![]() |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - نسخهی قابل چاپ |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - rohollahhit - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
اگرتغییرنکنی نابودمیشوی |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - lvlina_r - 30 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ق.ظ
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امروز فهمیدم هیشکی کمتر از من نمی خونه، من اگه یه روز ۴ ساعت بخونم کلی خودما تشویق می کنم، میانگینم ۲ ساعته.... از بچگی عادت داشتم نه صبح زودتر از ۸ می تونم درس بخونم، نه وقتی هوا تاریک بشه، هوا هم که حالا ساعت ۵ و نیم تاریکه..... شما خیلیییییییییییییی می خونید، البته مهم کیفیتهها ![]() موفق باشید |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - h4cker - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ
این موضوع کاملا یه چیز شخصیه خودتون هم میدونید . یکی هست روزی یک ساعت مفید میخونه . یکی هست ۷ ساعت میخونه ولی شاید نیم ساعتش مفید باشه من خودم یه روز میشه یک ساعت میخونم (مفید) یه روز هم شش هفت ساعت مفید این موضوع به خود فرد بستگی داره که شرایط روحی و روانیش چه جوری باشه !؟ |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - lvlina_r - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ
منم کاملا قبول دارم، گفتم که کیفیت مهمه.... هر کی باید خودش را با کسایی در سطح خودش مقایسه کنه.... بچه هایی که روزی ۷ ۸ ساعت می خونید، واسه کنکور کارشناسی هم همینطور بودید؟؟؟ بیشتر یا کمتر؟؟؟ اینجوری شاید بشه به کیفیت درس خوندنها هم پی برد: دی |
RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - Xilinx - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)lvlina_r نوشته شده توسط: منم کاملا قبول دارم، گفتم که کیفیت مهمه.... من که واسه کارشناسی چیزی نخوندم ولی الان میانگینم به ۷ ساعت رسیده ! |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - aidin - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ق.ظ
من بعنوان یک دانشجوی آهو خون برق !!! روزی ۱۵ ساعت می خونم!!!( شوخی کردم) بابا بیخیال! نفرات برتر برق روزی ۷ ساعت بیشتر نمی خونن! فوقش در ماه اخر میشه روزی ۱۰ ساعت اگر مفاهیم رو خوب بگیرید و روش فکر کنید براتون مناسبتر هست اخر سر هم تمرین حل کنید حالا یکی ممکنه این مراحل براش ۱۲ ساعت طول بکشه یکی ۶ ساعت مهم بازدهی مناسب هست خودتون رو زیاد اذیت نکنید، از درس خوندن لذت ببرید تشکر |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - ana9940 - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
من اگه بخوام یه درس یا یه کتابی رو واسه بار اول بخونم می تونم تا ۸ ساعت در روز هم درس بخونم ولی حال و حوصلهی دوره کردن ندارم! من بیشتر روزها دانشگام و عملا روزهایی که میام دانشگاه درس نمیخونم. قبلا شبها هم اصلا درس نمیخوندم الان نسبتا بهتر شدم و میتونم یکی دو ساعتی شب درس بخونم !!! منم اگه میانگین بگیرم میشه ۳ ساعت در هفته! ولی خیلی خیلی امیدوارم که شریف بیارم!! |
RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - Sunshine Off - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ب.ظ
بچهها اصلا مهم نیست هر کدومتون چندساعت درس میخونید چون ظرفیت آدما وهوش اونها باهم فرق میکنه مهم اینه که هروقت از لحاظ روحی آمادهاید فقط درس بخونید.من خودم هفته ای درس میخونم برنامه ریزی من به این صورت هست که باید هفته ای ۴۲ساعت را درس بخونم حالا بعضی روزا بیشتر از۶ساعته بعضی روزا تا۴ساعت.همه چیز به خودتون مربوطه وهدفی که برای خودتون در نظر گرفته اید. دراین ماههای آخر خوب بخونیدموفق باشید.برامنم دعاکنید |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - aidin - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
بهترین روش نوشتن خلاصه هست من برای هر درس یک دفتر دارم که نکات و تمرینات مهم رو توش می نویسم . اشکالاتی که بار اول حل کردن مسئله داشتم رو همراه با فحش ادبی!!!( که به این این علت این مسئله رو غلط حل کردی!! کته کله!D ![]() تمرینات رو درجه بندی می کنم که موقع مرور تمرینات مهم بیشتر مد نظرم باشه( مثلا یک ستاره بعنوان سوال با نکته اساسی، دو ستاره برای سوالات مهم، سه ستاره برای سوالات انحرافی و مهم) با اتود و خودکار های رنگی بیشتر اینور و انور کتاب چکیده می نویسم( و خوش خط!) خلاصه یکاری می کنم که وقت مرور سر درد نگیرم! و به مرور کردن علاقه مند بشم |
RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - sinohe - 13 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ
با این وضع من دیگه فکر کنکورو باید از سرم بیرون کنم! افرین خیلی خوب می خونید همه من نگم ساعت هامو بهتره دیگه!!! ![]() ![]() (۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ)aidin نوشته شده توسط: بهترین روش نوشتن خلاصه هست این خلاصه نوشتنا خیلی از وقتتون رو نمیگیره؟ منم واسه اکثر درسا دفتر خلاصه دارم ولی همونقدر زمان که میذارم تا یه درس رو بخونم همونقدر هم واسه خلاصه کردنش لازم دارم ![]() ![]() |
RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - aatwo - 13 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ)aidin نوشته شده توسط: بهترین روش نوشتن خلاصه هست خلاصه نویسی با این روش(من برای هر درس یک دفتر دارم که نکات و تمرینات مهم رو توش می نویسم ). برای زمانی خوبه که وقت زیادی داشته باشی و قبلا یک دور خوب خونده باشی وگرنه مناسب نیست این تجربه منه |
RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - aidin - 14 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ)sinohe نوشته شده توسط: با این وضع من دیگه فکر کنکورو باید از سرم بیرون کنم! افرین خیلی خوب می خونید همه من نگم ساعت هامو بهتره دیگه!!!بله وقت زیادی میگیره ولی نکات مثبت زیادی داره. مخصوصا در هنگام مرور خیلی در وقت صرفه جویی میشه به نظر من خوندن ۶۰ الی ۷۰ درصد یک درس با فهم دقیق و روش های اصولی مطالعه، بسیار بهتر از خواندن ۱۰۰ درصد دروس بدون روش های صحیح مطالعه هست |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - برنامه نویس - ۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
سلام به همگی.من خیلی بخوام بخونم ۴ ساعت در روز البته بعضی روزها اصلا نمیخونم ولی بعد از آشنایی با این انجمن تصمیم دارم از اول مرداد تا بهمن حداقل روزی ۲ ساعت و حداکثر ۱۰ساعت بخونم به نظرتون تا بهمن دیر نیست؟آخه من کنکور ای تی میخوام شرکت کنم و درسارو از صفر میخوام بخونم لطفا راهنماییم کنید؟ |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - nomad:D - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
از زندگی نا امید شدم. شما ها چقدر درس میخونید ![]() |
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - SaMiRa.e - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: از زندگی نا امید شدم. شما ها چقدر درس میخونید چرااینقدر سخت میگیرید ، امیدتون به خدا باشه ![]() شما حالا از همون ۲ الی ۳ ساعت هم بخونی یواش یواش روی دور میفتی ، باورکنید زندگی قشنگه حیف نیست خرابش کنید . ![]() |