تالار گفتمان مانشت
مشکل با خوندن مدار الکتریکی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
مشکل با خوندن مدار الکتریکی - nomad:D - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ

کتاب پوران با اینکه گفته برای رشته کامپیوتره اما خیلی دیدش برقی هست.
من کتاب پارسه رو نخوندم ولی کتاب کاردانی به کارشناسی مدرسان کتاب خوبیه.
در مورد پاسخ دادن به سوالات مدار باید بگم همه چیز بستگی به طراح محترم داره.
کنکور ۹۰ (برای گرایش معماری) سوالات مدارش سوالاته خوبی بود ولی سوالهای مدار امسال سخت بود.
تجربه من میگه برای کنکور هیچ درسی رو کنار نذارید و روی هیچ درسی هم بیش از اندازه وقت نذارید.
چون کنکوره ارشد هیچ استانداردی برای سوالهاش وجود نداره.

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - marysimaa - 08 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ

(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  ای بابا...واقعا اگه کسی اونقدر زرنگه که بدون جبه دار خوندن مدار رو یاد بگیره حقشه یه رتبه ی خوب بیاره...همه نمی تونن کلاس برن...من خودم پارسال پارسه رو داشتم ولی تا رسیدم به فصل مدارهای مرتبه اول دیگه چیزی یاد نگرفتم...من همون جبه دار رو اکیدا توصیه میکنم...افرادی که مث من پشت کنکوری هستن دوست دارن بعد از خوندن درس تست ها رو راحت بزنن ولی با خوندن کتاب های آقای تقوی همچین توانایی بدست نمیاد.شما بعد از خوندن درس کلیات رو یاد میگیری.و باید یه دور تست ها رو با جوابش بخونی تا مهارت حل تست پیدا کنی...ولی ما دوست داریم وقتی درس رو تموم کردیم بتونیم ۸۰ درصد تست ها رو بزنیم...من فصل اول کتاب ایشون رو خوندم و تجربم این بود...به نظر من اگه کسی کتاب جبه دار و رو با تست های پوران بخونه کافیه...تمرین های ضمن درس کتاب جبه دار و تمریناش خیلی توی تسلط روی این درس تاثیر داره...موفق باشید

خوب هر کس یه جوریه ولی من در مورد خودم مطمئنم که خوندن کتاب دکتر جبه دار و پوران پژوهش هیچ کمکی به من توی حل تستهای کامپیوتر نکرد. خیلی توضیحاتشون زیاده .... ولی خوب شاید بشما کمک کرده باشه

در مورد کتاب پارسه من هم موافقم که کتاب پارسه از یه جایی ببعد گنگ و سنگین میشه ولی کتاب پارسه که مال تقوی نبود! مهندس تقوی فقط سر کلاسای پارسه "درس" میداد. در مورد کتاب هم تا اونجایی که من یادمه ایشون فقط یه کتاب مدار برای برقیها داره که خودش بما میگفت برای کامپیوتر از اون کتاب استفاده "نکینم" چون سنگینه. میشه بگید کدوم کتاب مهندس تقوی رو میگید؟!! ترمی که ما رفتیم کلاساش میگفت که قراره تازه امسال (یعنی ۱۳۹۱) کتاب مدار کامپیوترش چاپ بشه! شما چجوری کتاب ایشونو وقتی هنوز چاپ نشده خوندی؟!! میشه دقیقتر بگید؟ مال کدوم انتشاراته؟

در مورد کتاب پوران منم با نظر بقیه دوستان موافقم. پوران خیلی حلهاش تشریحی و طولانیه. سر کنکور که این همه وقت نداریم...

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Masoud05 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)marysimaa نوشته شده توسط:  در مورد کتاب هم تا اونجایی که من یادمه ایشون فقط یه کتاب مدار برای برقیها داره که خودش بما میگفت برای کامپیوتر از اون کتاب استفاده "نکینم" چون سنگینه. میشه بگید کدوم کتاب مهندس تقوی رو میگید؟!! ترمی که ما رفتیم کلاساش میگفت که قراره تازه امسال (یعنی ۱۳۹۱) کتاب مدار کامپیوترش چاپ بشه! شما چجوری کتاب ایشونو وقتی هنوز چاپ نشده خوندی؟!! میشه دقیقتر بگید؟ مال کدوم انتشاراته؟

در مورد کتاب پوران منم با نظر بقیه دوستان موافقم. پوران خیلی حلهاش تشریحی و طولانیه. سر کنکور که این همه وقت نداریم...

" به حول و قوه الهی، کتاب مدارهای الکتریکی ویژه کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، آماده چاپ شده و انشاالله از اواخر اردیبشهت ماه ۱۳۹۱، در کتابفروشیهای کل کشور توزیع میگردد.

از آنجاییکه این کتاب که شامل درسنامه‌ای جامع می‌باشد و بطور خاص برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر به نگارش در آمده، میتواند بعنوان یک خودآموز، برای آموزش درس مدارهای الکتریکی بکار برود. لازم بذکر است در این کتاب، کلیه تستهای طبقه بندی شده کنکورهای کارشناسی ارشد کامپیوتر (از سال ۷۹ تا ۹۱) بصورتی کاملا تشریحی و با ذکر کلیه نکات تستی، حل شده‌اند.

برخی از ویژگیهای این اثر:
- ارایه درسنامه جامع بهمراه مفاهیم کلیدی و نکات کنکوری در ابتدای هر فصل
- حل تشریحی تستهای کلیة آزمونهای کارشناسی ارشد (از سال ۷۹ تا ۹۱)
- گنجاندنِ مفاهیم و نکات مهم درسی در قسمت حل تستها و مرور مداوم آنها.
- ارایه قسمتی تحت عنوان «اشتباه رایج»، بمنظور تسلط بیشتر داوطلبان عزیز "

با آرزوی موفقیت شما
مصطفی تقوی کنی

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - fateme66 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ

میخوام یه نتیجه گیری از این بحثا انجام بدم
من کتاب پوران و پارسه و مرجع ویلیام هیت رو دارم
از هیچ کدوم راضی نیستم، مخصوصا پوران و پارسه
مشکلم با کتاب مرجع به خاطر زمانیه که باید بذارم و علاوه بر این تازه به حل تشریحی مسائل مدار میرسم
از بین کتابایی که دوستان گفتن دو کتاب زیر باقی میمونه:
۱- کتاب پارسه مخصوص ارشد مولف آقای تقوی که هنوز چاپ نشده
۲- کتاب کاردانی به کارشناسی مدرسان

حالا از دوستان می خوام تو این زمینه کمک کنن، از بین این دو کتاب کدوم بهتره؟؟
(با توجه به اینکه یه کتاب مدارالکتریکی پارسه-دکتر عبدالعالی- رو داشتم و خیلی خلاصه درس داده بود و واقعا نتونست کمکی بهم کنه، در مورد کتاب آقای تقوی دچار تردیدم،دوستانی که کلاسشون رفتن یا جزوشو داشتن میتونن یه مقایسه بین این کتاب و کتاب دکتر عبدالعالی پارسه انجام بدن)

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Xilinx - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ق.ظ

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)marysimaa نوشته شده توسط:  
(07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  ای بابا...واقعا اگه کسی اونقدر زرنگه که بدون جبه دار خوندن مدار رو یاد بگیره حقشه یه رتبه ی خوب بیاره...همه نمی تونن کلاس برن...من خودم پارسال پارسه رو داشتم ولی تا رسیدم به فصل مدارهای مرتبه اول دیگه چیزی یاد نگرفتم...من همون جبه دار رو اکیدا توصیه میکنم...افرادی که مث من پشت کنکوری هستن دوست دارن بعد از خوندن درس تست ها رو راحت بزنن ولی با خوندن کتاب های آقای تقوی همچین توانایی بدست نمیاد.شما بعد از خوندن درس کلیات رو یاد میگیری.و باید یه دور تست ها رو با جوابش بخونی تا مهارت حل تست پیدا کنی...ولی ما دوست داریم وقتی درس رو تموم کردیم بتونیم ۸۰ درصد تست ها رو بزنیم...من فصل اول کتاب ایشون رو خوندم و تجربم این بود...به نظر من اگه کسی کتاب جبه دار و رو با تست های پوران بخونه کافیه...تمرین های ضمن درس کتاب جبه دار و تمریناش خیلی توی تسلط روی این درس تاثیر داره...موفق باشید

خوب هر کس یه جوریه ولی من در مورد خودم مطمئنم که خوندن کتاب دکتر جبه دار و پوران پژوهش هیچ کمکی به من توی حل تستهای کامپیوتر نکرد. خیلی توضیحاتشون زیاده .... ولی خوب شاید بشما کمک کرده باشه

در مورد کتاب پارسه من هم موافقم که کتاب پارسه از یه جایی ببعد گنگ و سنگین میشه ولی کتاب پارسه که مال تقوی نبود! مهندس تقوی فقط سر کلاسای پارسه "درس" میداد. در مورد کتاب هم تا اونجایی که من یادمه ایشون فقط یه کتاب مدار برای برقیها داره که خودش بما میگفت برای کامپیوتر از اون کتاب استفاده "نکینم" چون سنگینه. میشه بگید کدوم کتاب مهندس تقوی رو میگید؟!! ترمی که ما رفتیم کلاساش میگفت که قراره تازه امسال (یعنی ۱۳۹۱) کتاب مدار کامپیوترش چاپ بشه! شما چجوری کتاب ایشونو وقتی هنوز چاپ نشده خوندی؟!! میشه دقیقتر بگید؟ مال کدوم انتشاراته؟

من همون کتاب راهیان ارشد که انتشارات آزاده هست رو دارم...مخصوص رشته برق باید باشه(دو جلده)...ولی خیلی هم سنگین نیست..

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - pouri_sb - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ

دوستان برای مدار کتاب دکتر تقوی بهتره یا پارسه یا پوران؟

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - fatima1537 - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ

(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط:  دوستان برای مدار کتاب دکتر تقوی بهتره یا پارسه یا پوران؟
من فقط پوران را خوندم.تمرین زیاد داره،درس را زیاد توضیح نداده.تمرینها را هم خیلی طول و تفصیل نداده و مختصرومفید حل کرده ولی به نظرم خوبه و مشکلی نداره.انتهای هر بخش هم ۲ سری تست داره:تالیفی و کنکوری

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:  از هیچ کدوم راضی نیستم، مخصوصا پوران و پارسه
چرا راضی نیستید؟

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - fatima1537 - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ

(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  من کتاب پارسه را دیدم . البته قبلش هم در اینترنت دیده بودم. بنظرم خیلی مختصر مطلب را گفته و نکات را در تمرینها مطرح کرده.
پوران بمراتب سنگینتره و برای برق توصیه میشه.
پوران هم درس را در تمرینها و تستها داده . و فقط اول مبحث فرمولها را خلاصه وار یادآوری کرده . نمیدونم پوران قبلا برای کامپیوتر کتاب مدار داده بود یا خیر؟ ولی الان مخصوص رشته کامپیوتر جداگانه داره

مسائلش در نگاه اول خیلی سخت نیستند اما حرف اصلی را به نظرم تسلط و تمرین میزنه چون حلشون زمانبره ، تنوع سئوالاتی که ممکنه از یک بخش بشه زیاد و نکته دار است.برای حل یک مسئله باید حواستون به چند تا نکته مختلف باشه.

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Xilinx - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ب.ظ

(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  کتاب جبه دار نه همه اش ولی بعضی قسمتهاش برای فهم مطالب خیلی خوبه.و کمک میکنه نکات کتابهای تستی رو بگیرید.

با اینهمه اینجا دوستانی که مدار میدانند اینجا زیاد هستند مشکلاتتون در تست یا مسئله را مطرح کنید جواب میدن.

با اینکه نکته ی کوچیکی نبودBig Grin ولی من دقیقا حرفای آقا فرداد رو در مورد مدار کاملا قبول دارم.اگه بخوام حرفای ایشون رو جمع بندی کنم نتیجه این میشه که اول بعضی جاهای کتاب دکتر جبه دار رو بخونید بعد دنبال کتاب های تست برید

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - nomad:D - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ

من هم دارم کتاب مدرسان (کاردانی به کارشناسی برق)رو می خونم.
پس یه کم راجع به این کتاب میگم:
این کتاب با فرض اینکه شما هیچی بلد نیستید درس رو گفته و ریز به ریز نکات رو درونش داره.
ولی نمیتونم به کسی که پایه خوبی تو مدار داره توصیه کنم چون بهتره کتابهای سطح بالاتر رو بخونه.
ولی در کل برای اینکه تو مدار دستتون راه بیوفته کتاب خوبیه.
ولی بعدش حتما باید حسابی تمرین داشته باشید تا تسلط پیدا کنید.

و اینکه یه کم هم کتاب پوران رو قبلا خوندم: این کتاب با اینکه میگه برای کامپیوتری هاست ولی خیلی دید برقی داره و سنگینه.

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - marysimaa - 19 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ

سلام

با توجه به صحبتای دوستان به یه جمعبندی میرسم

۱- کتاب پوران اصلا مناسب کامپیوتریها نیست

۲- کتاب جبه دار گرچه رفرنسه ولی اینکه ۷۰۰ صفحه کتاب رو بخونید و تازه بعدش بخواید برید سراغ تست، اصلا کار بهینه ای نیست چون برای ۴ یا ۵ تست مداری که توی کنکور ما میاد صرف نمیکنه این همه زمان بگذاریم

۳- کتاب مدرسان کاردانی به کارشناسی بد نیست ولی خیلی سطح پایین گفته و حتما باید بعدش از یه کتاب تستی ویژه کامپیوتر تست بزنید

۴- کتاب راهیان ارشد ویژه کامپیوتر فعلا کاملترین مرجع مدار کامپیوتریهاس. البته راهیان کتاب مدار برای برقیها هم داره که من اونو برای کامپیوتر توصیه نمیکنم

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه

RE: مشکل با خوندن مدار - abbassadeghi - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  کتاب پوران که همون کتاب جبه دار و پارسه رو میکس کرده.کتاب پارسه هم فصل مدارهای مرتبه اول رو هرچی از روش خوندم نتونستم مسئله حل کنم.

با نظرت موافقم. پوران همش فرمول و ... است

من دارم الان از کتاب جدید مدار راهیان میخونم. درسنامه اش برام خیلی روان و خوبه. اول درس میده بعد تستهای کنکور خودمون رو بعنوان مثال حل کرده آخر هر فصل هم هر چی تست از روز اول کنکور کامپیوتر تا ۹۱ بوده حل کرده. تا فصل ۳ اش رو که من خوندم واقعا راضیم

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Xilinx - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  دکتر جبه دار یه کتاب جمع و جور کنکوری هم نوشته که نصیر چاپ کرده. من نخوندمش اگه کسی داره میتونه توضیح بده. البته واسه برقیهاست.
من فقط جلدشو دیدم.جمع جور یعنی چند صفحه ؟ یعنی یه مختصر ۸۰۰ صفحه ای هست ؟ Big Grin

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - naderx - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  
(13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  دکتر جبه دار یه کتاب جمع و جور کنکوری هم نوشته که نصیر چاپ کرده. من نخوندمش اگه کسی داره میتونه توضیح بده. البته واسه برقیهاست.
من فقط جلدشو دیدم.جمع جور یعنی چند صفحه ؟ یعنی یه مختصر ۸۰۰ صفحه ای هست ؟ Big Grin

من کتاب رو دیدم حداقل ۳۰۰ صفحه هست

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - marysimaa - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ق.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  دکتر جبه دار یه کتاب جمع و جور کنکوری هم نوشته که نصیر چاپ کرده. من نخوندمش اگه کسی داره میتونه توضیح بده. البته واسه برقیهاست.

اون کتاب دکتر جبه دار مال انتشارات بسیج خواجه نصیره که ۶۱۳ صفحه هست. خیلی هم خلاصه نبود

من الان تقریبا تمام تستهای انتهای فصلهاش رو نگاه کردم ولی اصلا تست کامپیوتری توش حل نشده

ضمنا بنظرم مخصوص برقی ها نوشته شده چون ۶ فصلش که جزو سرفصلهای ما نیست و فقط مال برقیهاست توی این کتاب بود