گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بچه ها چه حالی دارین شما ها که ویس گوش میدین.منم تا قبل اینکه گوش کنم همین فکرو میکردم ) خدائیش کتاب رو میدیدم نمیفهمیدم چی به چیه برا نظریه. خیلی کمک کردم همچنان شبکه راند ۲ ؟ امروز رفتم سیستم عامل حقیقت بخرم اصن کسی نداشت :| شبکه رو هم پرسیدم همین طور بود :| چه کنیم آیا ؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: آره مهدی جان زیادهآقا خیلی خوب نیستا ولی در حد یه پیشنهاده هنوز راس رو نخوندم ولی اینکارو میکنم حقیقت با راس (۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ویس های amitisweb رو دانلد کردید؟(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: حس درس خوندن نیست :آخ آخ. آی گفتی :| نه آتنا خانوم چی هست؟ میشه لینکشو واسم بفرستین؟ ممنون میشم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: امروز رفتم سیستم عامل حقیقت بخرم اصن کسی نداشت :| جفتش دوباره چاپ میشه دیگه نهایتا تا آخر شهریور میرسه آره راند دوم حقیقت finish شد میرم راند دوم کراس رو start کنم(فقط همون ۳-۴ فصل اول) اوف من چقد اینگلیش بلدم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: بچهها این درصد کنکور که اخبار اعلام کرد برای سال ۹۳ شده ۲۵% فقط برای کارشناسی بود یا گریبان گیر ماهم هست یعنی تاثیر معدل ۲۵ درصد شده؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - انرژی مثبت - ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
دوستان این خبر تاثیر معدل و اینا واسه کارشناسی هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فعلا واسه ارشد خبری نیست!! درستون رو بخونید کاری به حواشی نداشته باشید. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - esisonic - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
امروز حالم بد بود....به شدت عصبی بودم...تصمیم گرفتم فقط استراحت کنم... فردا فصل ۴ مدار الکتریکی رو از بیخ و بن میکنم!! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ
دیگه این ۲روز استراحت مغزم اعتراض کرد |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: امروز حالم بد بود....به شدت عصبی بودم...تصمیم گرفتم فقط استراحت کنم... چقدر بد ه که حله ادما بد میشه ... منم اکثر اوقات حالم بد ه .. به نظرتون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: نه آتنا خانوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا ی سر بزنید ی جلسه اش رو دانلود کنید شاید کیفیتش بهتر باشه من چند جلسه اش رو گوش دادم بد نبود ویس های دکتر حقیقت خیلی وقتگیره اما خیلی خوبه از اول تا اخر همه دارن میخندن سرکلاس |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - aria - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ق.ظ
کسی صدای حل تمرین دکتر حقیقت رو داره؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Esi Si - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
ی خدا قوت به همه از دوستانی ک کتاب راس ترجمه حاج رسولیها دارند میخوام ک اگه واسشون مقدوره از فصل دو کتاب از قسمت http پایدار و غیر پایدار فقط همین مبحث عکسی یا اسکنی هر چی ک امکانش هست با هر کیفیتی هم شده بذارند. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Menrva - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
من تازه میخوام شروع کنم احساس میکنم دیر شده حرف های شماهارو خوندم استرسم گرفت |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Amir V - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: من تازه میخوام شروع کنم احساس میکنم دیر شده حرف های شماهارو خوندم استرسم گرفتسلام. نه اصلا دیر نیست. خیلیا از شهریور و مهر شروع میکنن. نگران نباش و محکم برو جلو |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - *farnaz* - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: سلام دوستان من ۲ سال دیگه امتحان کنکور دارم برای ارشد منطقی پوران معماری پوران+ ویس و جزوه اجلالی سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت نظریه کتاب لینز و تمریناتش ساختمان داده و طراحی الگوریتم : CLRS و تمریناتش+ پوران یا مقسمی آمار پارسه ریاضیات مهندسی نصیر گسسته پوران محاسبات پوران یا راهیان زبان عمومی ۵۰۴ تخصصی پارسه |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
آقا ما که رفتیم بریم مسافرت تا شنبه بعدش ایشالا قوی برگردیم ))) خیلی نخونین تا من بیام )) خدائیش یه مسافرت نیازه الان خدافظ تا یه ۲ روز دیگه |