دانشگاه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - ashkanshir - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: اما خوابگاهها:مرسی نیما جان از بابت اطلاعات خوب که دادی |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ب.ظ
معرفی خوابگاه های علم و صنعت در راستای تکمیل کردن راهنمایی های نیمای عزیز مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: زیبایی های علم و صنعت - pos - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
من که اونجا نبودم ولی از چیزی که درون عکس به نظر میاد (نوشته الی ۲۲ اسفند ویژه بردران) احتمالا مراسمی بوده با عنوان مرتبط که ازش استفاده کردند. بعدش چرا شماها بد می بینید این که یکی دینش و مملکتش براش عزیز بوده و یکروز جونش را واسه دفاع از اعتقاداتش داده واقعا حال آدم را بد می کنه؟ اگر یکی بیاد مثلا گه گداری محبت های اطرافیانتان را به شما یادآور بشه حالتون بد میشه؟ میشه با دیدن این صحنه اینطوری هم فکر کرد که یک زمانی دانشجویانی جونشون را دادند تا وطنشان استوار باشه، حالا ما کاری کنیم که واسه وطنمون افتخار بشه. این که همیشه یک عده سوئ استفاده می کنند که مشخصه. ولی بسط اینگونه و اینکه طرف را نشناخته موضوع را بهش بسط بدیم درست نیست. فکر نکنم الان هم این قضیه تمام شده باشه. دوستی داشتم که تو سن بیست و چند سالگی جانباز بود (باورتون میشه الان یک جوان با این سن جانباز باشه؟ اون هم زمانی که چندین و چند سال از جنگ گذشته). این آقا که شاید الان چند سالی از خیلی هامون بزرگتر باشه توی مناطق غربی بر اثر ترکشٍ فکر کنم آرپیچی مجروح میشه. میشه با دیدن این صحنهها به یاد این موارد افتاد و جایی که حالمون بد بشه به این فکر کنیم همین الان یک جوان توی مناطق مرزی داره کشیک میده. بدی فاروم های اینترنتی اینه که نمیشه لحن سخن را مشخص کرد. بنابراین ممکن هست خوانندگان یک مطلب بر اساس حدثیات یا ... برداشت متفاوتی از لحن بیان داشته باشند. خواهشا نوشته من را با لحنی آرام و ملایم بخوانید. بنده تضمین میدهم در کمال آرامش و به دور از هرگونه پرخاشگری در حال نوشتن این متن هستم |
دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ ب.ظ
آقا ما دیروز رفتیم ثبت نام علم و صنعت دیگه کیا رفتن، بسی خوشمان آمد از این دانشگاه البته این نگهبانای درب ورودی یه کم گیر بودن |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Hosein_2003 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ ق.ظ
یکی از استادای اونجا اسمش محمد مهدی محمدی هست، دانشجوی دکترای هوش اونجا بود، هیئت علمی دانشگاه خراب شده ما هم هست. هر چی ارائه داد بگیرید باهاش، به خصوص واسه و دخترها خیلی خوبه |
RE: دانشگاه علم و صنعت - goodzila - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ق.ظ
از دوستان کسی میدونه برای خوابگاه چجوری باید اقدام کرد؟ اینترنتی یا حضوری؟ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Hosein_2003 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: آخه دانشجوهای ارشد رو که نمیدن به دانشجوهای دکترا! !!!دانشجوی دکترا بود دیگه الان دکیه . مگه میشه ؟ یعنی همه استادایی که واسه کارشناسی درس میدن دکترن ؟ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Hosein_2003 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: نه لزوما جابر و بهزادی و عزیز جلالی اینا که دکتر نبودن اما بحث ما سر دانشجوهای دکتراست . ااونجا یه جوی هستش که همه واحدها رو بین خودش تقسیم می کنند . چه جور باشه که مثلا ساعتاشون پر بشه یا حال و حوصله نداشته باشند میدن بقیه .اتفاقا همین محمدی که گفتم دانشجوی دکترا بود، همون ترمی من باهاش هوش داشتم، تو علم و صنعت هم هوش درس میداد که یادمه من رفتم از تو سایتش سوالای میان ترمشو دزدیدم سوالای ما هم همون بود دیدی انقدر تبلیغ دانشگاتو میکنی استاداتونو من بهتر میشناسم |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: مال شما هم نیمیره . شریف هم نمیره . چطور میشه شماره دانشجویی بدن اما وارد نشه عجبببب!!! حکیمیه که میگن بهترین خوابگاه تهران هست و مجهزه فقط میگن از دانشگاه دوره البته واسه سال بعد میگن خوابگاه عوض میشه راستی نیما جان من که دوتا مقاله دارم نمیتونم برم خوابگاه ممتازین! یا اینکه فقط معدلیه ؟ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - ashkanshir - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: ربطی نداره . یعنی باید سال اول معدلت خوب باشه از سال دوم بری و به گذشتت کاری ندارن . سال اول حکیمیه هستی .مطمئنی . این دیگه چه جورشه خوابگاهش که جای پرتیه لااقل ناهارشو هم یه کاری میکردن که مجبور نبودیم روزایی که کلاس نداریمم بریم دانشگاه. |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: سلام . قبلا که مطمئنم اینطوری بوده . اما از بچهها پرسیدم سرویس داره واسه نهار . نیما گیر دادی به نوستالژی، ها! معمولا نیما بزرگنمایی میکنه ،تقریبا قضیه رو ۱ کلاغ شونصد کلاغ میکنه(تخصصشه) |
دانشگاه علم و صنعت - Morteza_s - 18 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ب.ظ
خوب منفی خوردن بیش از حد نیما به خاطر همین هستش تایخ مصرف نوستالوژی گذشته دنبال چیزهای جدیدتر باش! |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Masoud05 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ
با توجه به نزدیک شدن زمان اعلام نتایج و اینکه زمان انتخاب کد محل تحصیل محدود است ، از دوستانی که در این دانشگاه در حال تحصیل می باشند ( و یا فارق التحصیل شده اند ) تقاضا دارم که اطلاعات خودشان پیرامون مسائلی از قبیل هیئت علمی - خوابگاه - سلف سرویس و ... را در اینجا بزارن تا موقع انتخاب محل تحصیل بعنوان کمکی برای افراد مجاز برای انتخاب رشته باشه . ( اطلاعات در هر گرایشی که در این دانشگاه ارائه شده و شما اطلاع دارید ) |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Bache Mosbat - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: با توجه به نزدیک شدن زمان اعلام نتایج و اینکه زمان انتخاب کد محل تحصیل محدود است ، از دوستانی که در این دانشگاه در حال تحصیل می باشند ( و یا فارق التحصیل شده اند ) تقاضا دارم که اطلاعات خودشان پیرامون مسائلی از قبیل هیئت علمی - خوابگاه - سلف سرویس و ... را در اینجا بزارن تا موقع انتخاب محل تحصیل بعنوان کمکی برای افراد مجاز برای انتخاب رشته باشه . ( اطلاعات در هر گرایشی که در این دانشگاه ارائه شده و شما اطلاع دارید ) چشم جوابا که اومد من در اسرع وقت یه ریویو کامل از علم و صنعت می ذارم. |
دانشگاه علم و صنعت - Bache Mosbat - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
راستش پارسال من از رییس تحصیلات تکمیلی دانشکده پرسیدم گفت ما خودمونم در جریان نبودیم. فقط به ما گفتن ظرفیت بدین. |