مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - ۲۰۶۳ - ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
اکثرا میگن نمیشه هم کار کرد هم درس خوند واسه ارشد حالا حتی اگه این کار تدریس خصوصی هفته ای ۳ الی ۴ ساعت بعضی دروس ارشد واسه تا حد زیر ارشد باشه چطور؟ تا حد زیر ارشد یعنی فقط میخواد امتحاناتشو پاس کنه فقط در همین حد راستش چند باری واسش دروس مختلف رو تدریس کردم و از تدریسم خیلی راضیه و باز هم میخواد باهام کلاس بگیره. |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - Maryam-X - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ب.ظ
به نظر من خیلی از کسانی که میگن نمیشه به این خاطر هست که اراده قوی نداشتن!یا همین افکار منفی اونا رو از پا در آورده اینجوری فکر کنید: ما الان کسایی توی مانشت داریم که در دوران سربازی شون درس خوندند و اتفاقا رتبه های خیلی خیلی خوبی گرفتند. دیگه شرایط کار که سختتر از سربازی نیست که !!! حداقل شما اگه وقت روزتون پر باشه شب می تونید درس بخونید اون بدبختا که باید ۹ شب خاموشی می زدند یا تو تاریکی با یک چراغ قوه درس می خوندند. اتفاقا همهی آدما این تصور رو دارند که هرچی وقت آزاد تری داشته باشند بهتر می تونند درس بخونند.ولی من یکی که تو شرایط سخت بیشتر تلاش می کردم. شماها در روزهای پرکار وسط هفته بیشتر درس می خونید یا روزهای تعطیل جمعه؟؟ این نظر منه:در زمان کنونی تمام کسایی که تصمیم دارند ارشد قبول شن باید هرچه زودتر شروع کنند و اصلا به نتیجه اش فکر نکنند.حداقل بعد از سه ماه درس خوندن باید نتیجه گیری کرد که روند کار خوب پیش می ره یا باید کارشون رو رها کنند. غصهی اتفاقی رو که هنوز رخ نداده نخورید. |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - arshad91 - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
یکی از استادای ما که خانمه الانم ذکتری داره کار میکرده درس میداده کنکورم قبول شده!!!شدنیه پس |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - Maryam-X - 04 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ
من یک پیشنهاد دارم. کسایی که در حال حاضر کار می کنن و می خوان ارشد بخونن تو همین تاپیک با هم تعامل داشته باشیم.و پیشرفت کارمون رو توضیح بدیم. اینجوری هم باعث دلگرمی همدیگه می شیم.چون هروقت خسته می شیم و بچه های دیگه رو می بینیم که مشکل ما رو دارند دورباره تلاش می کنیم.هم می تونیم در مورد نحوهی درس خوندن به همدیگه مشاوره بدیم. این تاپیک قرار بود "مشاوره و برنامه ریزی " باشه همش که شد آیهی یاس!!!!!!!! |
RE: مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - sormeh - 06 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ
سلام به همه دوستان پرتلاش.من هم سرکار میرم و متاهل هم هستم ولی چون کارم دولتیه اصلا نمی تونم کنار بذارمش که درس بخونم.امسال تصمیم گرفتم جدی بخونم.از تابستون هم دروس مشترک و ریاضی مهندسی رو کلاس رفتم.وقت خیلی خیلی کم میارم برای برنامه ام.اما تمام تلاشمو میکنم که به برنامه آزمونها خودمو برسونم.تو شرایط سخت نتیجه گرفتن واقعا لذت بخشه.باید امیدوار باشیم. |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - lvlina_r - 06 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ ب.ظ
کار فرق زیادی با ماها که ترم ۷ایم نداره، من الان ترم ۷ام، واحد هایی هم که برداشتم، همش غیر مرتبط به کنکور م هست، متاهلم هستم، ساعت ۵ می رسم خونه...، و تازه شام پختن هم هست، ولی به نظرم حتماااااا می تونم رتبهی خوبی بیارم، پارسال آزمایشی دادم، رتبهام تو گرایش نرم ۳ هزار شد، با اینکه خیلی از درسها را پاس نکرده بودم، و ریاضیام را ۰ درصد زده بودم، پس مطمینم می تونم، شما هم می تونید.... |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - Maryam-X - 06 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ
من الان دیگه مطمئنم که درس نخوندنم ربطی به کار نداره.....تنبلی خودمه! آدم وقتی به یه وضعیت بد عادت کنه تا ثریا دیوار کج می ره. |
RE: مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - fattaneh66 - 29 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ ق.ظ
منم شاغلم و تازه ۱ماه هست به صورت جدی درس خوندن واسه ارشد و شروع کردم اول با خوندن بعضی از پستها ترسیدم و بهم استرس وارد شد اما در نهایت فکر میکنم خواستن توانستنه |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - Shiny_Star - 05 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ
سلام بچه ها منم شاغلم یک ماهی میشه دارم واسه ارشد میخونم، کارمو نمیتونم رها کنم، ساعت کاریم زیاده، ولی امیدوارم.اصلا به شرایطم فکر نمیکنم فقط به وظیفهام که درس خوندن هست فکر میکنم نتیجه هم با خدا مطمئنم کمکمون میکنه |
مشاوره و برنامه ریزی برای کسایی که مشغول به کار هستن و میخوان درس بخونن - atharrashno - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ
من از اون دست کسایی هستم که کار میکنم و در س هم میخونم کار من پاره وقته خیلی طول کشید تا دستم بیاد برنامه ریزی کنم به نظرم میشه من ظهر ۲ ساعتاستراحت میکنم کتابخونه میرم و تا ۸ اونجام البته میخوام به ۱۰ ارتقاش بدم کافیه این نکته را رعایت کنید که از محل کار زدین بیرون دنیاتون بشه ارشد و لا غیر این که کی چی گفت یا اون چی شد باید بزارین کنار به قول دوسمون فک کنید مث دانشجو هایی هستین که ترم اخر چند واحد غیر مرتبط برداشتین و همزمان هم میخونید واسه ارشد تمرین میخواد تا راه بیوفتید |
کار و کنکور - payman84ce - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان من شاغل هستم برای کنکور امسال ثبت نام نکردم برنامم برا سال دیگست از دوستان می خواستم راهنمایی درسی بگیرم من صبح ساعت ۷ از خونه میرم سرکار غروب ساعت ۶:۳۰ و ۷ میرسم خونه سرکار نهایت نیم ساعت بتونم وقت بذارم صبح می تونم ۵ بیدار شم شبها هم از ۸ تا ۱۱:۳۰ می تونم برا مطالعه وقت بذارم به علاوه روزهای تعطیل و ۵شنبه جمعه کامل حالا میگید از کجا شروع کنم؟ ممنون از راهنماییتون |
کار و کنکور - انرژی مثبت - ۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ب.ظ
خوب به نظرم اول باید ببینید چه درسایی رو از درسای کنکور رو گذروندید و چقدر به هر کدوم مسلط هستید .بعد یه برنامه ریزی خوب با توجه یه شرایط زمانی و نحوه خوندنتون و این قبیل مسائل داشته باشید.منابع رو تهیه کنید. نحوه خوندن به شرایط هر کس بستگی داره.ممکنه یه فرد در هر روز چند تا درس رو بخونه از هرکدوم یه مقدار مشخص زمانی یا این که هر روز یه درس رو بخونه و ... باید ببینید شما با کدوم یکی از این حالات بهتر می تونید جلو برید. |
کار و کنکور - payman84ce - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۳ ب.ظ
مرسی میشه کمکم کنید من منابع رو دارم هم فارسی هم لاتین |
کار و کنکور - fatima1537 - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ق.ظ
چون وقت آزادتون کمه بهتره زودتر از معمول بقیه (قبل از تابستون)شروع کنید.زمان کارتون خیلی زیاده و بعد از کار هم باید یه زمانی برای استراحت بذارید درغیر اینصورت زود خسته میشید.من هم شاغلم و خیلی وقت کم میارم.نمیخوام آیه یاس بخونم میخوام شرایطی رو که تجربه کردم بگم . اینکه بخواید قبل از رفتن به محل کار یا درحین کارهم مطالعه کنید خیلی مشکله و آدم رو زود از درس خسته و زده میکنه.من هم قبلا فکر میکردم میشه توی وقتهای کوتاه نیم ساعته و ربع ساعته مطالعه کرد ولی آنچنان راندمان نداره تابیای وارد یه مبحث بشی باید ازش بیای بیرون .البته هرکسی عادات درس خوندن خودش رو بهتر میشناسه و بهتر میتونه برای خودش برنامه ریزی کنه. |
کار و کنکور - Bache Mosbat - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ
بهتره ریاضی و ساختمان داده رو از بهار شروع کنین چون یادتون می مونه . و از وقت ۵ صبحتون بیشتر استفاده کنین . |