هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 آبان ۱۳۹۶۱۰:۵۹ ب.ظ
سانت سانتینه سانت سانتینه یکصدو بیست و پنج صد صد و بیست و پنج
چقدر رو اعصابه این!
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: کلا عدد "۲" بحث برانگیزه
به هر روی، نمیدونستم ماگ چیه که سرچ زدم فهمیدم الان :/ من به همه اینا میگم لیوان. به همه گوشتای قرمزم میگم گوشت فرقشونو نمیدونم :| و خیلی چیزای دگ.
ما یه همکاری داشتیم (و البته دوست حال حاضر). این میخواد حرفه ای در بحث تست غذا فعالیت کنه. باهاش که میریم رستوران یه نکاتی میگه. یعنی در حد فینال جام جهانی. مثلا رفته بودیم صبحونه سلف بخوریم. می گفت فلان چیز رو نخور زیرا به فلان دلیل سیرت می کنه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 آبان ۱۳۹۶۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۳۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: داغ میکنم وقتی ی کاری رو نمیتونم انجام بدم. بدترین حسی که آدم میتونه داشته باشه ناتوانیه حالا این ناتوانی وقتی بیشتر عذابت میده که به شدت میخوای ی چیز رو بدست بیاری ولی خودت هم میدونی ۱ درصد شانس نداری. اینجور مواقع چیکار باید کرد ؟
وقتی دیگه کاری از دست بر نمیاد باید سپرد به خدا اگه به صلاح باشه به دست میاد
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 04 آبان ۱۳۹۶۱۱:۲۲ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سانت سانتینه سانت سانتینه یکصدو بیست و پنج صد صد و بیست و پنج
چقدر رو اعصابه این!
اون برنامه عروسکیه؟!
یه برنامه عروسکی بود اهنگ تیتراژش این بود چند سال پیش میداد. خیلی رو مخ بود:|
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: کلا عدد "۲" بحث برانگیزه
بله. هوا چطور بود امروز؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 04 آبان ۱۳۹۶۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ی موضوعی ذهنمو چند وقته درگیر کرده
با مردن انسان دوتا حالت ممکنه اتفاق بیفته یکی اینکه پایان همه چیز باشه و نیستی , دوم اینکه شروع یک زندگی جدید باشه. اگه دید مذهبی به موضوع نداشته باشیم در هر دوحالت هم خودکشی میتونه یه گزینه مناسب باشه! درحالت اول که کاملا معلومه و اگه انسان قراره بعد از مرگ نیست و نابود شه همین الآن بشه یا ۵۰ سال بعد هیچ فرقی نمیکنه. درحالت دوم هم شاید زندگی بعدی خیلی مناسب تر از این زندگی باشه و اگه تو loop نباشیم ی سری از حقایق هستی رو بیشتر میفهمیم . مثلا اینکه زندگی قبلیمون (همین زندگی الآن) ماهیتش چی بوده و ....
اگه پایان همه چیز باشه به قول شما به هر حال تموم میشه و هر چی که یه روز تموم بشه انگار نیست، ولی چرا از همین ۵۰ سال استفاده نکنیم و حال و حول نکنیم وقتی بعدش دیگه نیستیم
اگه پایان نباشه از کجا معلوم زندگی بعدی بهتر باشه که بخواهیم زودتر بهش برسیم. شاید بدتر باشه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 04 آبان ۱۳۹۶۱۱:۴۷ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:
(04 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دو تا ماگ خریدم برای خودم. یه خس خوبی به آدم میده وقتی آدم برای خودش چیزای باحال میخره.
کلا عدد "۲" بحث برانگیزه
به هر روی، نمیدونستم ماگ چیه که سرچ زدم فهمیدم الان :/ من به همه اینا میگم لیوان. به همه گوشتای قرمزم میگم گوشت فرقشونو نمیدونم :| و خیلی چیزای دگ.
جناب crevice، منم دیروز که جناب بلک این کلمه ماگ را اسم بردن خدایی نمیدونستم ماگ چیه. فکر کردم جناب بلک درگیر یه پروژه بزرگ شدن و اصطلاحی بکار بردن که از توان درک من خارج هست :دی بعد سرچ زدم دیدم این که همون لیوان خودمونه ....
تشکر فراوان از جناب بلک بخاطر اینکه به سوادمون اضافه کرد و تشکر فراوان از جناب crevice که حالمو خوب کرد فهمیدم فقط خودم نیستم که نمیدونستم ماگ چیه :دی
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 04 آبان ۱۳۹۶۱۱:۵۵ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 04 آبان ۱۳۹۶۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: واقعا چرا دوتا؟ :
این دوتاییاش جفتن، معمولا یکیش دخترونه س یکیش پسرونه
ظاهرا ۳ دلیل ذکر کردن صفحه پیش ما هم قبول کردیم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۰۷ ق.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: اگه پایان همه چیز باشه به قول شما به هر حال تموم میشه و هر چی که یه روز تموم بشه انگار نیست، ولی چرا از همین ۵۰ سال استفاده نکنیم و حال و حول نکنیم وقتی بعدش دیگه نیستیم
وقتی قرار باشه نیست بشیم هیچ لذتی وجود نداره . فکر کنید ۵۰ سال بهترین زندگی رو داشته باشید ولی اگه ته این پنجاه سال هیچ باشه لذت معنی نداره.
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: اگه پایان نباشه از کجا معلوم زندگی بعدی بهتر باشه که بخواهیم زودتر بهش برسیم. شاید بدتر باشه
حتی در این صورت هم ضرر نمیکنه آدم. ی چیز تو مایه های قورباغه ات را قورت بده میشه
میتونید به جز اینکه نگاه مذهبی داشته باشید و بگید که گناه کبیره است یه مورد از ضررهایی که آدم با خودکشی میکنه رو توضیح بدید؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بنده همین الان یه باگ پیدا کردم توی انجینی که مانشت روی اون ساخته شده، میخواستم یه تکه از پست کاربر Soldier's life رو نقل قول فوری بکنم، منتهی هرچی میزدم روی دکمه ن.ق فوری اتفاقی نمی افتاد، یه نگاه به Developer Console کروم انداختم دیدم که یه خطا میده، خطا رو نگاه کردم :
کد:
Uncaught SyntaxError: missing ) after argument list
استفاده از کاراکتر ' در نام کاربری و escape نکردن نام کاربر و استفاده اون توی توابع جاوااکسریپتی باعث شد که این حالت تابع quickQoute درست کار نکنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حس خوب داد این حرکت . . .
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۱۹ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۰۷ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:
(04 آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: اگه پایان همه چیز باشه به قول شما به هر حال تموم میشه و هر چی که یه روز تموم بشه انگار نیست، ولی چرا از همین ۵۰ سال استفاده نکنیم و حال و حول نکنیم وقتی بعدش دیگه نیستیم
وقتی قرار باشه نیست بشیم هیچ لذتی وجود نداره . فکر کنید ۵۰ سال بهترین زندگی رو داشته باشید ولی اگه ته این پنجاه سال هیچ باشه لذت معنی نداره.
(۰۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: اگه پایان نباشه از کجا معلوم زندگی بعدی بهتر باشه که بخواهیم زودتر بهش برسیم. شاید بدتر باشه
حتی در این صورت هم ضرر نمیکنه آدم. ی چیز تو مایه های قورباغه ات را قورت بده میشه
میتونید به جز اینکه نگاه مذهبی داشته باشید و بگید که گناه کبیره است یه مورد از ضررهایی که آدم با خودکشی میکنه رو توضیح بدید؟
شما میگید لذت وقتی ابدی نباشه دیگه لذت نیست و اگر نیست بشیم و وقتی تموم میشه چرا ازش استفاده کنیم.
شما میگید بعد از مرگ یا وارد جهان دیگهای میشیم یا نمیشیم و همه چی تموم میشه و در هر دو صورت زودتر این زندگی تموم بشه(عمدی) بهتره. یعنی اگه جهان دیگهای باشه زودتر سر در میاریم و اگه نباشه که خب زودتر نیست میشیم
درست متوجه شدم؟
بذار ذهنمو از همه چه خالی کنم....
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۲۱ ق.ظ
بی محلی کلاس داره؟ مثلا بگی حالا که تو سلام نکردی منم نگات نمیکنم
این کلاس ینی چی؟!
چرا خودمون نیستیم؟:/
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۲۴ ق.ظ
این آهنگ وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد چقد قشنگه
آدم هوس میکنه عاشق بشه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ)WILL نوشته شده توسط: شما میگید لذت وقتی ابدی نباشه دیگه لذت نیست و اگر نیست بشیم و وقتی تموم میشه چرا ازش استفاده کنیم.
شما میگید بعد از مرگ یا وارد جهان دیگهای میشیم یا نمیشیم و همه چی تموم میشه و در هر دو صورت زودتر این زندگی تموم بشه(عمدی) بهتره. یعنی اگه جهان دیگهای باشه زودتر سر در میاریم و اگه نباشه که خب زودتر نیست میشیم
درست متوجه شدم؟
حداقل بدتر نیست. البته نمیگم بریم خودکشی کنیم چون بالاخره ی دلیلی هست که انسان محکوم به زندگی کردنه ولی نمیشه به ای مسائل فکر نکرد
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۴۰ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:
(05 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ)WILL نوشته شده توسط: شما میگید لذت وقتی ابدی نباشه دیگه لذت نیست و اگر نیست بشیم و وقتی تموم میشه چرا ازش استفاده کنیم.
درست متوجه شدم؟
حداقل بدتر نیست. البته نمیگم بریم خودکشی کنیم چون بالاخره ی دلیلی هست که انسان محکوم به زندگی کردنه ولی نمیشه به ای مسائل فکر نکرد
نمیتونم بدون استفاده از شنیدههام جواب بدم....
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 آبان ۱۳۹۶۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۰ ق.ظ)WILL نوشته شده توسط: نمیتونم بدون استفاده از شنیدههام جواب بدم....