|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - vida2012 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه من رقیب میخوام... منم هوش میخوام شرکت کنم بچه های هوش خیلی جلویییییییین؟میشه ما به شما برسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
ای بابا...ظاهرا ً رقبا ترکوندن...ینی واقعا ً هیچکی دور اولش تموم نشده؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ای بابا...ظاهرا ً رقبا ترکوندن...ینی واقعا ً هیچکی دور اولش تموم نشده؟؟ آخرپاییز همچی معلوم میشه!.... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ای بابا...ظاهرا ً رقبا ترکوندن...ینی واقعا ً هیچکی دور اولش تموم نشده؟؟دور اولللللللللللللللللللللللل؟؟؟؟؟ واقعااااااااااااااااااااااااا یعنی یه دور شما زدی؟ ![]() پس بچه هایی که دارن رتبه میارن معلوم شد ![]()
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ
سلام.منم ۲-۳ روز دباره راه افتادم شکر خدا! یه رقیب میخوام که در درجه اول تا روز کنکور با هم دوست باشیم و به هم کمک کنیم تا بهتر و بهتر شیم! اما روز کنکور میشیم رقیب! فقط برای همون یه روز! فقط برای همون ۳ ساعت! بعدشم دیگه با هم دوستیم! کی هست حالا؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:کارمون تمومه....(28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ای بابا...ظاهرا ً رقبا ترکوندن...ینی واقعا ً هیچکی دور اولش تموم نشده؟؟دور اولللللللللللللللللللللللل؟؟؟؟؟ (۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: سلام.منم ۲-۳ روز دباره راه افتادم شکر خدا! حاضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
به به ببین ما یه دو دیقه رفتیم درس بخونیم این هوش ها و آی تی ها چه اومدن و واسه هم دل میدن و قلوه میگیرن . رفقای نرم افزاری ببپرین وسط بینم . پ.ن : به جون تو این درختان قرمز و سیاه پیر آدم و درمیاره . ولی بالاخره پدرشو درآووردم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)vida2012 نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه من رقیب میخوام... منم هوشم ولی خیلی جلو نیستم ولی اگه با شماها همراه شم میشه یه امیدی داشت ![]() بچه ها من همش صبح ها تا ظهرو خوابم هر کاری میکنم که پاشم نمیتونم شبا هم که تا ۲-۳ بیدارم به اندازه صبح تلاش نمیکنم میگید چیکار کنم خیلی دوست دارم صبح ها رو درس بخونم |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - kerm - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
خب شهریور هم کم کم داره تموم میشه من تو شهریور شبکه پارسه + معماری پوران+ اجلالی + نصفه های هوش پوران + ۱/۳ دوره سیستم عامل پارسه رو تموم کردم ![]() ولی لاک پشتی می خونم با این گسسته هم خیلی مشکل دارم شاید حذفش کردم هی حس میکنم وقت گذاشتن برای گسسته بیخودیه . یه دور گسسته پوران رو خوندم ولی خوب نفهمیدم نظر شما چیه دوستان ؟؟
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - رعنا - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ق.ظ)رعنا نوشته شده توسط: سلام دوستان چرا هیچکس جواب نمیده؟ سلام،استاده ما میگفت سوالات سنجش و دانش خیلی به کنکور نزدیک تره (۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)vida2012 نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه من رقیب میخوام... منم هوشم و تقریباً صفر کیلومتر،خوشحال باشین رقیبای درس خونم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)kerm نوشته شده توسط: خب شهریور هم کم کم داره تموم میشهایول ![]() منم هنوز گسسته شروع نکردم ببینم چه پیش آید...یعنی خوندم ها ولی کتابم کتاب نیس ![]() فردا میرم انقلاب راهیان ارشد بگیرم و جن تا جزوه پرینت کنم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)رعنا نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون بین آزمون های نصیر و سنجش و دانش کدومو شرکت کنم میخوام سوالاتش به آزمون اصلی نزدیک تر باشه میشه لطفا بقیه هم نظراتشونو بگن؟ کلا این دو رو از نظر تمامی مزایایی که در اختیار داوطلبان قرار میدن میشه با هم مقایسه کنید؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
منم هم مشکل شما رو داشتم....چن تا مطلب دارم خوب بهش فک کن... ۱-سوالات پارسه و برنامه ریزیش خوب ولی گروننننننننننننننننننننن که براش راه حل دارم ۲-سوالات مهستان عالی...میگن چن تا مشابه داشته تو کنکور.... ۳-مدرسان که کلا من بیخیالشم چون الکی گرونه نه آزمون خب و نه سوال خوب فقط شاید آدم های آزمونش زیاد باشن... ۴- آزمون های تسلط سنجش...که سوالاش آسونه+برنامه آزمونیش۱/۳ هست و بقیه موسسات۱/۴ حالاااااااااااااااااااا ما باید چیکار کنیم که پول مفت نداریم بدیم ![]() من از سایت مانشت آزمون های پارسه+مهستان+و.... برای پارسال رو دانلود کردم برای خودم شبیه سازی کنم+شرکت در آزمون های سنجش که در سراسر کشور هم هست و از همشون ارزونتره ۱۶۷ تومن و فقط و فقط هم بخاطر حضور در جلسه و زمانبندیش شرکت میکنم.... + امسال هم سوال های پارسه رو بچه ها میزارن برای دانلود میگیریم +یکی از دوستام مدرسان هم میره و ازش میگیرم خودم بزنم و تو سایت مانشت هم می زارم![]() دیگه سوالی میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:این نظر منه ، هیچکدوم... اینها با آزمونهای زیاد باعث میشن که در آخر هم استرس بگیری هم گیج شی! وقتی یکی تو یه آزمون ۵۰% به بالا میزنه و کلی حال میکنه تو آزمون بعدی که بیشتر هم خونده میبینه ۳۰% یا پایین تر زده هم گیج می شه و هم روحیش خراب میشه. به نظر من با تست های خود کتابها جلو بری بهتر و سوالهای آزمون ۹۰ و ۹۱ رو بزار کنار واسه ماه آخر . و ماه آخر با همین سوالات سال قبل از خودت یه کنکور آزمایشی بگیر. همینها کافیه بیشتر باعث سر در گمی میشه!(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)رعنا نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون بین آزمون های نصیر و سنجش و دانش کدومو شرکت کنم میخوام سوالاتش به آزمون اصلی نزدیک تر باشه |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
گاهی میام اینجا انرژی میگیرم گاهی ذوقم کور میشه.... بماند که الان در چه حالم! اما رقیبای نرم افزاری بدونن من تازه امروز صبح CLRS گرفتم و دارم میخونمش (البته با پیش زمینه ساختمان داده) و معماری مانو دیروز از فصل ۴ خوندم خیلی برام جالب بود یه مطالبی ازش کشف کردم که اصلا تاحالا بهشون اهمیت نمیدادم! کی اینا تموم میشن.... خدا داند؟! یه سوال همین طور موازی خوندنم خلاصه نویسی کنم خوبه؟! یا اینکه همون مطالبی که کتابای تستی دارن کافیه! |