|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۴۰ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط: احساس خوشبختی میکنم... قراره اتفاق خوبی تو زندگیم بیفته... خدایا شکرت...
مبارکه. به پای هم پیر بشید.
چی بگم! آقای بلکاید دیگه!
خانم وایت بودم جور دیگه ای برخورد می کردید؟
از ظهر درگیر این هستم که آقای بلک با خانم وایت ازدواج کنه پترن بچهشون چه شکلی میشه
گردینت میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۰۷ ب.ظ
عه.. داشتم دنبال یه پستی میگشتم حذفش کنم اینو دیدم بین پست هام:
(۱۷ اسفند ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: یادمه روزهای اول بهار که یه دوست بسیار عزیز مانشتی گفت برام دعا میکنه گفتم نه فقط کنکور.. برای آرامشم دعا کن.
واقعا همین آرزوم بود..
امسال، سال خوبی برای من نبود دقیقا روز اول عید فهمیدم میشه تو بیداری هم کابوس دید. هرچی بود تقریبا فراموش کردم و قصد نداریم یادم بیفته با جزئیات.. تقصیر خودم هم بود. همه خستگی های ۹۴ رو یک جا جمع کردم و گذاشتم رو دوش ۹۵ ِ بی جنبه که اونم فقط غر بزنه.
داشتم به امسال و اتفاقاتی که افتاد فکر میکردم.. به اتفاقاتی که کلا امسال افتاد به تغییراتی که داشتم و به خیلی چیزها.. حتی دلخوری ها.
دلم میخواد ۹۶ رو خوب و با انرژی مثبت شروع کنیم..از هر نظر.. هممون، نه فقط خودم. پس...
۹۶ هم داره تموم میشه و بیشتر از همیشه دنبال آرامشم.
نمیدونم زندگی رو خودم انقدر پیچیده اش کردم یا همینقدر پیچیده است واقعا..
+
چه زود هم گذشت امسال.. من هنوز فکر میکنم قراره بیست و چهار روز دیگه ۹۰ تحویل شه : ))
۹۷ رو میخوام بدون هیچ آرزویی شروع کنم امسال .. شاید اینطوری همه چی خوب پیش بره : ))
+
بعد مدت ها .. سلام دوباره. : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۲۲ ب.ظ
احساس می کنم روی جهیزیه مانشتم.
کاربران روند و آیند و تو همچنان که هستی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۲۲ ب.ظ
یک گام دیگه برای پایاننامه برداشتم، مطالعه آزاد کردم، زبان هم بخونم تمومه.
حالا خدا رو شکر تعداد گروهها وکانالهای تلگرام که توشون عضوم انگشتشمار و فعالیتشون محدوده، وگرنه با این مشکلی که دارم بدجور گرفتار میشدم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۹ ب.ظ
یکشنبه عصر بارانی..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۶ ب.ظ
بعضیا فکر میکنن هرچی لغات انگلیسی بیشتری تو صحبتاشون یا تو ارائهها به کار ببرن نشون میده باسوادترن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۶ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: بعضیا فکر میکنن هرچی لغات انگلیسی بیشتری تو صحبتاشون یا تو ارائهها به کار ببرن نشون میده باسوادترن
باسواد ترن
+ مثلا نمونش خود من
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بازم تاکید میکنم.
بازم تاکید میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۴۱ ب.ظ
میخام تو همین سن بمونم:/
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۵۶ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: بعضیا فکر میکنن هرچی لغات انگلیسی بیشتری تو صحبتاشون یا تو ارائهها به کار ببرن نشون میده باسوادترن
انگلیسی یک زبان بین المللیه و دانستنش بر همگان واجب،اگر ارائه ها به انگلیسی باشن خیلی بهترن،هر کس انگیسی بلد باشه در همه جای دنیا یک فرد باسواده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۴۷ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: انگلیسی یک زبان بین المللیه و دانستنش بر همگان واجب،اگر ارائه ها به انگلیسی باشن خیلی بهترن،هر کس انگیسی بلد باشه در همه جای دنیا یک فرد باسواده
درسته٬ ولی در کتابهای شیوه ارائه فارسی تاکید شده که در گزارشهای فارسی باید تا حد ممکن از کلمات انگلیسی استفاده نشه و در مورد ارائههای شفاهی هم همینطور و استفاده از کلمات انگلیسی وقتی معادلش موجوده اصلا سواد شخص رو نشون نمیده در یک ارائه رسمی. وگرنه اگر زبان ارائه انگلیسی باشه که درسته.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بازم تاکید میکنم.
برای آخرین بار تاکید میکنم و میرم سراغ کارای نخبگیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 07 اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بازم تاکید میکنم.
برای آخرین بار تاکید میکنم و میرم سراغ کارای نخبگیم
باشه فهمیدیم نخبه ،نابغه، تیزهوش :'))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 07 اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۴۶ ق.ظ)Avril89 نوشته شده توسط: باشه فهمیدیم نخبه ،نابغه، تیزهوش :'))))
همین بی توجهی ها هست که باعث میشن نخبههای ما فراری بشن !
+ یعنی خیلی خوب بود این پروژه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
+ ابجکت اورینتد ابجکت اورینتد.
+ زندگی کارمندی خیلی سخته، باید درگیرش باشی تا بفهمی :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Nesyan - 07 اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۲۳ ق.ظ
سلام . عذر خواهی میکنم که همچین سوالی رو میپرسم
از دوستان تهرانی کسی هست که دکتر ارتودنسی خوب بشناسه؟ یعنی کارشونو قبلا دیده باشن و تایید شده باشه
لطفا کمکم کنید. تهران شناخت دکترا واقعا سخته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 07 اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۲۳ ق.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: از دوستان تهرانی کسی هست که دکتر ارتودنسی خوب بشناسه؟ یعنی کارشونو قبلا دیده باشن و تایید شده باشه
من الان ارتودنسی توی دهانم هست والا هنوز تموم نشده ارتودنسی ولی جایی که من میرم به نظر خوب میاد دکترش و ارزون هم هست، البته الان ۴ ملیون و ۸۰۰ شده فکر کنم. مطب هم که دیگه گرون تر
|