تالار گفتمان مانشت
رکوردهای مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
تعداد هم کلاسی های روی خط - Soheil - 23 دى ۱۳۸۹ ۰۶:۵۳ ب.ظ

۹,۹۶۵ پست!
یکی دو روز دیگه مانشت ۵ رقمی میشه!
پست ۱۰۰۰۰ام...! مال کیه!؟

تعداد هم کلاسی های روی خط - mahdi20 - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ق.ظ

بلاخره تعداد ارسالی‌ها از مرز ۱۰۰۰۰ تا گذشت .

تعداد هم کلاسی های روی خط - Soheil - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ ق.ظ

p:
۱۰۰۰۰امیه کار خودم بود!

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تعداد هم کلاسی های روی خط - admin - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۸ ق.ظ

تعداد مطالب سایت به ۱۱۰۰۰ مطلب نزدیک می‍شه. آمار خیره کننده‍ای هست. بخصوص که نسبت تعداد تاپیک به پست برابر ۱۰ هست تقریباً یعنی اینکه هر تاپیکی حداقل ۱۰ تا پاسخ داشته.
همین جا از همه دوستان و مدیران تشکر می‍کنم. خدا رو شکر می‍کنم. امیدوارم تک تک این مطالب به دردتون بخوره. یه تشکر دیگه هم واسه استفاده دوستان از TeXسایت دارم. باورم نمی‍شد اینقدر زود همگانی بشه. خیلی خوبه که خوانایی سایتمون بالاتر رفته و دیگه مشکلات گذشته رو برای برخی از دروس و نوشتن فرمول‍ها نداریم.

به همین مناسبت از سوی admin همه کسایی که کارت زرد و قرمز در رابطه با عدم رعایت قوانین سایت گرفتن بخشیده می‍شن!!Big Grin

رکوردهای مانشت - Soheil - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ

تعداد کاربران مانشت از مرز ۳۰۰۰ نفر هم گذشت، اینم ۳۰۰۰می:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

رکوردهای مانشت - javadjj - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ

زنده باد مانشت و مانشتی دیگه باید کم کم به فکر پرچم و قانون اساسی،پلیس مانشت و.. اینا باشیم
همه خوشحالیم که این کشور علمی داره رشد میکنه و رکورد های خوبی داره ثبت میکنه!!!

رکوردهای مانشت - mahdi20 - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ

قابل توجه آقا جواد:
سربازان مانشتی هم به این جمع باید اضافه کنی .

RE: رکوردهای مانشت - Masoud05 - 08 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۴ ق.ظ

منم خیلی خوشحالم که اینقدر علم داره رواج پیدا میکنه‌، انشا الله همه با هم ۳ سال دیگه راجع به تست‌ها و منابع دکتری با هم صحبت میکنیم.
اگه دکتر این کارت زرد منم که بخاطر tex بود رو حذف میکرد خیلی خوب میشد و بجاش یه کارت هزار آفرین بهش میدادمBig Grin

راستی منم اسفند میرم سربازییییییییییییییی

رکوردهای مانشت - ف.ش - ۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ

آقای دکتر آقا Masoud قول میده از این به بعد مشقاشو با TEX بنویسه Big Grin

رکوردهای مانشت - admin - 12 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۷ ق.ظ

در آخرین روز این ماه (میلادی) تمامی پهنای باند مانشت مصرف شد، در ماه پیش روی به صورت ۱۰۰ درصد مشکل پهنای باند خواهیم داشت. اگه یه موقع مانشت از دسترس خارج شد شاکی نشید!! مصرفتون بالاست و از donate هم خبری نیست Smile
من بیشتر می‍‏‏ترسم که یه موقع توی خماری مانشت بمونید و نتونید استفاده کنید. امروز یکی از بچه‍‏‏ها رمزش دچار مشکل شده بود نزدیک بود خودکشی کنه!( اگه نرسیده بودم زده بود رگه رو)

رکوردهای مانشت - mahdi20 - 12 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ

بنظر من یکی از عوامل بالا رفتن ترافیک سایت لینک دانلود " مجموعه طنز مهران مدیری " هست . معمولا هر کی این عبارت را توی گوگل سرچ کنه سر از مانشت در میاره .

RE: رکوردهای مانشت - mosaferkuchulu - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۰ ب.ظ

(۱۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  بنظر من یکی از عوامل بالا رفتن ترافیک سایت لینک دانلود " مجموعه طنز مهران مدیری " هست . معمولا هر کی این عبارت را توی گوگل سرچ کنه سر از مانشت در میاره .
Big Grin
خوب مانشت خیلی بیشتر از فیلم مهران مدیری به درد می خوره!!!Big GrinBig GrinBig Grin

رکوردهای مانشت - admin - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۸ ب.ظ

۳۳۲۹۵ بازدید در یک روز!! رکورد تاریخی مانشت

رکوردهای مانشت - admin - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ

دیروز رکوردهای زیادی زده شد، تعداد ۲۵۰۰ نفر بازدید یکتا، ۲ گیگابایت مصرف پهنای باند!!، ۲۳۰۰۰ بازدید صفحه.

رتبه جهانی مانشت هم حدودای ۱۶۵۰۰۰ هست.

رکوردهای مانشت - negin - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ

با سلام آقای دکتر چرا تو بحثهای انتخاب رشته شرکت نمی کنید به نظز میرسه که شما مانشت را به حال خود رها کردید