تالار گفتمان مانشت
ایستگاه روحیه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
ایستگاه روحیه - ریحان - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ

من درسهاروهمه رو یه دور خوندم.اما حالا مه با۲۵ درصدهای بارسه دارم جلو میرم دارم وقتم کم میارم با روزی ۹ تا ۱۰ ساعت درس خوندن.از بس همه را فراموش کردم...دارم دیوونه میشم به خدا...به خدا خیلی تلاش کردم و میکنم اما فراموشسم اونقدر شدیده که هرسری مجبورم دوباره از نو دروسو بخونم و تستهاشو سطحی بزنم. و به تستهای قوی نمیرسم که با دانستنیهای ذهنم بتونم با تفکر خودم تست حل کنم.هر سری اینقدر خسته میشم از خوندن دوباره که خسته میشم برای زدن تستها از ذهن خودم و هی تست رو میبینم بعدم جوابشو.تا اینظوری جلو برم...خیلی غمگین و خستم....مادر داغداری هستم که روز کنکور سالگرد برواز دختر ۱ سال و نیممه. و من همت کردم تا دوباره بلند شم و قد راست کنم از این مصیبت خدا میدونه چقدر تلاش میکنم اما...همش از دست میره...

ایستگاه روحیه - پوونه - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ

یا خدا روزی ۹-۱۰ ساعت.
بعد من ۶ ساعتم میشه ۶:۳۰ دقیقا ذوق میکنم عین بچه ها که آره رکوردمو شکستم.

اوا خواهر من اگه ۱۰-۹ ساعت میخوندمااا از همین الان رفته بودم خرید دانشگاه ویژه شریف اونم! :دی

اصلا من رفتم خودکشی کنم خدافظ : )))

ایستگاه روحیه - A V A - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ

بچه ها این صحبتا ماله گروه درسی مهرماهه هااااBig Grin
اینجا فقط ارسالای روحیه ای، فقط

ایستگاه روحیه - ریحان - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ

چشم.اخه منم میخواستم شماها بهم روحیه بدین که اینارو گفتم براتون

RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ

الهی به امید تو.....

امروز به خودمو اومدمو دوباره دارم شروع میکنم، اینقدر میخورم زمین و بلند میشم تا رویه شکستو کم کنم، هزار بار بخورم ولی بلند خواهم شد.

ایستگاه روحیه - x86 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ

یا به اندازه ی تلاشت آرزو کن، یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش.

اگه به اندازه ی تلاش هامون آرزو کنیم که نهایتا چیزی دستمونو نمیگیره Big Grin پس بهتره که به اندازه ی آرزوهامون تلاش کنیم. از آرزوهای بزرگ، و آرزوهای خیلی بزرگ، خیلی خوشم میاد. هر کی سرش باد داره رو دوست دارم. بعضی وقتا بعضی ها به چیزهایی فکر میکنن که در نگاه اول همه فکر میکنن این لیاقت رسیدن به اون هدف رو نداره، ولی من همیشه تشویق میکنم، همه رو. مخصوصا کسانی که ازشون انتظار انجام یه کار بزرگ اصلا نمیره. پس بیایید به آرزوهامون فکر کنیم و برای خودمون هیچ مرزی تو انتخاب آرزوها قائل نشیم. چون ما با تلاش میتونیم به هر چیزی که میخواییم برسیم. افرادی را هم که ما رو دست کم میگیرن به حال خودشون رها کنیم و آدم حسابشون نکنیمSmile. موفق باشید Smile

ایستگاه روحیه - Donna - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ

خـــــدا پشت تویه
جابزنی میــــــــــــــــبازی
تو هر جوری بخوای زندگیتو میسازی
شک نکن که خواستنت معنی رسیدنه
وقتی آسمونو داری حق تو پریدنه

RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ

ما اینیم دیگه Tongue

RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 25 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ

هیییییییییییی Smile

ایستگاه روحیه - vesta - 25 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ

رودخانه دل صخره ای را می شکافد نه به

خاطر قدرتش بلکه به خاطر پایداریش
----------------------------------------------

طولانی ترین قصه های پرغصه نیز ، بالاخره به پایان خواهند رسید

با چشمانی پر امید ، صبری لازم است

هیچ آسمانی نیز همیشه ابری نخواهد ماند

ایستگاه روحیه - x86 - 26 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ق.ظ

به آرزوهای خود ایمان بیاورید و به گونه ای به آنها بیندیشید که گویی به زودی رخ می دهند. ببینید دوستان شاید تو شرایطی که الان توش قرار دارید رفتن به شریف یا دانشگاه های بزرگ دیگه ای که تو ذهنتون هست، کارکردن تو ماکروسافت و گوگل یا رفتن به ناسا، براتون خیلی سخت و دشوار باشه. ولی باور کنید اگه تلاش کنید و خوب تلاش کنید و با هدف جلو برید حتما به نتیجه ی مطلوب میرسید. بودن آدمهایی که دانشگاه کارشناسیشون خیلی زپرتی بوده، معدلشونم که داغون بوده، پایشون هم کلا اینطوری بگم که اصلا پایه نداشتن، ولی تصمیم گرفتنو خوندن و الان تو بهترین جاهای دنیا هست. نگید دیر شده، نگید نمیتونم، از خدا کمک بگیرید و تلاش کنید من مطمئنم که ما میتوانیم و می شود.

ایستگاه روحیه - milad12321 - 26 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ق.ظ

مرگ برایم شایسته تر از دست کشیدن از تلاش برای ارزو هایم است .

ایستگاه روحیه - NP-Cσмρℓєтє - ۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
چرخ بر هم زنم أر غیر مرادم باشد!

RE: ایستگاه روحیه - happy07 - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ

اینم دستخط جدید بنده خدمت شما، یه کار همین الانی و آخر شبی ...
[attachment=17015]
وقتی یه هدف انتخاب کردی سه دستی بچسب بهش، هی دو دل نشو که اگه نشه و اگه نتونم و.... و از خدا بخواه برای رسیدن بهش کمکت کنه، خدا خودش گفته "من کسایی که بهم توکل می‌کنند رو دوست دارم...." Heart
خوبه این جمله‌ها و آیه‌ها و... همیشه جلو چشمون باشند، بچسبون به تختت یا میزت یا هرجایی که چشمت بهش زیاد می‌افته مثل در یخچال Big Grin
پی نوشت:فقط ببخشید که عکس رو الان گرفتم، شبه نورش خوب نشدUndecided

ایستگاه روحیه - elham_a7 - 27 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ

انسان های کوچک آرزو می کنند و انسان های بزرگ اراده.