|
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - firouzi.s - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ
دوباره سردردام شروع شده ۲روزه سردرد دارم ![]() امروز تست سال ۸۸ رو ازخودم گرفتم باسردرد هرطوری بود خودمو مجبور کردم تا ۱۱وربع بشینم پاش وبلند نشم فقط دعا می کنم روز کنکور سردرد نگیرم چون بازدهی رو خیلی میاره پایین .آخرای آزمون واقعا انرژی کم میارم مخصوصا سر تخصصیها دیگه نایی نمی مونه برای فکرکردن روی تست های طراحی الگوریتم ضریب خطام خیلی میره بالا نمی دونم این ضعف چه جوری برطرف کنم بچهها شما راه حلی ندارید ؟ |
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - مازیار صفایی - ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ
امروز به این نتیجه رسیدم که طراح های سوال ساختمان داده مشکل اعصاب دارن.... من نمی دونم چطوری با ادغام چند تا فایل می خوان دانش ما رو بسنجن.... (۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط: دوباره سردردام شروع شده ۲روزه سردرد دارم خیلی وقتها علت سردرد از تغذیه است... ممکنه یک ماده غذایی به سیستم شما نسازه... البته یک دعایی هست که خیلی کوتاه( اندازه صلوات) که باید هفت بار خونده بشه... الان یادم نمی یاد.... رو سر من که اثر کرد. شاید تو مفاتیح الجنان باشه (۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: بچه هامیدونم که این روزها برای همه شماها روزهای سختیه،هرکدوم به اندازه خودمون زحمت کشیدیم ومنتظریم یک جای خوب قبول بشیم پس نگران نباشیدودراین روزها به خودتون روحیه بدید واز اینکه درسی رانخوندید وتمام نکردید ناراحت نباشیدچرا که فکر کردن به زمان گذشته باعث ازدست دادن روحیه شما میشه.همه ما دریک چیزهایی قوی ودریک چیزهایی ضعیف هستیم پس بیایم از درسهایی که قوی هستیم درست استفاده کنیم.انشا الله کسی دراین میان مشکلی براش پیش نیادوهمه راضی باشیدچون خدابه یاریمان می آید.الان دیدم نیست رتبه تون! نوشته بودید: ۱ نرم افزار ۹۰ من به همه گفتم رتبه ۱ نرم افزار رو می شناسم.... باور کنید..... |
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - Donna - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ
موفقهای عالم اعجازگران دقایق آخرند.
موفق باشید
|
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - LARACROFT0 - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
در فنزین شعاری وجود داره که سر لوحه کار خودش قرار داده: "ما قهرمانیم!" پس پیش به سوی موفقیت... |
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - Sunshine Off - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: امروز به این نتیجه رسیدم که طراح های سوال ساختمان داده مشکل اعصاب دارن....هنوزم برای رتبه ۱میخوام برم سرجلسه وقتی که سیستم مانشت ایراد پیداکرده بود ودوباره برگشت دیدم رتبه ۱من پاک شده گفتم بزار همونطوربمونه خیلیها بادیدن اون برام پیام میفرستادن اما مهم اینا نیست مهم اینه که مطمنم به همراه شما دوستان مانشتی همه تک رقمی ۹۱هستیم. (۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط: دوباره سردردام شروع شده ۲روزه سردرد دارمدوست خوبم منم همینطوری بودم اما اگه مشکل سینوزیت نداشته باشین این راهکارهایی که من انجام دادم وکمکم کرد رابهت توصیه میکنم. حتما روزی ۳تافنجان قهوه شیرین به همراه یک خرما بخور.هریک ساعت یکباربه مدت چنددقیقه نفس عمیق بکش.شب قبل کنکور شیر وغذای سبک بخور،حتما ۴۸ساعت قبل کنکور درس خوندن رارهاکن وفقط استراحت ذهنی داشته باش.موفق باشید. این روزها فقط روزی ۴ساعت تستایی که زدم نکاتشون را مرور میکنم واصلا به درسایی که نخوندم وجاهایی که مشکل دارم فکرنمیکنم آزمونهایی را که ندادم تاسه شنبه تمام میکنم وبه کارهایی که انجام ندادم وکارهایی که دیگران انجام میدهند فکرنمیکنم،دارم روی استرسم کارمیکنم خیلی آروم شدم.شماها هم اگه هرکدوم استرس دارید خودتون را آروم کنید وخودتون رادست کم نگیرید چون ماهمه خارق العاده ایم ودر پازل زندگی همانندی نداریم پس نباید به دیگران فکرکنید،به این باور برسید که کنکورمهارت هست پس این مهارت رایاد بگیرید.من فقط میخوام تجربه های تلخ گذشته کنکورمن راتکرارنکنید. |
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - atharrashno - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ
بدبختی اینه که من اصلا استرس ندارم دوس دارم یکی گوشمو بپیچونه بگه بدبخت یه خورده هول شو....سرعت بده بخودت تازی این چند روز نسبت به یک ماه پیش خیلی کمتر درس میخونم حقیقتش اینه که خسته شدم! |
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - si.mozhgan - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: بدبختی اینه که من اصلا استرس ندارم منم همین مشکل رو دارم ![]() انگار نه انگار که یه هفته دیگه کنکوره . کاملا ریلکسم . هر روز فقط یکی از کنکورا رو می زنم . می دونم باید بشینم مرور کنم بعضی کتابا رو اما حسش نیست.
|
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - atharrashno - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ
من این قدر مرور کردم که دیگه صفحات دفترچه یادشتم حفظ شدم واسم حس زدن سوالات ارشد قبل از سال۸۷ نیست. تازه امروز ویژه برنامه ۲۲ بهمن بود با ساز اواز دهل تو محل کارم اونم شرکت کردم.... |
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - fe_atash - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: منم همین مشکل رو دارمBig Grinچه عجب مژگان جون تو این تاپیکا پیدات شد...نگرانت شده بودم !! ________________________________________________________________________________________________ منم با اینکه هنوز یه چیزایی واسه خوندن دارم خیلی آرومم ![]() این هوش عجب درسیه....همیشه چیزی واسه خوندن و مرور داره... |
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - ida_isp - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ
بچهها ببخشید میدونم اینجا جاش نیست اما خیلی عجیبه واسه من گوگل و یاهو باز نمیشن!! اگه کسی آنلاینه از شمام همینطوره؟!!!!
|
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - Ali-B - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: بچهها ببخشید میدونم اینجا جاش نیست اما خیلی عجیبه واسه من گوگل و یاهو باز نمیشن!! اگه کسی آنلاینه از شمام همینطوره؟!!!! برای منم از دیروز گوگل باز نمیشه،،، فکر کنم همه سایتهای خارجی که با https هستن، باز نمیشن! |
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - ida_isp - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Ali-B نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: بچهها ببخشید میدونم اینجا جاش نیست اما خیلی عجیبه واسه من گوگل و یاهو باز نمیشن!! اگه کسی آنلاینه از شمام همینطوره؟!!!! آخه چرا؟ باید چی کار کرد؟
|
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - مازیار صفایی - ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Ali-B نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: بچهها ببخشید میدونم اینجا جاش نیست اما خیلی عجیبه واسه من گوگل و یاهو باز نمیشن!! اگه کسی آنلاینه از شمام همینطوره؟!!!! اینترنت ملی! برای من نزدیک دو سه هفته است تق و لق باز می شه
|
RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - Ali-B - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ)باد نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Ali-B نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: بچهها ببخشید میدونم اینجا جاش نیست اما خیلی عجیبه واسه من گوگل و یاهو باز نمیشن!! اگه کسی آنلاینه از شمام همینطوره؟!!!! فکر نکنم همین طوری بمونه، دیر یا زود درست میشه،،، گوگل هم با http باز میشه، اگه نشد کوکیها رو پاک کنید، درست میشه. |
|
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - fe_atash - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ ق.ظ
با VPN باز میشن !! اما همیشه که VPN نیست !...خدا کنه گوگل درست شه... |