RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۳:۰۵ ب.ظ
همیشه به یاد داشته باش:
وقتی از وضعیت زندگیت شکایت میکنی،
مردمانی هستن که برای داشتن زندگی مثل زندگی تو و بودن به جای تو هرکاری حاضرن بکنن....
همچنین وقتی از وضع غذات شکایت میکنی، انسان هایی هستن که از نداشتن تکه نانی میمیرند....
پس....
از آنچه هستی شادمان باش....
و به خاطر آنچه داری شکرگذار.....
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sophia - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۸:۲۸ ب.ظ
صبورانه در انتظار زمان بمان،هر چیز در زمان خود رخ میدهد.حتی اگر باغبان،باغش را غرق آب کند،درختان خارج از فصل خود،میوه نمیدهند
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱۱۰:۵۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اقای esisonic وضعیتتون بار منفی داره یه چیزی توی این مایه ها بنویسید که باید بیشتر بخونم یا ....
آخه واقعا ً خیلی تو درسا عقبم...بخصوص اینکه این ترم پروژه دارم...فقط خدا خدا میکنم بتونم تا اواسط تیر ماه یه دور رو تموم کنم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - homa - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱۱۱:۰۶ ب.ظ
این روزها،
سرگرم شستن چشمهایم هستم،
بلکه بشود،
دنیا را جور دیگری دید...
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماه بانو - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱۱۱:۲۹ ب.ظ
سلام عرض میکنم به شنبه و پشت بندش به جمعه ! این جمعه ای که گذشت نه جمعه پیش رو را می گویم ... آخر هنوز با شنبه سلام و احوال پرسی نکرده یکهو جمعه مثل فشنگ از کنار گوش آدم میگذرد .. (اصلاً انگار هفته وسط نداشته !! ) و من میمانم مات مبهوت که یعنی هفت روز .. یعنی ۱۶۸ ساعت .. یعنی ۱۰۰۸۰ دقیقه را گذارنده ام و هنوز روی همین نقطه ایستاده ام ؟؟!!
هفته ی ِ اردیبهشتی ِ عزیز ... هفته سومِ ( به علاوه یک روز) اردیبهشت هزار سیصد و نود و یک ... با درود و احترامات فراوان ورودتان را خیر مقدم عرض نموده
از شما تقاضای روزهای کِشـــــــــــدار داشته و امکان سلام و احوال پرسی مفصل با یکایک روزهایتان را خواستارم
درصورت قبول درخواستِ اینجانب دعای خیرم بدرقه راهتان است و به نیکی از شما در دفتر خاطراتم یاد خواهم کرد ...
بنده هم به نوبه خود قول میدهم تمام مسیر این هفته را بدون توقف و با سرعت بیشتر بپیمایم
سلام بر هفته ی نو
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - homa - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۱۱:۴۹ ق.ظ
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند و چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان...
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۱:۲۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بچه ها تمام سعی تون را بکنید پولدار شید.
چشم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - goldoonehkhanoom - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۲:۳۵ ب.ظ
هرگاه صدای جدیدی سلام می کند تپش قلب می گیرم ! من دیگر کشش خدا حافظی ندارم مرا ببخش که جواب سلامت را نمی دهم ...!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۳:۳۶ ب.ظ
یادتونه سر کلاس تخته پاک کن رو خیس میکردیم میکشیدیم رو تخته فکر میکردیم خیلی تمیز شد بعد که تخته خشک میشد میدیدم چه گندی زدیم...!
الان همین حس رو نسبت به زندگی دارم
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yaser_ilam_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۳:۴۶ ب.ظ
برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی… نترس گردوی کوچک ! آنچه سیاه می شود روی تو نیست ، دست آنهاست
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۵:۴۹ ب.ظ
صبورانه در انتظار زمان بمان!
هرچیزی در زمان خودش رخ میدهد
باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند،درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yaser_ilam_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۶:۱۶ ب.ظ
خوشبختی همون لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته
وتو به احترامش از گناه فاصله میگیری
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - unique_as14 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۷:۲۳ ب.ظ
نمی دونم چرا هر چقدر به اعلام نتایج نزدیک میشیم من بی حوصله تر میشم / با اینکه به نظر خود خوب کنکور دادم ولی بازم نمی توونم بهش فکر نکنم / حتی امروز از بس بی حوصله بودم سر امتحان میانترم شبکه ۲ نرفتم / ترم آخری کلاً حوصله درس خوندن ندارم / نمی دونم چیکار کنم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۰۹:۴۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: نمی دونم چرا هر چقدر به اعلام نتایج نزدیک میشیم من بی حوصله تر میشم / با اینکه به نظر خود خوب کنکور دادم ولی بازم نمی توونم بهش فکر نکنم / حتی امروز از بس بی حوصله بودم سر امتحان میانترم شبکه ۲ نرفتم / ترم آخری کلاً حوصله درس خوندن ندارم / نمی دونم چیکار کنم
یه جورایی طبیعیه ! منم خیلی بی حوصله تر شدم . با اینکه خودم رو سرگرم کردم اما میدونم همه اینا الکیه و باید برنامه حساب شده داشت ، هر چند میشه از الان برنامه ریخت و همه حالات رو در نظر گرفت اما واقعیت اینه که نتایج که بیاد خیلی چیزها تغییر میکنه حتی فرم برنامه ریزی - البته نباید احساسی شد - نمیخوام بگم قبولی یا عدم قبولی همه چیزه ، میخوام بگم که با دیدن رتبه از بلاتکلیفی درمیایم و بهتر میتونیم برای آینده برنامه ریزی کرد .
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yaser_ilam_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱۱۱:۱۹ ب.ظ
درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنند
مابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند