تالار گفتمان مانشت
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - عزیز دادخواه - ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ

دوستان عزیزاگه ممکنه در این نظر سنجی شرکت کنید تا بتونیم به یک جمع بندی کلی برسیم.ممنونم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - lordesiah - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ

درود
میدونم این تاپیک جای این سواله من نیست
ولی از دوستانی که منابع ارشد آزاد ۹۲ رو دارن ممنون میشم بهم پ.خ کنن
کسی اطلاعی داره از این موضوع یا اینکه منابع همان منابع سراسری هست ؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید تا بعدا این پست رو پاک کنم
مرسی

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - vol - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ

دوستان کسی کلید اولیه رو بدست نیاورده ؟ برای هر موسسه باشه . فقط باشه Big Grin

RE: [دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - mahinjoon - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)rezaei.m نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ)individual نوشته شده توسط:  بچه های مهندسی همگی خسته نباشید...
اینم دفترچه مهندسی کامپیوتر سال ۹۲

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
!!Thanks a Lot
مرسی...

RE: [دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - vol - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  
(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ)yasinashk نوشته شده توسط:  پاسخنامه نداره بذارین ؟
به نقل از خانم فاطیما: کلید رو ۲۹ بهمن میزنن.طبق اخبار سنجش.توی بخش اخبار سایت مانشت هم هست خبرش

کلید اولیه ای که موسسات میذارن . هر چی میگردم برای مهندسی کامپیوتر چیزی نیست . تا الان . همینطور فناروری اطلاعات .

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - grayhat - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ

سلام دست درد نکنه که گذاشتی ولی من باهرچی نرم افزار دارم نتونستم بازش کنم خوب یه لطف میکردی این دفتر چه b رو دفترچه شماره یکشو با یک فرمت قدیمی تر ایجاد میکردی تا بتونیم بخونیمش یا همون print screen میگرفتی!!!

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - csharpisatechnology - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ق.ظ

این دفترچه ی A مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم ریختم توی word :

اینم دفترچه ی B مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم :

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - lordesiah - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط:  این دفترچه ی A مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم ریختم توی word :

دفترچه D مهندسی کامپیوتر را ندارید ؟؟

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - acpower - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ

همه ی دفترچه ها B ! کسی A نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - grayhat - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ

آقا این دفترچه ها که گذاشتیو نمیشه دانلود کرد

(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط:  این دفترچه ی A مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم ریختم توی word :

عزیزم این دفترچه ها رو میفرستی به ایمیلم نمیتونم دانلود کنم
drphrack069@gmail.com

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - Dr_spam - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ

بچه ها کسی از دفترچه C خبری داره ؟ Wink

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - Pegasus - 28 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ

بچه ها دستتون درد نکنه ممنون

[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - ahmadii - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ

دفترچه C رو کی داره؟