|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۳۳ ب.ظ
اونایی که فکر میکنن دور کاری بیکاریه بسم الله. تشریف بیارن تا من چند تا پرژه بهشون بدم ببینن چقدر بیکاری لذت بخشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۲۰ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: وای چرا این نرم افزار php storm اخه اینطوریه حدود ۲۰ دقیقه طول می کشه بالا بیاد هر بار هم بایدlicens server address را بزنم ایا برای بقیه هم اینطوری هست ؟
با این وضعیت اگه من هر بار برنامه را ببندم یه ربع بیست دقیقه طول میکشه بالا بیاد اگه کسی کار کرده راهنمایی کنه ممنون میشم
باید برم اصل نرم افزار را تهیه کنم ببینم مشکلم حل میشه یا نه ؟ اخه با این وضعیت که نمیشه برنامه نویسی کرد.
رم سیستمم ۴ گیگ هست یعنی مشکل از رم هست؟
نباید بیشتر از چند ثانیه طول بکشه. احتمالا یه مشکلی داره. یه نسخهی دیگه نصب کنید.
۴ گیگ خیلی کم هست.
بسیار ممنون از راهنمایی تون
بنده رم سیستمم ۴ گیگ هست و سی پی یو dual core 2.10GHZ هست و هارد ۳۰۰ گیگ و لپ تاپ هست ایا باید سیستمم را ارتقا دهم برای انجام پروژه های بزرگ باید رم چن گیگ و سی پی یو چه مدل باشه اگه ممکن هست راهنمایی کنید
با تشکر و سپاس فراوان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۴۸ ب.ظ
مشکل دورکاری اینه که اطرافیان فکر میکنن صبح تا شب بیکار نشستی تو خونه و البته جایی هم که من دورکاری براشون کار میکردم یه سازمان دولتی بود که پرداخت پولشون برای دورکاری اصلا حسابو کتاب نداشت و معلوم نبود کی بدن. واسه همین دیگه تصمیم گرفتم این مدلی کار نکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴ ب.ظ
طعنه بر ما مزن ای دوست که خود معترفیم
دفزنان بر سر بازار به رسوائی خویش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Dsaki - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۲۸ ب.ظ
یکساله علاف این خدمتم... 
هیچی که یاد نگرفتم هیچ ، هرچی هم بلد بودم از کفم رفت. 
یعنی تو این روزا ، به هیچی الا خدمت نه فکر می کنم نه می تونم فکر کنم...
فقط هی می رم ، هی میام...
هی میرم هی میام ... 
خدایا تمومش کن، دیگه نمی کشه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 07 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: یسری از نوشته های قدیمی خودمو که گوشه و کنار میبینم میخونم، تعجب میکنم.
منم گاهی وقتا که کتاب های قدیمی ام را برگ میرنم یا کیفهای قبلی ام را نگاه میکنم یه سری دل نوشته پیدا میکنم .دقیقا از روی نوشته معلومه که حالم خوب بوده یا بد . چ مسائل کوچکی که به خاطرشون آدم حالش را خراب میکنه ولی بعد ها خیلی پیش پا افتاده میشن
مثلاتاریخ زدم ۴۰ روز تا کنکور فرصت دارم...خدایا کمک کن...به وقتم برکت بده.............آخر هم به خودم قول دادم که نتیجه هرچی شد ناامید نشم و دوباره شروع کنم....
یا خدایا یک هفته تا کنکور وقت دارم کمکم کن که مطالبی که خوندم بتونم جمع کنم و مرور کنم....
البته یه سر هاشون را هم در اولین نگاه پاره میکنم میریزم دور
(۰۶ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۲ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: یه وقتایی به خودت میای میبینی هنوز دنبال چیزی میری که دیگه حتی نمیخوایش.. چرا واقعا؟
صرفا یه عادته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: بنده رم سیستمم ۴ گیگ هست و سی پی یو dual core 2.10GHZ هست و هارد ۳۰۰ گیگ و لپ تاپ هست ایا باید سیستمم را ارتقا دهم برای انجام پروژه های بزرگ باید رم چن گیگ و سی پی یو چه مدل باشه اگه ممکن هست راهنمایی
میزان استفاده از رم رو می تونید خودتون مشاهده کنید که چند درصد استفاده شده با این سرعت cpu طبیعی هست که قدری طول بکشه اما ادیتور خوبیه این صرفا برای نوشتن هست انجام پروژه های بزرگ باید دقیق منظورتون رو بگین ایا پروژتون محاسبات اعشاری زیادی داره؟ اگه تو حوزه وب کار می کنید بعیده محاسبات سنگینی داشته باشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۱۳ ق.ظ
گفتن تهرانم برف اومده خدا کنه تا من میرسم برفا آب نشه ...
این چند روز خیلی زود گذشت ...
انگار دیروز بود که سوار قطار رفت شدیم و حالا سوار قطار برگشتیم ... خیلی خوش گذشت ...
منم ازین کافی میکسای قطار گرفتم بچه ها میگن شلوغ نکنی ما میخوایم بخوابیم -_- مگه خوابو میپرونه؟ من که قهوهم میخورم خوابم میبره ://
حالا خوابم نبرد از صدای قطار و این فضا و تنهایی لذت میبرم :-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hun73r.9h0s7 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۴۲ ق.ظ
عجب :/
چقدر گاهی بدجور ادم بد خواب میشه :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - دختر مهربان - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۴۸ ق.ظ
سلام
آقا پسرهایی که خدمت در پیش دارن لطفا با دقت اینو بخونند
یک طرح جدید برا معافیت وجود داره
کسانی که پدران کارمند دارند و پدرانشون از سال ۵۹ تا ۶۸ به مدت ۳۰ ماه مداوم در منطقه جنگی ، خدمت کرده اند(شاغل بوده اند)
می تونند برای معاف شدن از شغل پدر استفاده کنند
اگر کمتر از ۳۰ ماه باشه تعداد ماهها رو حساب میکنن و در حد ۶ تا ۱۲ ماه ، کمتر یا بیشتر از خدمتشون کسر میشه
کامل درجریان نیستم اما میدونم از بین درخواست کنندگان سالانه ۲۰ هزارنفر معاف میشند، که امسال تا الان ۳۰۰ هزار نفر ثبت نام کرده ان
پیگیرش باشید امیدوارم جزوشون باشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ ق.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۶:۳۵ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط: بنده رم سیستمم ۴ گیگ هست و سی پی یو dual core 2.10GHZ هست و هارد ۳۰۰ گیگ و لپ تاپ هست ایا باید سیستمم را ارتقا دهم برای انجام پروژه های بزرگ باید رم چن گیگ و سی پی یو چه مدل باشه اگه ممکن هست راهنمایی کنید
این سیستم قدیمی حساب میشه و باید به فکر تعویضش باشید. ولی پروژهی وب محاسبات سنگین نمیخواد و همین پردازنده کافی هست ولی رم سیستم رو به ۸ ارتقا بدید تفاوت خیلی محسوسی رو متوجه خواهید شد. خودم هم همین مشکل رو داشتم قبلا. ویندوز ۷ هم نصب کنید که سبکتر هست (باید ۶۴ بیت باشه تا بیش از ۳ گیگ رم رو بتونه استفاده کنه) و اگه ویندوزتون قدیمی هست، تعویض کنید.
با توجه به دو هستهای بودن سیستمتون حدس میزنم رمتون DDR2 هست. پس دقت کنید رمی که میخرید هم DDR2 باید باشه (رم ۸ گیگ DDR2 وجود نداره تا جایی که میدونم، باید ۲ تا ۴ گیگ بخرید که چون قدیمی هست یه خورده سخت پیدا میشه ۴ گیگی، گرونتر هم هست نسبت به DDR3 ولی میارزه).
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ق.ظ
برف نو، برف نو، سلام، سلام!
بنشین، خوش نشسته ای بر بام
پاکی آوردی، ای امید سپید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۱۷ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: یکی از دوستام متاهله. سرگرمی من و یکی از دوستای دیگه م اینه ک وقتو بی وقت این طفل نامعصومو اذیت کنیم و بگیم که همه بدبختی های داشتع و نداشته ت واسه متاهل بودنته!!! 
امروز فهمیدیم بیچاره خودش هم به این خود باوری رسیده که متاهل بودنش یه جور سد و مانع شده واسش. خلاصه بعد از مدتها "کمی" احساس گناه کردیم
با خوندن این پست، الان یاد اون قضیه افتادم و لبخند بر لبانم نقش بست ((:
حَج آقا شما دیگه چرا شما که کراماتتون بر همگان عیان شده چرا دوستانتون اغفال میکنید
برای همینه که از قدیم گفتن مرد متاهل نباید با پسر مجرد ارتباط داشته باشه زن دوستتون کم سیاسته خیلی ریز باید ارتباطاتتونو کم رنگ میکرد  
+شوخی کردم دوست خوب مجرد و متاهل نداره.ادما همه دوست دارن با ادمای خوب ارتباط داشته باشن .
+چه برفی داره میاد.خدایا شکرت امیدوارم این برف تا یه هفته ادامه داشته باشه و مثل قدیما برای تردد تو کوچه ها تونل بزنن بچه بودم خیلی برف میومد طوری که یه هفته یه هفته مدارس تعطیل میشد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 08 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ب.ظ
وقتی یه قطار از ریل خارج میشه و بقیه قطارا تاخیر میخورن:|
|