|
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - fa_shinobi - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: یک پیام نوری رو جز یه پیام نوری نمیتونه درک کنه....آی گفتی ![]() تبریک میگم به دوستمون که دانشگاه تهران قبول شدن. تبریک میگم به همه کسایی که هر دانشگاهی قبول شدن. ایشالا که موفقیت های بیشتری کسب کنن. |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - Mahsash - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: پیام نوری، درود بر شَرَفِت. درود بر معرفتت، درود بر استقامتت، درود به خودت. واقعا دمتون گرم، نگران بقیه هم نباشید چون یک پیام نوری رو جز یه پیام نوری نمیتونه درک کنه. دمتون گرم که پایگاه داده ی روحانی رانکوهی رو پاس کردید، دمتون گرم که طراحی الگوریتم ۱۰ شدید، دمتون گرم که شبکه ی تنن باوم رو خودخوان برداشتید، کاملا جدی دارم میگم ۱۰ ای که تو پیامنور گرفتید به ۲۰ ای که توی دانشگاه تهران (یا دانشگاه های دیگه) به بچه ها میدن می ارزه. واقعا می ارزه، درسته چیزی یاد نمیگیریم و حال قبل و بعد از پاس کردن درس یکیه ولی لذتی که تو پاس کردن یه درس توی پیام نور وجود داره اونم با ده، اونم وقتی که میبین از ۳۰ تا تست، ۱۵ تا درست زدی تو هیچ چیز دیگه ای وجود نداره، بذارید این شاگرد اول ها هم واسه خودشون خوش باشن که آره آقا ما شاگرد اول شدیم. کی باورش میشه من تو پیام نور پایگاه داده ۱۰ شدم، اونوقت پایگاه داده ی پیشرفته رو توی دانشگاه تهران ۲۰ گرفتم؟؟؟؟؟؟ یعنی انقدر آبکیه درسشون، حالا یه عده نگن که نه آقا سراسری سخته، پیامنور آسونه.ببخشید جسارتا عرض میکنم! شما پایگاه داده پیشرفته با دکتر رهگذر پاس کردید دیگه؟ درسته؟ واقعا انصاف نیست اینجوری صحبت کنید... دکتر رهگذر الکیترین استاد دانشکدهست از بس الکی نمره میده. هیچ درس کارشناسی هم با ایشون ارائه نمیشه به جز واسط کاربر که اون هم اختیاری هست. شما پایگاه داده با دکتر شاکری پاس میکردید ببینم باز همین حرفو میزنید یا نه... ضمن اینکه مهم نمره نیست واقعا. مهم چیزی هست که یاد میگیره آدم تو درس. به قول خودتون اینکه قبل و بعد از پاس کردن درس خیلی عوض شده باشه و این اتفاقیه که تو دانشگاه دولتی میافته خب واقعا! حداقل برای من که تو تمام درسهام اتفاق افتاده. |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - Mahsash - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:من ترم پیش شبکه با یزدانی داشتم!!! خودم جزء ۵نمرهی اول بودم ولی از ۶۳ نفر کلاس ۲۱ نفر رو انداختند ایشون. من نمیدونم شاید تو ارشد راحته ۲۰ گرفتن. ولی مطمئن باشید وقتی کسی که نقره یا طلای المپیاد کامپیوتر داره و از طراحی الگوریتم یا گسسته یا ساختمان داده ۱۶ می گیره اون درس سخت بوده!مطمئن باشید وقتی ماکس یه درس میشه ۱۵ یعنی اون درس سخت بوده! یا یک ترم تو درس سیمولیشن دکتر خونساری ماکس کلاس یه آدم خفن بوده که ۱۳ شده! مطمئن باشید دانشجوهای دانشگاه تهران خنگ نیستن که نمرههاشون کم میشه!(05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: ببخشید جسارتا عرض میکنم! شما پایگاه داده پیشرفته با دکتر رهگذر پاس کردید دیگه؟ درسته؟ واقعا انصاف نیست اینجوری صحبت کنید... دکتر رهگذر الکیترین استاد دانشکدهست از بس الکی نمره میده. هیچ درس کارشناسی هم با ایشون ارائه نمیشه به جز واسط کاربر که اون هم اختیاری هست. شما پایگاه داده با دکتر شاکری پاس میکردید ببینم باز همین حرفو میزنید یا نه... ببخشید من جسارت کردم. شما بزرگترید. ولی خیلی از اساتید به خصوص اساتید گروه هوش مصنوعی اصلا دانشجوهای ارشدشون رو قبول ندارن و از بچههای کارشناسی میخوان که برن تو آزمایشگاههاشون. چون معتقدند سطح سواد بچههای خودشون خیلی بالاتر هست از بچههای ارشد که از خیلی جاهای دیگه قبول شدند.(همه رو نمیگم ها!!این هم نظر من نیست ها! من که اصلا نمیشناسم دانشجوهای تحصیلات تکمیلی رو. به نقل از دکتر مرادی، دکتر میریان، دکتر اسدپور و دکتر فیلی عرض میکنم) برای همین میگم شاید، شاید تو ارشد نمره خوب میدن! اگر نه تو کارشناسی... باز هم عذرخواهی میکنم من. ولی به نظر من کسی که شاگرد دوم میشه تو دانشگاه شریف یا تهران یا امیرکبیر یا علم و صنعت یا صنعتی اصفهان یا مشهد یا تبریز یا ... سطح سوادش احتمالا بالاتر هست از کسی که تو پیام نور شاگرد اول میشه. چون تو پیام نور درس خوندن واقعا سخته. چون تو پیام نور هیچ استادی نیست که بخواد به آدم سواد آنچنانی بده. یا اینکه پروژه اینا نداره. درحالی که اکثر درسهای ما ۱۲ نمرهشون عملی هست که سواد اصلیمونم از اونها نشئت میگیره و نه از امتحانات تئوری... البته من منکر سواد خیلی از عزیزانی که تو پیام نور درس خوندند و به هر دلیلی نتونستند تو مقطع کارشناسی دانشگاههای بهتری قبول بشن ولی هم باسواد هستند و هم تو ارشد جبران میکنند، نیستم ها! امیدوارم به کسی برنخورده باشه از حرفم. هدف صرفا دفاع کردن از همدانشگاهیهای خودم بود چون شما اینجوری صحبت کردید راجع به دانشگاه تهران. |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - ahoo_vahshi93 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: پیام نوری، درود بر شَرَفِت. درود بر معرفتت، درود بر استقامتت، درود به خودت. واقعا دمتون گرم، نگران بقیه هم نباشید چون یک پیام نوری رو جز یه پیام نوری نمیتونه درک کنه. دمتون گرم که پایگاه داده ی روحانی رانکوهی رو پاس کردید، دمتون گرم که طراحی الگوریتم ۱۰ شدید، دمتون گرم که شبکه ی تنن باوم رو خودخوان برداشتید، کاملا جدی دارم میگم ۱۰ ای که تو پیامنور گرفتید به ۲۰ ای که توی دانشگاه تهران (یا دانشگاه های دیگه) به بچه ها میدن می ارزه. واقعا می ارزه، درسته چیزی یاد نمیگیریم و حال قبل و بعد از پاس کردن درس یکیه ولی لذتی که تو پاس کردن یه درس توی پیام نور وجود داره اونم با ده، اونم وقتی که میبین از ۳۰ تا تست، ۱۵ تا درست زدی تو هیچ چیز دیگه ای وجود نداره، بذارید این شاگرد اول ها هم واسه خودشون خوش باشن که آره آقا ما شاگرد اول شدیم. کی باورش میشه من تو پیام نور پایگاه داده ۱۰ شدم، اونوقت پایگاه داده ی پیشرفته رو توی دانشگاه تهران ۲۰ گرفتم؟؟؟؟؟؟ یعنی انقدر آبکیه درسشون، حالا یه عده نگن که نه آقا سراسری سخته، پیامنور آسونه. حرفتون از نظر طنازی خوب بود پیام نور ۶ نمره دست استاد هست که معمولا به همه ۶ میدن نمره منفی هم که نداره تست ها دیگه خیلی باید بد شانس باشه که نخونده بره سر جلسه و ۱۰ رو نشه مقایسه شما خنده دار بود توی پیام نور چه پروژه ای انجام میشه؟؟؟؟ توی دانشگاه های سراسری برای هر درس چند پروژه باید انجام شه؟؟؟ |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - Mahsash - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:نه به خدا من قصد نداشتم بگم من باسوادترم یا چیزی!!! من اصلا هم باسواد نیستم اصلا حتی جزء بیست درصد اول هم نیستم تو کلاس. کلا درمورد همکلاسیهام صحبت کردم. ولی این که بگید نمره گرفتن اینجا راحتتره خب نیست واقعا!! زور داره یعنی!(05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: هدف صرفا دفاع کردن از همدانشگاهیهای خودم بود چون شما اینجوری صحبت کردید راجع به دانشگاه تهران. ولی واقعا قبول دارم که تو پیام نور درس خوندن خیلی سخته. خیلی! |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - atenaa - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:خواهر من پیام نوری بود من دولتی یادم نمیاد هیچ وقت بیشتر از اون درس خونده باشم(05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: پیام نوری، درود بر شَرَفِت. درود بر معرفتت، درود بر استقامتت، درود به خودت. واقعا دمتون گرم، نگران بقیه هم نباشید چون یک پیام نوری رو جز یه پیام نوری نمیتونه درک کنه. دمتون گرم که پایگاه داده ی روحانی رانکوهی رو پاس کردید، دمتون گرم که طراحی الگوریتم ۱۰ شدید، دمتون گرم که شبکه ی تنن باوم رو خودخوان برداشتید، کاملا جدی دارم میگم ۱۰ ای که تو پیامنور گرفتید به ۲۰ ای که توی دانشگاه تهران (یا دانشگاه های دیگه) به بچه ها میدن می ارزه. واقعا می ارزه، درسته چیزی یاد نمیگیریم و حال قبل و بعد از پاس کردن درس یکیه ولی لذتی که تو پاس کردن یه درس توی پیام نور وجود داره اونم با ده، اونم وقتی که میبین از ۳۰ تا تست، ۱۵ تا درست زدی تو هیچ چیز دیگه ای وجود نداره، بذارید این شاگرد اول ها هم واسه خودشون خوش باشن که آره آقا ما شاگرد اول شدیم. کی باورش میشه من تو پیام نور پایگاه داده ۱۰ شدم، اونوقت پایگاه داده ی پیشرفته رو توی دانشگاه تهران ۲۰ گرفتم؟؟؟؟؟؟ یعنی انقدر آبکیه درسشون، حالا یه عده نگن که نه آقا سراسری سخته، پیامنور آسونه. یادم نمیاد هیچ درسی و بهش ۶ داده باشه استاد واسه میانترم یادمه ک یبار با ۹/۷۵ افتاد و هرکاری کرد استاد نمره ی میانترم و نداد ک پاس شه و ی ترم بهش اضافه خورد یادمه ی درس و افتاده بود هرچی اعتراض کرد فایده نداشت یادمه اخر ترم بهش گفتن فلانی نتیجه اعتراضت اومده و شما درس و پاس بودی واسه چی گذروندی دوباره یادمه استاد درست درمون نداشتن یادمه کتاباشون حجمشون خیلی زیاد بود :دی خیلی ناراحتیها کشید تو پیام نور نتیجه ی امتحانای سخت و غیر استاندار و ی چیزای شبیه ب طرح ریزش و این صحبت ها معدل پایین بچه های پیام نوره |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - m_ok - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ
بله پیام نور سخته چون خودخوانه....ولی به هیچ عنوان حق ندارید بگید کسی که شریف و امیرکبیر و ....شاگرد اول دوم میشه " احتمالا سوادش بالاتره...." دوست دارم بدونم شما یه بار تا حالا پروژه این بچه ها رو دیدید ؟ برای هر درس ؟ برای هر ترم...؟؟؟ واقعا خنده دار بود حرفتون....من دانشگاه چمران اهواز بودم...یک بار برای یه امتحان رفتم نمونه سوال از تو اینترنت دانلود کنم...(برای درسی که سر کلاسش هم کلا نرفته بودم...اینو گفتم که فک نکنید فقط خودتون خودخوان میخونید!!!!) و بعد که سوالا رو دانلود کردم دیدم برای پیام نوره....واقعا سطح سوالا در مقایسه با سوالای ما مسخره و خنده دار بود...یه بار یادمه سر یه امتحان خیلی بچه ها اعتراض داشتن و بعد فهمیدیم که استاد سوالا رو از نمونه سوالای MIT و Stanford گرفته...استادی که سال اول تدریسش بود و قد گلابی بارش نبود و بچه ها خودشون درس رو میخوندن...با این حال باز هم آدمی داشتیم که با تلاش خودش تو این امتحان تونست ۱۹-۲۰ بگیره....بله...ما تو همچین شرایطی درس خوندیم... از این مثال ها تو این ۸ ترم بسیااااااااااااااااااار زیاد دارم که بخوام بگم...ولی سیستم انقدر مسخرس که یکی (دور از جون شما یا بقیه دوستان اینجا) تو دانشگاه یه جای پرت که اصلا هم سخت نمیگرفتن و نمره گرفتن فقط به چندتا ناز و ادا یا تقلب بستگی داره رتبه اول میشه با یه رتبه نجومی یه چیز خوب قبول میشه بعد کسایی که ۴ سال دلشون برای هر درس و هر پروژه خون شد باید..... حرف آخرم منظور کلی بود نه شخص خاص ...امیدوارم توهین حسابش نکنید چون منظورم بچه های پیام نوری نبود اصصصصلا....انشالله که این دوستمون واقعا جز کسایی هستن که رتبه اولی حقشونه.... موفق باشید |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - Mahsash - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط: بله پیام نور سخته چون خودخوانه....ولی به هیچ عنوان حق ندارید بگید کسی که شریف و امیرکبیر و ....شاگرد اول دوم میشه " احتمالا سوادش بالاتره...." اگر این رو با من بودید (چون اون جمله رو من گفتم) من خودم دانشجوی دانشگاه تهرانم!!!! من اون جمله رو واسه این با احتمالا به کار بردم که اهانتی به دوستان پیام نوری نکرده باشم. نمیدونم چرا این حرفارو به من زدید! شاید هم اشتباه کردم و مخاطب آقای X86 بودند. |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - M.Amin.M - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
مدیران محترم لطفا این تاپیکو ببندین تا دعوا نشده.بابا این دکمه حذف تاپیک کجاس!!!!؟اصلا من که حرفی نداشتم، آقا ببخشید!!! |
|
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - bazm - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
یکی از دوستای من با رتبه ۷۰۰ و سهمیه شاگرد اولی شبانه دانشگاه تهران قبول شده |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - porya11 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
ینی واقعا انتظار داشتی با ۴۴۰ روزانه اصفهان بیاری......... من با کلی زحمت رتبم شد ۲۰۰ از خدام بود لااقل شبانه امیر کبیر قبول بشم....اونوقت تو ناشکری.............واقعا متاسفم .......... |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - M.Amin.M - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)porya11 نوشته شده توسط: ینی واقعا انتظار داشتی با ۴۴۰ روزانه اصفهان بیاری......... من با کلی زحمت رتبم شد ۲۰۰ از خدام بود لااقل شبانه امیر کبیر قبول بشم....اونوقت تو ناشکری.............واقعا متاسفم ..........دوست عزیز بخاطر لحن تندتون تشکر میکنم! اول اینکه منکه ۴۴۰ شدم دلیل بر این نیس که زحمت نکشیده باشم. دوم، من به هیچ وجه ناشکری نکردمو نمیکنم.هرچه خدا واسم خواسته با جون و دل قبول کردم. سوم، این پست رو به این خاطر گذاشتم تا دوستان بدونن تاثیر سهمیه خیلی کم شده، پارسال با این شرایط حتما روزانه ی بهشتی یا علم و صنعت ویا تربیت مدرس رو میاوردم ولی امسال دانشگاه اصفهان هم نیوردم.(نمونه مثل من زیاده). چهارم، نخیر انتظار نداشتم با ۴۴۰ اصفهانو بیارم ولی انتظار داشتم با ۴۴۰ و سهمیه رتبه اولی حداقل دانشگاه اصفهانو بیارم که خدا رو شکر خدا تهرانو قسمتم کرد. درآخرهم اشتباه کردم که شب تهرانا رو آخر زدم باید بلافاصله بعد از روزانه های تهران شبانه هاشونو میزدم ولی اشتباه کردمو شبانه ی تهرانا رو بعد از اصفهان زدم.خداروشکر ، خدا کمکم کردو تهران آوردم. موفق باشید. |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mt_saman - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
خدا کنه این سهمیه و کلا هر سهمیه دیگه ای رو بردارن. همش شده سهمیه بازی. |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mahdi-313 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط: خدا کنه این سهمیه و کلا هر سهمیه دیگه ای رو بردارن. همش شده سهمیه بازی. نه دوست عزیز. این سهمیه ها نیستن که برداشته خواهند شد. این کنکوره که داره به صورت نامحسوس حذف میشه امسال تو لیست بچه های هوش مانشت فقط یک عدد شریفی داشتیم. در صورتی که پارسال و سال های پیش خیلی بیشتر بودند. انگار هر چی بیشتر پشت کنکور بمونی شرایط سخت تر و سخت تر میشه و امکان قبول شدن تو جای خوب پایین تر میاد |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - fatemeh69 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
چرا بچه ها با سهمیه مخالفن؟! چرا بعضیا فک می کنن کسیا که با سهمیه شاگرد اولی وارد دانشگاه می شن بدون زحمت به موفقیت می رسن؟ این بنده خداها انقدر درس خوندن که رتبه اول بشن تا بتونن از سهمیه ش استفاده کنن اون مطالعه هایی که ماا تو ماه های قبل از کنکور داشتیم این بنده خداها تو دوران دانشگاه داشتن به نظرم کاملا منصفانه س |