![]() |
اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - نسخهی قابل چاپ |
اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - موج - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کردم منم چی بنویسم واسه اسمم، فکر کردم بد نیست بنویسم ابجی اینشتین نمیدونم ولی فکر میکنم اگه همه اسامی خودمون هم مشخص باشه، کمی وجهه مانشت رسمی تر میشه و بعضی اوقات زیاد از حد رومون نمیشه توی تاپیکهای سرگرمی بچرخیم و یا هر حرفی رو بزنیم البته منظورم شما نبودید، به صورت کلی گفتم |
اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - انرژی مثبت - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ
خب من می تونم برای تقویت زبان انگلیسی دوستان اسمم رو به انگلیسی بنویسم ![]() (۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:ای بابا اقای موج دیگه گفتن خیلی تو بخش های سرگرمی ولو هستم(06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کردم منم چی بنویسم واسه اسمم، فکر کردم بد نیست بنویسم ابجی اینشتین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اقای blackhalo که اصرار داشتن اسمشون رو بنویسن چرا نمی نویسن الان؟!!!! واسم سوال پیش اومده فقط همین ![]() |
RE: اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - blackhalo1989 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اقای blackhalo که اصرار داشتن اسمشون رو بنویسن چرا نمی نویسن الان؟!!!! واسم سوال پیش اومده فقط همیندقیقا به همون دلیلی که شما نمی نویسید. ![]() |
RE: اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - Potential - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اقای blackhalo که اصرار داشتن اسمشون رو بنویسن چرا نمی نویسن الان؟!!!! واسم سوال پیش اومده فقط همیندقیقا به همون دلیلی که شما نمی نویسید. مثل اینکه جناب Black فقط کنجکاو هستند اسم بقیه ی کاربر ها رو بدونن و به همین دلیل این تاپیک رو ایجاد کردن ![]() |
اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - fatima1537 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
آقای موج کاش اسمتون رو نمی نوشتید ببینیم بعد از فتح اورست چی توی کادر براتون مینویسه؟ ![]() |
RE: اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: آقای موج کاش اسمتون رو نمی نوشتید ببینیم بعد از فتح اورست چی توی کادر براتون مینویسه؟خب از دکتر بپرسید. |
اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - موج - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: آقای موج کاش اسمتون رو نمی نوشتید ببینیم بعد از فتح اورست چی توی کادر براتون مینویسه؟ناسا میخواست دعوتم کنه و دیدم خیلی زندگی سخت میشه اون شکلی ![]() |
RE: اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: آقای موج کاش اسمتون رو نمی نوشتید ببینیم بعد از فتح اورست چی توی کادر براتون مینویسه؟مسافر کوچولو و پشتکار هم هستن. معیارش چیه این اسامی؟ |
اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - موج - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مسافر کوچولو و پشتکار هم هستن. درسته از قسمت اعضا اگر بر اساس تعداد ارسال به صورت نزولی افراد رو سورت کنید خانوم مسافر کوچولو تو اعضای غیر مدیر از من بیشتر ارسال دارند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خدا رو شکر یکی هست از من خرابتر باشه اعتیادش ![]() |
RE: اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - luna - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: آقای موج کاش اسمتون رو نمی نوشتید ببینیم بعد از فتح اورست چی توی کادر براتون مینویسه؟مسافر کوچولو و پشتکار هم هستن. یه ترکیبی از تعداد پست و موضوع و نقل قول و طول پست و اینا! اسمارم که سازنده فروم انتخاب کرده دیگه! (۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: بعضی اوقات زیاد از حد رومون نمیشه توی تاپیکهای سرگرمی بچرخیم حالا مگه چه اشکالی داره؟! یعنی من الان باید خجالت بکشم!!! مخصوصا که جدیدا هم بهم انتقاد زیاد میشه! ![]() ![]() |
RE: اضافه کردن فیلد نام به پروفایل ها - mosaferkuchulu - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مسافر کوچولو و پشتکار هم هستن. البته ما هنوز دماوند و فتح نکردیم!یکی از مدیران بسیار بسیار بسیار عزیز اون قدیما فرمودند که پست های من بیشتر اسپم هست!الان که می بینم من با این تعداد پست هنوز رو دماوندم و شما رو اورست می بینم انگار حق داشتند! ![]() ![]() ![]() ![]() (نتیجه ی فنی فتح قله ها بستگی داره به تعداد ارسال + تعداد مثبت ها و تشکر ها) |