|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - .:tarannom:. - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۳ ق.ظ
این شرکت عصر تلکام هم که ما نت میگیریم خوبه. یه ماهه - سرعت ۲ مگ (این سرعتش و جدی نگیرید) - حجم ۳۰ گیگ . حجم دانلود شبانه اش جداست. ۲۷ تومن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۳۳ ق.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ظاهرا پیدا کردید.
نه حس کردم کسی اینجا جواب نده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ
امروز گواهینامه رانندگی آلمانی گرفتم.
امتحان عملیش جالب بود... ۴۵ دقیقه باید رانندگی کنی توی مرکز شهر، حومه شهر، و اتوبان و نباید هیچ اشتباهی بکنی تو این مدت. وگرنه fail میشی!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ
وقتی کاه ،کوه میشه!
دوستانی که با الگوریتم های زیستی/یادگیری عمیق کار کردند: این قضیه تعداد حالات بی شمارو چجوری باید فهمید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۵۰ ب.ظ
آسانترین راه افزایش درآمد در ایران:
یک صفحه اینستاگرام+یک شخص بیکار+قدرت و توان شعر بافی+ثبت تصاویر از تک تک لحظات خصوصی زندگی +یک مشت آدم از خودشخص بیکارتر که فالو کنن+ افزایش فالوور+ پست گذاشتن مثل یک شاطر--------> تبلیغات----->پول
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: این قضیه تعداد حالات بی شمارو چجوری باید فهمید
اونجوری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: این قضیه تعداد حالات بی شمارو چجوری باید فهمید
اونجوری
مرسی مهندس!
واقعا راهکارِ بی نظیری بود!!
چطور به ذهنِ خودم نرسیده بود!!!
شمارو باید با میخ زد تو دیوار مانشت!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۵۰ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: آسانترین راه افزایش درآمد در ایران:
یک صفحه اینستاگرام+یک شخص بیکار+قدرت و توان شعر بافی+ثبت تصاویر از تک تک لحظات خصوصی زندگی +یک مشت آدم از خودشخص بیکارتر که فالو کنن+ افزایش فالوور+ پست گذاشتن مثل یک شاطر--------> تبلیغات----->پول
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۳۹ ب.ظ
یه چیزی که جدیدا احساس می کنم اینه که برنامه نویسی تو روابط انسانی آدم رو ضعیف می کنه. مثلا یه برنامه نویس شاید تو مذاکره به نسبت ضعیفتر باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۰۲ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: شمارو باید با میخ زد تو دیوار مانشت!!!!
مثل عیسی مسیح؟
من نمیدونم ، آیا اینکه یه دختر متولد ۷۰ بگه که همه آدمایی که من باهاشون ارتباط دارم (دوستام) متولد ۶۰ اینجا ها هستن و ... کلا رفیق پسر زیاد داره .... آیا این هنر هست، آیا باید واسش کف زد؟ باید چی گفت؟ زندگی هرکسی به خودش مربوطه؟
هوم؟
من خودم سختم هست بایه پسر متولد ۶۰ رفیق و دوست بشم ،....
+ با خوردن ماکارونی اصلا آدم سیر نمیشه .
من یه چیز دیگه هم درک نمیکنم، دختره بهش پیام دادم،میگم سلام و .... دو سه تا جمله ردو بدل شده .. بعد میگه ببخشید من سرم شلوغه !
خب اگه سرت شلوغه اصلا چرا سین میکنی؟ جراحی قلب که نمیکنی ! حداقل یه جمله بهتر بگو !
آیا این بی شعوری اون شخصو نمیرسونه؟ کسی که ۲۸ سالش هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من نمیدونم ، آیا اینکه یه دختر متولد ۷۰ بگه که همه آدمایی که من باهاشون ارتباط دارم (دوستام) متولد ۶۰ اینجا ها هستن و ... کلا رفیق پسر زیاد داره .... آیا این هنر هست، آیا باید واسش کف زد؟ باید چی گفت؟ زندگی هرکسی به خودش مربوطه؟
هوم؟
من خودم سختم هست بایه پسر متولد ۶۰ رفیق و دوست بشم ،....
+ با خوردن ماکارونی اصلا آدم سیر نمیشه .
من یه چیز دیگه هم درک نمیکنم، دختره بهش پیام دادم،میگم سلام و .... دو سه تا جمله ردو بدل شده .. بعد میگه ببخشید من سرم شلوغه !
خب اگه سرت شلوغه اصلا چرا سین میکنی؟ جراحی قلب که نمیکنی ! حداقل یه جمله بهتر بگو !
آیا این بی شعوری اون شخصو نمیرسونه؟ کسی که ۲۸ سالش هست
کجای کاری عامو؟ دختره تو خواستگاری برگشته میگه من میخوام یه خونه بهم بدی که اجاره بدم درآمد داشته باشم!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کجای کاری عامو؟ دختره تو خواستگاری برگشته میگه من میخوام یه خونه بهم بدی که اجاره بدم درآمد داشته باشم!!!
احتمالا خیلی پرتیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من نمیدونم ، آیا اینکه یه دختر متولد ۷۰ بگه که همه آدمایی که من باهاشون ارتباط دارم (دوستام) متولد ۶۰ اینجا ها هستن و ... کلا رفیق پسر زیاد داره .... آیا این هنر هست، آیا باید واسش کف زد؟ باید چی گفت؟ زندگی هرکسی به خودش مربوطه؟
هوم؟
چی بگم
هوی؟؟؟
یعنی این دختر یه مورد برای ازدواج اتون هست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ ب.ظ
شیرینی شیرین چشمهای خسته، لبهای بسته
زمزمه دردمندت
مهربانیِ هستی
و بوسه آسمان
دوست دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 05 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کجای کاری عامو؟ دختره تو خواستگاری برگشته میگه من میخوام یه خونه بهم بدی که اجاره بدم درآمد داشته باشم!!!
۱- پسره یک ساعت قبل خواستگاری رسمی و هماهنگیهایی که شده که باید بیان منزل، اطلاع رسانی کرده که من نمیرم خونشون. بگید دخترشون بیارن بیرون من ببینم.اگر دختر اومد منو ببینه ۸۰% قضیه حله! بهش اطلاع رسانی شده که تو هنوز دختر را ندیدی، چطور ۸۰% قضیه حله؟ گفته مگه بهش نگفتید موقعیت من چیه...
۲- پسره برای خواستگاری یکی از شرطهاش اینه که باید ایمپکت مقالاتی که تا حالا دادی از خواهرهام کمتر نباشه ، به نفع خودت دارم میگم.اینجوری اگر بیایی تو خونوادمون سرخورده میشی...
۳- پسره با همه تحقیقات اولیه اومده دختره را محل کار دیده. بعد که بهش گفتن نتیجه چی شده. گفته احساس میکنم دختر دهه هفتادی میخوام
پسره خیلی کارها میکنه که حقشونه چنین دخترهایی اینجوری جوابشون را بدن. تمام
|