|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 11 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۲ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 11 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۴۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام دوستان
یک سوال داشتم! آیا سایتی جهت خرید فیلم های قانونی در ایران وجود داره؟ مثل سایت "شهرزاد" که نسخه اصلی رو قانونی تهیه می کنیم. آیا برای خرید فیلم های سینمایی دیگر نیز همچین چیزی وجود داره؟
من مدت هاست دنبال همچین سایتی میگردم ولی پیدا نمیکنم !!!
واقعاً جای تاسف داره !!!
البته سایت های vod مثل فیلمیو و فیلم نت و .. هستن ! ولی آرشیوشون به شدت ناقصه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 11 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۹ ب.ظ
چند روزی میشه تو یه کانال آشپزی عضو شدم
امروز برای اولین بار کیک درست کردم ظاهرش خیلی قشنگ و طعمش خوشمزه بود خیلی ذوق کردم
دیروزم لواشک سیب درست کردم 
فک کنم در زمینه آشپزی استعداد خوبی داشته باشم تازه کشف کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ ق.ظ
شما ها وقت فیلم نگاه کردن دارید؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 12 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۲ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: نه متاسفانه - جدیدا سردرد هایی سراغم اومده ولی این به فکرم نمیرسید که شاید از چشمام باشه. اگه از لپ تاپ زیاد استفاده می کنید برای مراقب از چشماتون چیکار کردید؟
مرسی واسه پیشنهادتون .
بله اگر به چشم فشار بیاد باعث سردرد میشه. اگر اینطوره به نظرم به چشم پزشک مراجعه کنید ممکنه بهتون عینک بده که موقع کار با کامپیوتر استفاده کنید. کتاب هم من ترجیح میدم کاغذی باشه تا pdf
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شما ها وقت فیلم نگاه کردن دارید؟؟؟
جالبه خیلی از همکارای منم وقت دارن و آپدیت هستن در این زمینه ولی من اصلا... فوقش خیلی هنر کنم به فیلمایی ک جایزه گرفتن میرسم. تازه کتاب های غیر تخصصی که جای خود داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۱ ق.ظ
طرف دو روزه با این شماره اش اومده تلگرام (۲ اکتبر اومده) هفت تا عکس عوض کرده برای پروفایلش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۸ ق.ظ
چنان بارونی میاد که همش دعا میکنم سیل نیاد و مثل انیمیشن پونیو، صبح که چشامو باز میکنم خودمو سوار بر لحاف تشک و شناور روی موج های خروشان سیل نبینم!
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۲۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هوا تازه داره خوب میشه
۲۰ درجه شده ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
هوای ۲۰ درجه اوایل شهریور ماست و اونطرفا تازه داره هوا خوب میشه.. این طرفا ولی تازه داره هوا ناجوانمردانه سرد میشه 
الان دما ۹ درجه س 
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: آره ساعت هایی که میگذره به کنار ، حجم خووووره !!
من یه بسته ۱۰ گیگ واسه ۳ماهم گرفتم ،الان ۱ ماه گذشته ۵ گیگ رفت! همشم تو اینستا ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
اینترنت من نامحدوده و همین مشکل ساز شده...
چون حجمی باشه مجبوره آدم حواسش جمع باشه الکی تو اینستا نچرخه و حجمش تموم نشه. تو وقت هم اینجوری صرفه جویی میشه
واقعا مزخرفه! اصلا نمیدونم چه جذابیتی داره که آدم نمیتونه دل بکنه ازش!
از دیروز که حذفش کردم حس میکنم هر روزم ۴۸ ساعت شده! : )))
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۳ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: اینستا واقعا بدترین شبکه اجتماعی هست و حیف وقت و حجم نت که براش صرف بشه. صفحات پابلیک که همش شده پز دادن و عکسای با سوژه و کپشنای تکراری و فالوور جمع کردن برای تبلیغات و پول گرفتن.
دقیقا!
من که از این صفحات پابلیک ِ «آی ملت من خیلی خوشم و شما هم مثل من خوش باشید!» متنفر بودم همیشه وهیچ وقت اینجور پیج ها رو دنبال نکردم. کاملا معلومه خوشی طرف الکیه! بعدها هم که فهمیدم تبلیغاتین خوشحال شدم گول خوشی الکیشون رو نخوردم.
یه کلیپی دیده بودم تو کانالی در مورد اینستا جالب بود. نشون میداد که هر کسی تو زندگیش نداشته هاش رو تو اینستا نشون میده. حیف پیداش نکردم الان لینکش رو بفرستم ولی قشنگ نشون میداد همه چطور تو اینستا دروغ میگن! کلیپ ایرانی هم نبود و این بیماری الکی خوشی مختص ما ایرانی ها نیست. واقعا تو اینستا همه چی الکیه و الکی الکی هم ، همه چیزای الکی به همه آدمایی که اونجان مربوط میشه.. و حیف وقت واقعا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mostafaheydar - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۲ ق.ظ
معرفی کانال های توییتر دانشجویی:
توییتر دانشگاه تهرانی ها
@uttweet
توییتر بهشتی
@sbutweet
توییتر امیرکبیریها
@auttweet
توییتر صنعتی ها
@iut_tweet
توییتر دانشجویان تبریز
@tweettu
توییتر دانشگاه گیلانیها
@gutweet
خوارزمی توییت
@KhuTwitter
توییتر علموصی ها
@elmositwitter
توییتر دانشجویان بی هنر
@official_bahonar_twitter
توییتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
@kumstweet
توییتر دانشگاه مازندران
@UmzTweet
توییتر علوم دارویی
@Twitter_iaups
توییتر دانشگاه فرهنگیان
@twitter_farhangian
توییتر دانشگاه بجنورد
@ub_tweet
توییتر دانشگاه آزاد واحد تهران پزشکی
@Officialiautmutwitter
توییتر دانشجو شیرازی ها
@shutweet
توییتر دانشجویان سهند
@sut_tweet
نوشیروانی توییت
@nitweet
توییتر دانشجویی اراک
@twitter_arak_uni
توییتر خلیج فارس بوشهر
@pgutweet
رازی توییت
@razitwt
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۰ ب.ظ
این دوست ما هم دیگه خستمون کرد اخه چقد دلسوزی؟ واقعن یه مرزی نباید داشته باشه؟ دیگه یه جاهایی عملا داره به خودش ظلم میکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (11 مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۳۶ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: الان که نگاه میکنم ۲۶۰گیگ آموزش زبان دارم ولی هیچ وقت بهشون سر نزدم
تازه الان میخوام رمان به زبان انگلیسی دانلود کنم و بخونم
با pdf راحتین؟ من که چشمم اذیت میشه
اگر تهرانید میتونید به انتشارت جنگل بروید و کتاب تهیه کنید قیمتشونم مناسبه.
البته به شهرهای دیگه هم میفرستند
یک رمان هم معرفی کنم
The fault in our stars - John Green
خواندن پست های مانشت اذیتتون نمی کنه کتاب الکترونیکی خوندن اذیتتون می کنه
یک نفر هم داره کار درست رو می کنه شما نذارین...
البته به عادت ها بر می گرده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: خواندن پست های مانشت اذیتتون نمی کنه کتاب الکترونیکی خوندن اذیتتون می کنه
یک نفر هم داره کار درست رو می کنه شما نذارین...
البته به عادت ها بر می گرده

رمان ۴۰۰-۵۰۰ صفحه اس فکر میکنم (مطمعن نیستم ) از پست های مانشت یه مقدار( بسیار ناچیز ) بیشتر باشه
پست بنده هم صرفا یک پیشنهاد بود
----------------
فک کنم کم کم دلیل کاربر خاموش بودن را دارم درک میکنم باشد که ما نیز به گروه آنان بپیوندیم و دیگر پستی نزنیم.
پروژه ای دیگر از گوگل، چشمه ای دیگر از یادگیری ماشین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
---------------
حالا بیایید بگید جلوی نقاشی کشیدن طبیعی ما رو هم داری میگیری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۵:۵۳ ب.ظ
این تاپیک رو نگاه کنید:
چند درصد پستاش برای پسراست؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۵۵ ب.ظ
این چایی خیلی بی معرفته. این همه مراقبش بودم که جوش نیاد. یه دقیقه رفتم تلفن حرف زدم جوشید. 
چایی! خیلی بی معرفتی! خیلیییییییییییییی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این چایی خیلی بی معرفته. این همه مراقبش بودم که جوش نیاد. یه دقیقه رفتم تلفن حرف زدم جوشید. ![[تصویر: angry.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/angry.gif)
چایی! خیلی بی معرفتی! خیلیییییییییییییی ![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif)
شیر رو چی میگین! چایی اقلا تمیزکاری نداره
|