|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای hp هستش نمیدونم برای همه صادقه یا نه.
برای Asus میخوام. کلا از شماره سریال به جز مدل چی میشه فهمید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۲۳ ب.ظ
از شنبه گوشی من خاموش بود. امروز که روشن کردن میبینم نه حتی یه اس ام اس اومده (غیر تبلیغاتی) و نه یه نفر زنگ زده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۱۰ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:
برای hp هستش نمیدونم برای همه صادقه یا نه.
برای Asus میخوام. کلا از شماره سریال به جز مدل چی میشه فهمید؟
شماره سریال برای مدت زمان ضمانت و پشتیبانی گرفتن از شرکت و ایناس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:
اینو دیدم فقط داره میگه بارکد که قسمت های مختلف نصب شده، کجاهاست؛ اگر درست فهمیده باشم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۴۱ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:
اینو دیدم فقط داره میگه بارکد که قسمت های مختلف نصب شده، کجاهاست؛ اگر درست فهمیده باشم.
از bios سیستم هم میشه فهمید تاریخ ساخت رو فک کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۵۹ ب.ظ
ملت چقد روز دفاع و تجملاتی برگزار میکنن
از لباس تنشون تا آرایش و پذیرایی مفصل و.... انگار مهمونیه
تازه باید همه رو دعوت کنی کسی رو نگی بیاد ناراحت میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از شنبه گوشی من خاموش بود. امروز که روشن کردن میبینم نه حتی یه اس ام اس اومده (غیر تبلیغاتی) و نه یه نفر زنگ زده.
این نشون می ده هیچکی تو رو دوست نداره !
اینم در جواب اون پستی که گفتم چرا کسی پست هام رو سپاس نمی زنه و شما گفتی هیچکی دوست نداره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۵۹ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: ملت چقد روز دفاع و تجملاتی برگزار میکنن
چجوری پذیرایی می کنین؟ مگه از قبل تعداد نفرات رو می دونین؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۰۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: این نشون می ده هیچکی تو رو دوست نداره !
اینم در جواب اون پستی که گفتم چرا کسی پست هام رو سپاس نمی زنه و شما گفتی هیچکی دوست نداره
مشکلی نیست. من راحتم با این قضیه. اتفاقا اگه می شد کلا موبایل رو میذاشتم کنار. آرامشم بیشتر میشه بدون موبایل.
اگه همه کاربرای مانشت هم بیان زیر پستام سپاس بذارن یا اگه هیشکی زیر پستام سپاس نذاره تقریبا برای من فرقی نداره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از شنبه گوشی من خاموش بود. امروز که روشن کردن میبینم نه حتی یه اس ام اس اومده (غیر تبلیغاتی) و نه یه نفر زنگ زده.
همینطوری بهتره اتفاقا ...
--------
دوستان دوره لیسانس انقد خوب بودن تصمیم گرفتم تو ارشد دیگه کسی رو جایگزینشون نکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۱۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۵۹ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: ملت چقد روز دفاع و تجملاتی برگزار میکنن
چجوری پذیرایی می کنین؟ مگه از قبل تعداد نفرات رو می دونین؟
به اون تعدادی که مطمئنی میان، خانواده و دوستان و اینا
یه مقدارم اضافه میبری برای مهمان های ناخوانده
مثلا من جلسه ی دفاع م ظهر بود میدونستم ملت گرسنه ن اون موقع، فکر اونجاشم کردم
کلا هرچی ساده تر بهتر، من فقط دو تا از دوستام و از قبل گفتم بیان بقیه اتفاقی متوجه شدن همون روز و اومدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۴۲ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: از bios سیستم هم میشه فهمید تاریخ ساخت رو فک کنم
بله ولی سیستم دست من نیست. امیدی هم ندارم خودشون بتونن بدون خرابکاری وارد bios شن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۴۲ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: از bios سیستم هم میشه فهمید تاریخ ساخت رو فک کنم
بله ولی سیستم دست من نیست. امیدی هم ندارم خودشون بتونن بدون خرابکاری وارد bios شن.
تجربه نشون داده اگر بخواهند میتوانند، برایتان مهم نباشد، چون معمولا ارزش کار ادم رو درک نمی کنند...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۴۱ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۲۶ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۲:۴۲ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: از bios سیستم هم میشه فهمید تاریخ ساخت رو فک کنم
تجربه نشون داده اگر بخواهند میتوانند، برایتان مهم نباشد، چون معمولا ارزش کار ادم رو درک نمی کنند...
خرابکاری میکنن، میندازن گردن من طفلک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 30 شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۲۹ ب.ظ
امسال هم که شنبه دقیقا افتاده یک مهر، دیگه هیچ بهونهای واسه یه شروع جدید از ساعت ۰۸:۰۰ صبح شنبه نیست! )))
(۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: اینکه گوگل و یاهو در لیست کاربران انلاین هستن ینی چی؟
خب برای اینکه موتورهای جستجو بتونن محتوای صفحات وبسایتهایی مثل مانشت رو بخونن یا به اصطلاح ایندکس کنن و بر اساس کیفیت محتوا، بهش یک رتبه رو اختصاص بدن تا کاربرها بعدا بتونن با جستجوی اون کلیدواژهها به وبسایتی مثل مانشت دسترسی داشته باشن، نیاز به یک نماینده یا روبات توی مانشت دارند که کارش اینه که طبق بازههای زمانبندی شده مشخص، محتواهای ایجاد شده جدید توی مانشت رو سطر به سطر مطالعه کنه و پارامترهای مورد نظر رو برای آنالیز به سرور مقصد بفرسته.
البته Admin مانشت و کلا هر وبسایتی توسط راهکارهای خاصی مثل استفاده از فایل Robot.txt میتونه به اون رباتها دستور بده که مثلا فقط نوشتههای کاربرا رو بخون و مثلا بخش Media یا رسانههای وبسایت (تصاویر، ویدئوها و...) رو نخون و تو نتایج نیار! این مورد یکی از زیرمجموعههای مبحث بزرگ و در واقع تخصصی جداگانه به اسم Search Engine Optimization یا SEO هست.
|