نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - نسخهی قابل چاپ |
RE: نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - deh-ab - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها به جای کتاب شبکه پارسه چه کتاب دیگه ی خوبه؟؟؟؟؟؟با سلام: شما شبکه راهیان ارشد چاپ جدید بگیرید خیلی عالیه تمام تست های امسال هم حل کرده و خیلی مطالبش جالبه /... فقط چاپ جدیدش تعداد صفحاتش هم ۳۹۹ تا هست /... موفق و پیروز باشید یا حق/... |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - Mehran - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ق.ظ
سلام برای هوش مصنوعی می خوام برم کتاب بگیرم... چه کتابی رو بگیرم بهتره بچه ها؟؟؟؟ |
Re: نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - Amir V - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ ق.ظ
کتاب ساختمان و طراحی مقسمی چه ایرادی داره؟ به نظرم خیلی خوبن! Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
RE: نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - hoynome - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ)kerm نوشته شده توسط: نظرتون راجع به معماری مقسمی چیه؟ ارزش خوندن یا حل تست داره یا نه؟ معماری فقط جزوه دکتر اجلالی اگه تونستید کلاس هم برید که دیگه چه بهتر می تونم بگم پارسال ۱۰۰% تستا رو می شد باهاش جواب داد (۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها به جای کتاب شبکه پارسه چه کتاب دیگه ی خوبه؟؟؟؟؟؟ کتاب شبکه و سیستم عامل دکتر حقیقت رو به صورت تکی تو خود پارسه می فروشن می تونید از اونجا تهیه کنید |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - SaMiRa.e - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: برای هوش مصنوعی می خوام برم کتاب بگیرم... چه کتابی رو بگیرم بهتره بچه ها؟؟؟؟ کتاب راهیان ارشد خیلی روان و خوب توضیح داده . |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - armin_b00ter - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ
دوستان به نظر من نباید اینجوری یه چیزو بت کنید. حالا این کتابا که می گید اون قدرا هم خوب نیستن. در مورد کتابای آقای یوسفی به نظز من بیشتر آدمو به سمت حفظ کردن مطالب می بره تا فهمیدن و تجربه نشون داده که تستای کنکور تو سالای اخیر بیشتر دارن به سمت مفهومی شدن می رن. کتابای مقسمی هم به نظرم باز کمتر این جوریه. به نظرم کتابای دیتا و طراحی و دیتابیسش و حتی منطقیش خوبن. معماریشم انصافا تو درس خوبه و از وسطای کتاب به بعد تستاش یه مقدار ناجور میشه. من می بینم خیلی از دوستان میان اینجا و نسخه می پیچن که الا و بلا فلان کتاب خوبه و اون یکی به درد نمی خوره. در حالی که شاید خودشون هم اون کتاب دیگرو نخوندن و صرفا از روی اظهار نظر دیگران این حرفو می زنن و هی میگن اینو بخونید این یکیم بخونید و اون دوتای دیگرم بخونید اونم واسه فقط یه درس!!! خوب عزیز من این چه پیشنهادیه شما که همه ی کتابارو گفتی. حالا اون بدبختی هنوز هیچ کدومو نخونده میاد این پستارو می بینه و کلا روحیشو می بازه. حرف من اینه که اکثر این کتابای کنکوری ۸۰ ۹۰% مطالب رو گفتن حالا یکی با بیان بهتر و یکی بدتر. یکی با یه سطح بالاتر یکی پایین تر. یکی لقمه رو آماده کرده یکی هم میزاره یکم فکرم بکنی. خلاصه اینکه به نظر من این نسخه پیچیا خیلی کار درستی نیست. اگه شما واقعا همه ی کتابارو خوندید اون کتابیو که به صرفه تره واسه خوندن معرفی کنید چون تو کنکور باید وقتو بهینه استفاده کرد و وقت خوندن تمام کتابای دنیا وجو نداره!!! حالا از این حرفا بگذریم کسی یه کتاب جمع و جور و خوب توضیح واسه ریاضی مهندسی و آمار سراغ نداره ؟؟ تو رو خدا نیاین بگین پارسه!!! آخه واقعا نمی صرفه واسم اون حجم کتابارو بخونم واسه ریاضی. یه کتاب جمع و جور خوب می خوام که بالاخره یه حد نسبتا خوبی از مطالب رو پوشش بده و اگه بخونیش بتونی یه ۳ ۴ تا تست از ۸ تارو بزنی. ممنون. |
Re: نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - Amir V - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
خب دو فصل اول رو که پیچیدگی زمانیو ایناس باید از روی نیپولیتان خوند که عالیه Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - pouri_sb - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
برای ریاضی مهندسی معتقدی رو می خوندم خیلی سنگین بودش و با نحوه درس دادنش کنار نیومدم. کتاب بهتری سراغ ندارین نکته ها رو تو مثالا آورده باشه؟ درس رو هنگام تمرین حل کردن گفته باشه... معتقدی بدیش اینه نکته ها رو ردیف گفته بعدش اومده تمرین حل کرده...! |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - armin_b00ter - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط: البته من تمام کتابهای آقای مقسمی رو دارم و در موردشون اظهار نظر کردم.من با کتاب ریاضی مهندسی پارسه بیشتر از حجمش با نحوه ی بیان مطالبش مشکل دارم. یهو همه چیزو گفته در حالی که می تونست بعد از هر چیزی که میگه یه مثال بیاره واسه جا افتادن موضوع بعد بره بعدی خلاصه اینکه آدمو زده می کنه. حالا این کتاب آقای کریمی مال کدوم انتشاراته ؟ کتاب آمار پارسه رو دارم. آخرش فک کنم باید همونو بخونم :-؟؟ |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - pouri_sb - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط: ریاضی مهندسی نصیر دقیقا چیزیه که شما میخوای ولی یکم وقت رو از دست میدی. چون ایشون روش تدریسشون کاملا با آقای معتقدی متفاوته و یعنی دقیقا همون چیزیه که شما میخوای فروش تکی هم داره نصیر؟ مثل پارسه که نیست؟ از نظر وفتی که آره اما ریاضی مهندسی فوریه رو از همون معتقدی خوندم نهایتا یک یا دو فصل دیگه از همین کتاب بخونم. بقیش خذف :دی |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - armin_b00ter - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
این کتاب نصیر هم که ۵۰۰ ۶۰۰ صفحه است :دی یادمه جزوه کلاسمون خیلی کمتر بود کاش اونو می داشتم :دی |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - kerm - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
دوستان برای الگوریتم به جز کتاب پوران چه کتاب کنکوری رو پیشنهاد می کنید؟ |
RE: نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - *farnaz* - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: سلام من امروز کتاب راهیان ارشد نوشته ارسطو خلیلی رسید دستم خیلی روون توضیح داده هنوز تستهای کنکور رو نزدم ولی فکر کنم همه اون چیزایی که واسه کنکور لازمه بدنیم توش آورده (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: کسی یه کتاب جمع و جور و خوب توضیح واسه ریاضی مهندسی و آمار سراغ نداره ؟؟ یه کتاب جمع و جور خوب می خوام که بالاخره یه حد نسبتا خوبی از مطالب رو پوشش بده و اگه بخونیش بتونی یه ۳ ۴ تا تست از ۸ تارو بزنی. ممنون. کتاب ریاضیات مهندسی استاد کریمی از انتشارات نصیر در ظاهر حجیم هست ولی خیلی مطلبو واسه آدم راحت کرده و تمام نکات رو هم آورده، سریع هم پیش میره. (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: فروش تکی هم داره نصیر؟ مثل پارسه که نیست؟ بله داره، من تکی رفتم گرفتم از همون موسسه نصیر |
نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - m_gh - 26 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
اگر من clrsو مقسمی رو واسه الگوریتم بخونم نیازیه که پورانم بخونم؟ |
RE: نقاط ضعف و قوت کتابهای مختلف ، برای صرفه جویی در وقت و انرژی - Amir V - 26 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ)m_gh نوشته شده توسط: اگر من clrsو مقسمی رو واسه الگوریتم بخونم نیازیه که پورانم بخونم؟ نه بابا!! همینا هم زیاده! به نظرم تو اول مقسمی بخون. بعد CLRS رو ورق بزن. |