|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۲ ب.ظ
مگر چند نفر
دلهایشان شکسته است
که این گونه
غروب جمعه
غم دارد...؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - dr.a_AI - 27 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۴۸ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: خب میبینم که همه گزینه یا چی رو انتخاب کردن. اصن هیچوقت دلم نمیخاسته مثل بقیه باشم
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۵:۲۱ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: یا چی (ق)
(ق) ینی چی؟!
قربت الی الله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۵ ب.ظ
من عاشق روضه های حضرت زهرام رفته بودم روضه چقدر روضه به دلم نشست ...
امشب دلم چه قدر یه دفعه گرفت تو این شب ها واقعا حضرت زهرا چه روزهای سختی را گذرونده بود انشالله که همه مریضهایی که تو بیمارستانها بستری اند زودتر خوب شن .....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 27 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۲۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: aksjhdsakljfhskajdf !
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عهههههههههههههههههههه! خدایییییییییییییییییییییی؟!! باور نکردنیه!!
به نظر من تاثیر این یکی خیلی بیشتر بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 27 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ب.ظ
یه دوتا اهنگ انرژی مثبت گوش بدیم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۲۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: aksjhdsakljfhskajdf !
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عهههههههههههههههههههه! خدایییییییییییییییییییییی؟!! باور نکردنیه!!
به نظر من تاثیر این یکی خیلی بیشتر بود
من هنوز هنگم. باورم نمیشه. نه! اصلا ممکن نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بعضی از سایتها الوده به اسکریپتهای کوین ماینینگ میشن و هنگام مشاهده اون سایت متوجه میشین صدای فن افزایش پیدا کرده به میزان عملکرد پرازنده توجه میکنین بالای ۹۰ رفته بله شما در خدمت اهداف اونا برای ماین کردن قرار گرفتین ولی نگران نباشین به راحتی با بستن تب اون سایت مشکل حل میشه و اگر مشاهد اون سایت برای شما حیاتیه راه حل استفاده از افزونه های بلاک کردن این این اسکریپتها هستش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ
Believe it or not, it's true !
اصلا ننوشت: بله این یک زبان رمزی میباشد
کی میشه ما زن بگیریم، از چاله بیفتیم توی چاه؟
+ توی این سه سال اخیر کلا از جنس مخالف زده شدم . اگر بارقههایی از امید در درونم بود، الان دیگه کلا نیست شد.
+ من متوجه شدم که عامل اصلی کم شدن ازدواج همین دختر ها و رفتاراشون هست، نمیدونم شاید سنشون کم هست و عقلشون به این چیزا نمیرسه ولی خودمونیم ۲۷ که دیگه کم نیست : ))
+ دورادور شنیدم که آدم سی رو که رد کنه دچار یک دگرگونی میشه، آیا باید تا اون موقع صبر کنیم؟
آدم بعضی برنامه نویس ها رو میبینه و به کوته بودن سطح فکرشون پی میبره، کلا از جو جدیدی که توی دنیای وب به وجود آمده بدم میاد. پر از ابزار گوناگون و ...
کاش از اول همون جاوا یا پایتون کار میکردم ... یکی مثل من که از سال ۸۸ با این زبان آشنا بوده ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ
به من کمک کنید ((
در این تمپلیت لاتک که ما داریم در فهرست منابع و مآخذ بولد است و جلوش هم خط چین نیست. چی کار کنم جلوش خط چین بیاد و بولد هم نباشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - dr.a_AI - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (27 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عهههههههههههههههههههه! خدایییییییییییییییییییییی؟!! باور نکردنیه!!
Believe it or not, it's true !
اصلا ننوشت: بله این یک زبان رمزی میباشد
کی میشه ما زن بگیریم، از چاله بیفتیم توی چاه؟
+ توی این سه سال اخیر کلا از جنس مخالف زده شدم . اگر بارقههایی از امید در درونم بود، الان دیگه کلا نیست شد.
+ من متوجه شدم که عامل اصلی کم شدن ازدواج همین دختر ها و رفتاراشون هست، نمیدونم شاید سنشون کم هست و عقلشون به این چیزا نمیرسه ولی خودمونیم ۲۷ که دیگه کم نیست : ))
+ دورادور شنیدم که آدم سی رو که رد کنه دچار یک دگرگونی میشه، آیا باید تا اون موقع صبر کنیم؟
آدم بعضی برنامه نویس ها رو میبینه و به کوته بودن سطح فکرشون پی میبره، کلا از جو جدیدی که توی دنیای وب به وجود آمده بدم میاد. پر از ابزار گوناگون و ...
کاش از اول همون جاوا یا پایتون کار میکردم ... یکی مثل من که از سال ۸۸ با این زبان آشنا بوده ...
من که هنوز ۲۰ هم نشدم ولی به ۳۰ که رسیدید که چه عرض کنم به ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ و الی آخر هم برسید اگر مشاعرتون رو از دست نداده باشید میبینید شاید یه سری جزئیات درتون عوض شده که فک کنید واااای چقده عوض شدم ولی در نهایت آدم چندان فرقی نمیکنه. تا آخرش همون بچه ۵ ساله است. فقط هر چند وقت میبینیم دنیامون عوض شده انگار. خودتون رو درگیر فکر سن و سال نکنید که زندگی سخت میشه. بحران ۳۰ سالگی هم خر است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: در این تمپلیت لاتک که ما داریم در فهرست منابع و مآخذ بولد است و جلوش هم خط چین نیست. چی کار کنم جلوش خط چین بیاد و بولد هم نباشه
الان ریمان میاد میگه "چی کار کن"
بلک هم ریپلای میزنه efhue afa ,,a 'sgag
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: کاش از اول همون جاوا یا پایتون کار میکردم ... یکی مثل من که از سال ۸۸ با این زبان آشنا بوده ...
وقتی با یک زبان شروع میکنی،اون زبان برنامه نویسی حکم فرزندت را پیدا میکنه و نمیتونی ازش دل بکنی. این مشکل منم هست...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۱ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: در این تمپلیت لاتک که ما داریم در فهرست منابع و مآخذ بولد است و جلوش هم خط چین نیست. چی کار کنم جلوش خط چین بیاد و بولد هم نباشه
الان ریمان میاد میگه "چی کار کن"
بلک هم ریپلای میزنه efhue afa ,,a 'sgag
Hfhfudfjfjguggigieutuucydhcu ))))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۵۰ ب.ظ
ادم اینجا سوال میپرسه حس ادمی رو داره ک تو یه کهکشان دیگه تو فضای لایتناهی درخواست کمک داره
از بس ک حجم پاسخگویی بالاس://
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 28 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۵۶ ب.ظ
برنامه نویسان ، تایپیست ها ، چت کنندگان و...، آیا شما هم با مچ درد و انگشت درد مواجه هستید؟ یا خیر
|