|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ
پیتاژ کردن یعنی با اون قیچی هایی که یه طرف یا دو طرفش هفت و هشته توی مو رو خالی کردن؟
![[تصویر: 453418_beauty_hair-1024x768.jpg]](https://img.manesht.ir/453418_beauty_hair-1024x768.jpg)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۲۳ ق.ظ
عجیبه دوتا یکشنبه دوتا سقوط!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۱۷ ق.ظ
دیگه اصلا آدم جرات نمیکنه هواپیما سوار شه. میمونیم همین ایران
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پیتاژ کردن یعنی با اون قیچی هایی که یه طرف یا دو طرفش هفت و هشته توی مو رو خالی کردن؟
مگه اون پاتیناژ بود ![[تصویر: 453425_39.gif]](https://img.manesht.ir/453425_39.gif)
واای نگین ما مسافر پروازی داریم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۱۷ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دیگه اصلا آدم جرات نمیکنه هواپیما سوار شه. میمونیم همین ایران
اگه یکشنبه هم باشه دیگه سقوط حتمیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۳۶ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پیتاژ کردن یعنی با اون قیچی هایی که یه طرف یا دو طرفش هفت و هشته توی مو رو خالی کردن؟
مگه اون پاتیناژ بود ![[تصویر: 453425_39.gif]](https://img.manesht.ir/453425_39.gif)
اون یه چیز دیگه است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۴۶ ب.ظ
من هیچی از موسیقی نمی فهمم , سوادم صفره
خیلی هم علاقه ای ندارم
با این وجود؛ هانس زیمر فوق العادس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ
من دیروز سوار هواپیما بودم. به تنها چیزی که فک میکردم سقوط و مرگ بود :|
بعد هواپیمام توی دست انداز افتاد چاله چوله... ینی یه ۵ دقیقه همش فک میکردم دگ تممومه میمیرم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: (21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۱۷ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دیگه اصلا آدم جرات نمیکنه هواپیما سوار شه. میمونیم همین ایران
اگه یکشنبه هم باشه دیگه سقوط حتمیه
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: من دیروز سوار هواپیما بودم. به تنها چیزی که فک میکردم سقوط و مرگ بود :|
خب خدا رو شکر مثال نقض یکشنبه جور شد وگرنه تا شب بلیتُ کنسل میکردم  
ولی جدی خیلی جرات میخواداا ،حالا سفرای ما حداکثر یکی دو ساعتِ ،اون طفلکی که ۸ساعت تو هواپیمائِـ چی میکشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان عزیز
سایتی که فقط مخصوص دانلود کتابهای مختلف بصورت pdf باشه سراغ دارید؟
میخوام هرنوع کتابی که میخوام بتونم بصورت طبقه بندی شده باشه و پیدا کنم
قبلا توذهنم بود یکی بهم گفته بود آمازون. ولی الان میبینم که آمازون مثل دیجی کالا میمونه! اصلا کتابخونه مجازی نیست؟!؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۴۴ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز
قبلا توذهنم بود یکی بهم گفته بود آمازون. ولی الان میبینم که آمازون مثل دیجی کالا میمونه! اصلا کتابخونه مجازی نیست؟!؟
اینو امتحان کردین؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این sci-hub هم کتاب میده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - همیلا - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۳ ب.ظ
دوستان چطور میشه از یوتیوب دانلود کرد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۴۴ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز
سلام ،
چندتا سایت دیده بودم حالا پیداشون کردم همینجا میذارم؛
این
برای دانلود کتاب های صوتیِ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 21 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۳ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: دوستان چطور میشه از یوتیوب دانلود کرد؟
یا قبل youtube تو ادرس url میتونید ss بذارین
یا لینکشو بدین ب این سایت
فیلترشکنم نمیخاد این. (خب مثل اینکه دیگه فیلترشکن لازم شده )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۳ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: دوستان چطور میشه از یوتیوب دانلود کرد؟
میتونید از افزونه ها استفاده کنید و خیلی راحت ویدیو هارو دانلود کنید 
|