دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - نسخهی قابل چاپ |
دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - codin - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ق.ظ
دوستانی که میخوان تا فرصت باقی مونده جبر خطیشون رو تقویت کنن که به قول معروف از اوجب واجباته من یه جلسه از این کورس رو دیدم واقعا لذت برم شما هم اگر خواستید ببینید فکر کنم خوشتون بیاد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - atharrashno - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
نظرتون در مورد اقای شهشهانی چیه شریف جبر خطی تدریس کردند دانلود ویدوهای ایشون راحتره از لحاظ حجمی. |
RE: دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - codin - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: نظرتون در مورد اقای شهشهانی چیه شریف جبر خطی تدریس کردندراستش ندیدم اما در هر حال استاد شهشهانی استاد شناخته شده و با سوادی هست.راستش چون کلا استاد شهشهانی زیاد محض تدریس می کنن( این درس رو ندیدم و نمیتونم نظر بدم به صورت کلی میگم) ترجیح دادم از ویدئو های معرفی شده در بالا استفاده کنم. |
دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - atharrashno - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
کسانی که ارشد تموم کردن به نظرشون میشه درس اختیاری پردازش تصویر را همون ترم اول گرفت ایا احتیاج به پیش نیازی داره یا خیر؟ |
دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - teraktor2003 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام این رشته ربطی به شبکه داره؟ چون کار من شبکه و سروره... می خوام پایان نامه و سمینارم در همین موضوعات باشه... کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم بگه... |
دوستان ارشد هوش راهنمایی میکنید تو این چند ماه چی بخونیم تادانشجوارشد آماده تری باشیم - omid.n1990 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
نه ربط خاص آنچنانی که نمیتونیم بدیم و هیچکدوم از درسها تقریبا مرتبط نیست بهش. کما اینکه اگر بحثتون خیلی بحث عملی هست حتی گرایش آیتی هم بودید خیلی مرتبط نمیشد و واسه تز بیشتر بحث تحقیق و ایده و نظریه است. تز ارشد رو ولی میتونید مرتبط با شبکه بردارید. مثلا دسته بندی ترافیک شبکه با روشهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، تشخیص نفوذ با روشهای هوش مصنوعی و یادگیری، یا کلا هر مسئله ای از شبکه که قابلیت دسته بندی، تشخیص، مسیریابی یا ... رو داشته باشه و شما بتونید با هوش مصنوعی از قبیل یادگیری ماشین، الگوریتمهای تکاملی مثل ژنتیک و خیلی مسائل دیگه شبکه که نیاز به یادگیری داره و یک ارتباطی بی شبکه و هوش میتونید برقرار کنید. |