|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۰ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۷ ق.ظ)ftmbghrn نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
از دانشگاه تک جنسیتی هم بیشتر خوشم میاد. باحاله.
تیترای آفتاب یزد کشته منو. تیتر یک یزده مشت و لگد به خودرو ظریف. یعنی مهمترین اتفاق از نظر اونا اینه واقعا؟!
الان همین پستتون کلی بحث برانگیزه..
کدومش؟ این که دو تا پسته.
تازه پست اصلی به کل سانسور شد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
واا اَصَفاااا
واا مُسیبطااا
چطور اجاازه چنین توحین بزرگی به جماعتِ برتر نَسَوان را به خود داده اید؟؟
آیا سزایی جز بریدن زبان و دست چپ(تا آرنج!) بر ایشان واجب نیست؟؟
.
.
.
(  )
اون سرعت ۱۱مگیِ بود از امروز به ۱مگ تقلیل یافت ولی به صورت نامحدود یعنی حداکثر ۱۵گیگ ولی خب اضافاتش با ۲۵۶کیلو هم در دسترسِ کم خونِ مارو تو شیشه کنید   
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از دانشگاه تک جنسیتی هم بیشتر خوشم میاد. باحاله.
دقیقا! من در نظر دارم شرکتی که در آینده میرم داخلش، ترجیحا کاملا پسر باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
والا به عنوان شروع یه تاپیک مخصوص خانمها زدیم تا ببینیم اگه جواب داد به کل مانشت تعمیم بدیم، ولی بعدِ یه مدت دیدیم تراکم کاربران ذکور (که اتفاقا در راسشون اشاره به کاربر خاصی نباشه) توو اون تاپیک بیشتر از خود خانمها شده، پروژه خود به خود fail شد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
والا به عنوان شروع یه تاپیک مخصوص خانمها زدیم تا ببینیم اگه جواب داد به کل مانشت تعمیم بدیم، ولی بعدِ یه مدت دیدیم تراکم کاربران ذکور (که اتفاقا در راسشون اشاره به کاربر خاصی نباشه) توو اون تاپیک بیشتر از خود خانمها شده، پروژه خود به خود fail شد.
البته اون زمان گمونم شما عضو مانشت نبودی چه برسه که بخوای مدیر باشی.
به علاوه من اون آرزو رو به عنوان یه چیز تخیلی مطرح کردم نه یه ایده برای پیاده سازی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ftmbghrn - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۷ ق.ظ)ftmbghrn نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
تیترای آفتاب یزد کشته منو. تیتر یک یزده مشت و لگد به خودرو ظریف. یعنی مهمترین اتفاق از نظر اونا اینه واقعا؟!
الان همین پستتون کلی بحث برانگیزه..
کدومش؟ این که دو تا پسته.
تازه پست اصلی به کل سانسور شد.
اولی...الان این سانسور شدشه!
کلا شما دارین حقوق زن رو در جامعه پایمال میکنین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۴۵ ب.ظ)ftmbghrn نوشته شده توسط: اولی...الان این سانسور شدشه!
کلا شما دارین حقوق زن رو در جامعه پایمال میکنین 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: جدی جدی غذاهای ایرونی میپزی امیر؟حسودیم شد :||| من به اندازه کلی سااااااااال دلم واسه قرمه سبزی و اینا تنگ شده
رستوران ایرانی هست توی آمستردام؛ ولی مشکل اینه من یک ماه و اندیه حال ندارم برم یه بقالی ایرانی که ۷ کیلومتر با من فاصله داره؛ دیگه رستوران ایرانی اونور شهر رو که بماند -_-
یه آخر هفته بیا اینجا برات قرمه سبزی و لوبیا پلو و قیمه و کشک بادمجون بپزم. شهرو هم بهت نشون بدم. ارزون هم باهات حساب میکنم مشتری شی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چه باحال هم visualize کرده بود 
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۱۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از دانشگاه تک جنسیتی هم بیشتر خوشم میاد. باحاله.
دقیقا! من در نظر دارم شرکتی که در آینده میرم داخلش، ترجیحا کاملا پسر باشه
من اینو تجربه کردم. عالیه! کلی حرکت میزدیم. همدیگه رو دست مینداختیم. و قرار گذاشتیم نیروی دختر نگیریم.  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من اینو تجربه کردم. عالیه! کلی حرکت میزدیم. همدیگه رو دست مینداختیم. و قرار گذاشتیم نیروی دختر نگیریم. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
جدای از این بحثا که جای خود دارد، از نظر فنی و تخصصی هم جو شرکت تمام پسر بسیار فرق داره ... فعلا که تا کارت پایان خدمت دستم نرسه از شرکت کنونی خارج نمیشم : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۳۹ ب.ظ
دیشب یه پیام در مورد فیلترینگ، توی سایت خبرنگاران ج.ان ارسال کردم، امروز دیدم تایید شده اما خط آخر پیامم که اتفاقا تند و تیز هم بود رو سانسور کردن. یعنی جوری تغییرش دادن که هر کی پیاممُ بخونه فکر میکنه موافق فیلتر بودم :| یاد پست یکی از بچه های اینجا افتادم که یه بار باهاش مصاحبه کرده بودن و پخشش نکرده بودن. بعد میگن اخبار رو از خبرگزاری های داخل دنبال کنین 
+ یه پیام دیگه براشون فرستادم و از خجالتشون در اومدم. دلم خنک شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۰۳ ب.ظ
سلام عید همگی مبارک
واقعا به نظر میرسد که نظر برخی از افراد کاملا مناسب عصر غارنشینی است
واقعا یک انسانی که در قرن حاضر زندگی میکند چطور میتواند انقدر به سنت های دوران غار نشینی پایبند باشه وبا افتخار این تفکرات عقب
افتاده اش را ابراز کند وبر درستی انها تاکید داشته باشد
ایا وقت به روز رسانی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۰۶ ب.ظ
......................................................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۰۶ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: ......................................................
آقا نکن این کارا رو. پاک نکن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر بده که مانشت مختلطه. آدم دو کلام میاد حرف بزنه باید هزار جور بررسی کنه که نکنه دخترا یه برداشت دیگه کنن یا بهشون بر بخوره.
کاربرای دختری که زیر پست تشکر زدن، گویا فراموش کردن که یه انجمنی به نام «انجمن پسران مانشتی» هم وجود داره. یه لطفی کنید و تشریف ببرید و درصد پست های دخترا رو نگاه کنید و مقایسه کنید با تعداد پست پسرا تو انجمن مذکور:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|