو درست زده ![]() |
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - zohre shah - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ)mohamad-sharif نوشته شده توسط:چجوری باید اعتراض داد؟ اینکه فقط برا ارشد ۹۰ جای اعتراض گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: من هر ۴تای مدار معماری و ۶تا از مدار هوش درست زدم.۴ تا سؤال مدار درست زدید شما؟!!!! |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - نرگس-م - ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ)zohre shah نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ)mohamad-sharif نوشته شده توسط:چجوری باید اعتراض داد؟ اینکه فقط برا ارشد ۹۰ جای اعتراض گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: من هر ۴تای مدار معماری و ۶تا از مدار هوش درست زدم.۴ تا سؤال مدار درست زدید شما؟!!!! بله، اصلا جوابش تو گزینه ها نیس!!! از روی راهنمایی های این لینک پیش برید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ق.ظ)hardware23 نوشته شده توسط:والا دیشب که به n صفر و یک و دو دادم دیدم به گزینه ی یک نزدیکتره!ولی الان که باز حساب کردم به ازای صفر، صفر میشه، به ازای یک،یک شد و به ازای دو چهار شد! حرف شما درسته.(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ق.ظ)نرگس-م نوشته شده توسط:ببخشید چجوری حساب کردید که به گزینه ۱ نزدیک شد؟(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)نرگس-م نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: کسی برا سوال مربوط به تاخیر المور اعتراض فرستاده؟ پس باز نظرم عوض شد ![]() میشه کدشو اینجا share کنید؟! |
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - zohre shah - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:بابا یدونه مدار اشتباس یچی میگیا(14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ)mohamad-sharif نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: من هر ۴تای مدار معماری و ۶تا از مدار هوش درست زدم.۴ تا سؤال مدار درست زدید شما؟!!!! |
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - m_hoveida - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ
زبان ۰ ریاضی ۴۵/۸ مشترک ۴۶/۹ تخصصی ۴۳ نظر بدید بچه ها معدلم هم ۱۶/۵۱ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - ida_isp - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: زبان ۰ عالیه دو رقمی حتی زیر ۵۰! |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Xilinx - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: زبان ۰ زیر ۲۰ ![]() |
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ
... زبان = ۳۵ ریاضی = ۱۱ مشترک = ۵۲ تخصصی معماری = ۳۱ معدل = ۱۸/۲۲ نظر بدید بچه ها؟؟؟؟ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Xilinx - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: ... بین ۴۰ تا ۵۰ تقریبا ۴۵ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: ... ای وااااااااااااااااااااااااااااااای الکی میگی ؟؟؟ چرا میگی این میشم؟؟؟ از رو کجا میگی؟؟؟ یعنی شریف میارم؟ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - Xilinx - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: ای وااااااااااااااااااااااااااااااای بله شک نکنید ! |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: ای وااااااااااااااااااااااااااااااای من شروع کردم واسه سال دیگه میخونم . یعنی بیخیال بشم؟؟؟؟ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - unique_as14 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)Neda_H نوشته شده توسط: زبان ۸۲ مگه میشه ؟؟؟؟ همه گرایشها؟؟؟ |
RE: درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - ida_isp - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)Neda_H نوشته شده توسط: زبان ۸۲ ماشالا شما هوش دقت و سرعت عمل ماورایی داری! یعنی شک دارین ۱ رقمی میشین که استرسم دارین؟! ![]() |
درصدهای اولیه ( گرایش معماری) - alidata - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ
ایشون مزاح میفرماین تو تاپیک نرم افزار مچشون گرفته شد : دی |