کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - نسخهی قابل چاپ |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - Bahar-AI - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
سلام در کارشناسی نرم افزار و هوش مصنوعی خیلی تفاوت ندارند..البته کامپیوتر چند تا درس اضافه داره مثل ریاضی مهندسی-آمار احتمال-ریزپردازندهو محاسبات عددی..و فناوری اطلاعات به جای این درس ها فک کنم دو درس حفظی داره که مدیریت فناوری اطلاعات و... بهتر اونی رو انتخاب کنی که زودتر تموم می کنی و در ضمن حتما از دانشجویانی که اون جا می خونن نحوه ی نمره دادن استاد و درس دادن رو بپرسید..آخرش نمره هست که مهم هست و حقیقتا بعضی دانشگاه ها خوب نمره می دن حتی دانشگاه های سراسری خوب هم بعضی اساتید سخت گیرن و این که چون برای هوش مصنوعی باید آمارتون خوب باشه نرم افزار خوب هست البته آمار در کارشناسی متاسفانه فقط یک ترم تدریس می شه..اما خوب برای کنکور من خودم که آمار پارسه رو خوندم خیلی کمکم کرد و این که هوش مصنوعی به نظرم چیزی متفاوت از مطالبی که در لیسانس خوندیم ولی اطلاعات آمار و نظریه زبان ها (به شرط برداشتن درس شناسایی ساختاری الگودر ارشد در غیر این صورت نیاز نمی باشد)نیاز می باشد و این که دوره لیسانس سعی کنید زیاد کد بنویسید بهتر هست همه شرایط رو بسنجید و انتخاب کنید |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - tarane1992 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
اگه واقعا قصدتون ارشد هوش به نظرم بهتره پایتون نرم افزار باشه .رشته آی تی زمانی میتونه براتون مفید باشه که قصد ادامه دادن در ارشدو در همین رشته داشته باشید. ببینید نظر شخصی خودمه به نظر کسی که کارشناسی نرم افزار خونده باشه بخواد در ارشد چه ای تی بخونه چه گرایش های کامپیوتر پایش قوی تره.میخوام بگم حتی اگه دو سال دیگه نظرتون برگشتو خواستید ای تی شرکت کنید برای ارشد هیچ چیزی رو از دست ندادید کارشناسی ای تی درسایی مدیریتو شبکه داره ولی بازم تو دانشگا ها چون براش وقت نمیذارن هیچ چیزی رو از دست ندادین. به نظر من نرم افزار. |
RE: کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - mohammad.ardeshiri - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: من خودم نرم خوندم ولی اصلا نرم نرو ای تی بهتره چون ریاضی مهندسی و امار ۲ و چن تا درس چرت و پرت دیگه رو نداره بجاش شبکه و مدیریت رو بهتر کار میکنین کلا هم اسونتره هم بهتره تو ارشد هم رشته های شبکه و امنیت واسه کامپوترن ولی تو ایران زیر مجموعه ای تی هستن که باز واسه کسایی که علاقه ای به برنامه نویسی ندارن خیلی بهتر از نرم و معماری هیت که تو ایران عمرا پیشرفت داشته باشن!! دوست عزیز با اینکه با نظرت کاملا موافقم ولی به نظرت آمار درسه چرته , اونوقت درسه مدیریت درسه درستیه؟ کل ساختمان طراحی شبکه و... وحتی هوش(توسطح بالا)اگه رابطه مستقیم نداشته باشه , پیش نیازشونه |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - hamedit89 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
اگه می خواین هوش مصنوعی بخونید بهتره نرم افزار برید که بیشتر با مباحث آشنا باشید |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - jparisa - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
بنظر من شما به هر کدوم علاقه داری برو بیشتر دوستان هم برحسب علاقه رای میدن منم اگه زمان برگرده باز آیتی انتخاب میکنم فرق این دو رشته تو یه سری درسا بیشتر نیست ایتی بیشتر مدیریتی هست و ... انتخاب با خودتونه کسی نمیتونه بجای شما تصمیم بگیره |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - blackhalo1989 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
رای گیری اینجور مواقع کاربرد نداره. باید هرکس نظرشو بگه با دلیل. |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - ماهسان لیما - ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
سلام چند سال پیش منم دقیقا همین حسو داشتم چون کاردانی it بودم و رشتمو دوست داشتم مجبور بودم ناپیوسته نرم افزار رو بخونم به خاطر همین شرایط که گفتید. کارشناسی نرم افزارو گرفتم،،،به قول بقیه بچه ها فرق چندانی نداره.الانم که دارم برای ارشد میخونم میبینم اگه نرم افزار خونده باشی دوران کارشناسی،،،،باز میتونی خودتو به ارشد it برسونی اما عکسش سختتره،،،البته شما که میخوای هوش بخونی دروس مشترک نرم افزار بیشتر کمکت میکنه و همینظور دروس تخصصی،،،یه جورایی راهت مشخصه::::همون ناپیوسته نرم افزار. |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - esisonic - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
نگران هیچ چیزی نباشید...من دوستانی دارم که هر مقطع یه رشته ی بی ربط خوندن...!! از اونجایی هم که کاردانی IT بودین تو کارشناسی فرق زیادی براتون نمیکنه که نرم بخونید یا IT... اول و آخرش یکی دوتا درس هست که برای ارشد میاد و بهتون درس داده نخواهد شد اگه هدف ارشد دارین سیلابس درسیتونو با دفترچه شماره ۱ ارشد مقایسه کنید و دروسی رو که بهتون درس نمیدن رو از الآن بخونید تا یادبگیرید بدرود |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - pershang - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
هرچند که تو چند واحد بیشتر باهم فرق ندارن ولی نرم افزار خیلی بهتره ،دروسش کاربردی تره مخصوصا اگه قصد ادامه تحصیل تو مقطع ارشد رو داشته باشی. |
RE: کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - mahdokht91 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ
سلام . به نظرمن علاقه به رشته مهمتر از پیوسته یا ناپیوسته بودن اونه . می تونید تلاش بیشر رو برای ارشد بکنید به نظرم اگر به هوش مصنوعی علاقه دارید نرم افزار رو بخونید. |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - alice - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ
به نظر منم زیاد تفاوتی بین ای تی و نرم افزار نیست نهایتا تو چنتا درس تفاوت دارن اگه قصد ادامه تحصیل دارید و میخواید ارشد هم بخونید من بهتون توصیه میکنم رشته ای رو بخونید که بهش علاقه دارید اینجوری واسه ارشد راحتتری مجبور نیستی چیزای جدید رو یاد بگیری بیشتر کسایی که میرن نرم افزار میخوان رشته نرم افزار یا هوش رو ادامه بدن کسانی هم که میان ای تی میخوان تجارت یا امنیت بخونن |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - Andrew S.Tanenbaum - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
از نظر من هیچکدام.برو دنبال یه رشته بهتر. |
RE: کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - mohammad.ardeshiri - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: از نظر من هیچکدام.برو دنبال یه رشته بهتر. آی گل گفتی ۱۰۰۰۰% موافقم بهترین پیشنهاد بودش |
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار یا کارشناسی پیوسته آی تی؟ - MAG - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ
از نظر من بهترین رشته ها رشته های خودمون هستن. آی تی و نرم افزار و... |