|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۵۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (09 آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۴۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: باقلوای حاج خلیفه خوشمزه نبود. اصلا شیرینی نه، باید کل مانشت رو شام بدن
کدوم حاج خلیفه منظورتونه؟ به شیرینی سازهای سنتی یزدی کلا میگن حاج خلیفه.
فقط علی رهبر![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۵۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (09 آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۴۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: باقلوای حاج خلیفه خوشمزه نبود. اصلا شیرینی نه، باید کل مانشت رو شام بدن
کدوم حاج خلیفه منظورتونه؟ به شیرینی سازهای سنتی یزدی کلا میگن حاج خلیفه.
من فکر کردم فامیلش حاج خلیفه ست . روی جعبه اش نوشته بهار زندگی و درشت نوشته شیرینی حاج خلیفه. آدرس شیرینی فروشیش هم یزد زده.
همش شکره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ
خوشم میاداصلا هم انکار نمیکنن )) دفعه های قبل انکار میکردید پس قضیه خیلی جدی
دست و جیغ وهوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هارو بزاریم برای اولین شنبه بعد از صفر )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: من فکر کردم فامیلش حاج خلیفه ست . روی جعبه اش نوشته بهار زندگی و درشت نوشته شیرینی حاج خلیفه. آدرس شیرینی فروشیش هم یزد زده.
همش شکره
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: من فکر کردم فامیلش حاج خلیفه ست . روی جعبه اش نوشته بهار زندگی و درشت نوشته شیرینی حاج خلیفه. آدرس شیرینی فروشیش هم یزد زده.
همش شکره ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
خیر. همه شون حاج خلیفه هستن. منتها توی یزد وقتی یکی میگه «شیرینی حاج خلیفه است» منظورش اینه که از «حاج خلیفه علی رهبر و شرکا» گرفته اون شیرینی رو. به علاوه «شیرینی سنتی یزد» هم خوبه.
ظاهرا این شیرینی ای که شما خوردید مرغوبش نبوده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: دست و جیغ وهوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هارو بزاریم برای اولین شنبه بعد از صفر )
نه دیگه ما از راه دور میخوایم بیایم، آخر هفته باشه لطفا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: دست و جیغ وهوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
مهد کودکه مگه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ
از برکات وای فای مفتی ای که من واسه the others به ارمغان اوردم اینه که همه فامیل "فیلم ببین" شدن :| (اصلااااااااا منظورم این نیست که میان سریال آمریکایی شونصد قسمتی رو با نت من دانلود میکننا!! نوش کوفتشون :| )
از معایبشم اینه که فک کنم جزء leading های پارس آنلاین باشم توی خرید حجم اضافه اونم ۵۰ گیگ ۵۰ گیگ :| o_o
پیرو پست قبلیم، طرف ایمیل زده دوباره که واست ماینور زدم برو حالشو ببر ولی حواست ب مام باشه اگه تورو بعدا عنوان ریوور انتخاب کردم. عجب جونورایین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 10 آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: خرید حجم اضافه اونم ۵۰ گیگ ۵۰ گیگ :| o_o
زندگی لاکچری ه دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 10 آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۵۸ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط: (10 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: خرید حجم اضافه اونم ۵۰ گیگ ۵۰ گیگ :| o_o
زندگی لاکچری ه دیگه ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کااااش لاکچری بود. ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
شال گردن برام میبافی*** که پیاده برم توی سرما باز
جای این شال گردنا یکبار*** دستتو دور گردنم بنداز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 10 آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: پیرو پست قبلیم، طرف ایمیل زده دوباره که واست ماینور زدم برو حالشو ببر ولی حواست ب مام باشه اگه تورو بعدا عنوان ریوور انتخاب کردم. عجب جونورایین ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
عکس این آواتارتون رو بفرستید براش![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۵۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: شال گردن برام میبافی*** که پیاده برم توی سرما باز
جای این شال گردنا یکبار*** دستتو دور گردنم بنداز
کلمه تنها چطوره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط: ایشالا بعد از صفر خبرهایی در راه است دارن از الان وسایل آرایشی و پیرایشی عروس خانم رو تهیه میکنند ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) چقدر هم باکلاس![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
شیرینی عروسیتون باقلوای حاج خلیفه باشه راضیم )
آخ جوون عروسی ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۰۹ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۴۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: باقلوای حاج خلیفه خوشمزه نبود. اصلا شیرینی نه، باید کل مانشت رو شام بدن
آخ جوون شاام ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: بی دلیل نیست شیوع دیابت در یزد ۱.۵ برابر میانگین کشوری است
آخ جوون دیابت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 10 آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۴ ق.ظ
وقتی خیلی شیک و مجلسی بهت میگن چقدر پرحرفی![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
[attachment=22145]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: از برکات وای فای مفتی ای که من واسه the others به ارمغان اوردم اینه که همه فامیل "فیلم ببین" شدن :| (اصلااااااااا منظورم این نیست که میان سریال آمریکایی شونصد قسمتی رو با نت من دانلود میکننا!! نوش کوفتشون :| )
شرایط اینکه "فامیل" شما بشیم چیه آیا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: پیرو پست قبلیم، طرف ایمیل زده دوباره که واست ماینور زدم برو حالشو ببر ولی حواست ب مام باشه اگه تورو بعدا عنوان ریوور انتخاب کردم. عجب جونورایین ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
به به ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۴ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: وقتی خیلی شیک و مجلسی بهت میگن چقدر پرحرفی![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
: ))))
اا اینو کجا داره ندیده بودیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 10 آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ب.ظ
![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
(۱۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۵ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: اا اینو کجا داره ندیده بودیم ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|