|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima.sr68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۵:۱۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: چقدرررررررررررررررررررر شهریه شبانه های تهران گرونه  دلیلش چیه آخه , این همه گرونی برای ارشد انصاف نیست بخدا
ترمی چقده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۵:۱۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: چقدرررررررررررررررررررر شهریه شبانه های تهران گرونه  دلیلش چیه آخه , این همه گرونی برای ارشد انصاف نیست بخدا
دانشگاه باید کسب درآمد کنه   
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Mina_J - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۰۱ ب.ظ
چنانت دوست میدارم که گر روزی فراق افتد
تو صبر از من توانی کرد و من صبر از تو نتوانم
اللهم عجل لولیک الفرج
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - *tarannom* - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۲۳ ب.ظ
واقعا به این نتیجه رسیدم بعد یه مدت زندگی برات یکنواخت میشه حتی اگه به همه اهدافی که براشون پر پر میزدی رسیده باشی.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۱۴ ب.ظ
زندگی مثل کوهنوردیه یه وقتایی تو دامنه ای یه وقتایی تو اوجی یه وقتی میوفتی یه وقتایی تو سراشیبی هستی. آدم در هر صورت غر میزنه میخواد حالش عوض بشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۳۸ ب.ظ
وقتی تو زندگی بعد از موفقیت سقوط داشته باشی و پس از سقوطی که با سختی زیاد موفقیت به دست اورده باشی اونوقت دیگه خیلی تلاش می کنی تا موفقیتت و موقعیتت را از دست ندی.........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۵ ب.ظ
فقط گوستاو مالر 
+ آخی که باتری لپتاپم خراب شد : (((
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ق.ظ
" ازنگاهی میتوان انسانها را به چهار دسته تقصیم کرد
۱_کسانی که فقط هویت جسمی دارند.حضورشان در این عالم مبتنی بر جسمانیت آنهاست.و با حواس پنجگانه به فهم در میآیند,یعنی بودن شان صرفا جسمانی است
۲-کسانی که شخصیت شان را به چیزی بی اعتبار(مانند,ملک و مال وپست.شهرت و شهوت و....)فروخته اند و بی هویت شده و به چشم نمی آیند,,زنده و مرده ی شان یکی است
۳_کسانیکه حضورشان به خاطر دیگران است و داری شخصیت وپراز اعتبارند,و چه در زمان حضور,چه عدم حضور,تاثیر گذار هستندو همیشه قابل احترامند
۴-شگفت انگیز ترین آدمها اینها هستند در زمان حضورشان چنان قدرتمند و با شکوه اند که ما نمیتوانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند کم کم درک شان میکنیم,تازه می فهمیم که آنان چه بودند. چه می گفتند و چه می خواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم . هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار میگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و مست و غرق حضورشان میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان می آید که چه حرفها داشتیم و نگفتیم.
شاید تعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.
والسلام "
این پیام رو یکی از عزیزترینهای زندگیم برام فرستاده بود, قبل از اینکه بتونم درکش کنم از دست دادمش؛ و حجم بزرگی از زندگیم خالی شد و یه حسرت بزرگ رو برای همیشه روی دلم گذاشت؛ تازه اون موقع فهمیدم "ناگهان چه زود دیر میشود" یعنی چی... و متاسفانه یا خوشبختانه برای من جزو دستهی چهارم بود. چند جمعه ی قبل همین ساعت مثل همیشه که منتظر پیامای معمول هر صبحش بودم؛ یه تلفن با یه خبر بد به همچی پایان داد....
حالا فهمیدم همیشه دیر هست؛ فقط نباید گذاشت دیرتر بشه... داشتهها زود به نداشته تبدیل میشن، قدرشون رو بدونیم.
عیدتون مبارک...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - razani.n - 22 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷ ق.ظ
شرکت کردن توی بحث ها و شنیدن و دیدن عقاید مختلف از این نظر که بهم امکان آنالیز و بررسی درست و غلط بودن خودمو میده لذت بخش و مفیده واقعا.
هیچ وقت از اینکه عقاید مختلف و مخالف با خودتونو بشنوید فرار نکنید، اگه قراره اعتقاد یا نظرمون راجع به چیزی با ترس از شنیدن مخالفش از بین بره، همون بهتر که بشکنه و از بین بره، بلکه ام درست تر و کامل ترش رو به دست بیاریم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: ۴-شگفت انگیز ترین آدمها اینها هستند در زمان حضورشان چنان قدرتمند و با شکوه اند که ما نمیتوانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند کم کم درک شان میکنیم,تازه می فهمیم که آنان چه بودند. چه می گفتند و چه می خواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم . هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار میگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و مست و غرق حضورشان میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان می آید که چه حرفها داشتیم و نگفتیم.
شاید تعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.
والسلام "
این پیام رو یکی از عزیزترینهای زندگیم برام فرستاده بود, قبل از اینکه بتونم درکش کنم از دست دادمش؛ و حجم بزرگی از زندگیم خالی شد و یه حسرت بزرگ رو برای همیشه روی دلم گذاشت؛ تازه اون موقع فهمیدم "ناگهان چه زود دیر میشود" یعنی چی... و متاسفانه یا خوشبختانه برای من جزو دستهی چهارم بود. چند جمعه ی قبل همین ساعت مثل همیشه که منتظر پیامای معمول هر صبحش بودم؛ یه تلفن با یه خبر بد به همچی پایان داد....
خواستم حرفی نزنم ولی بهتر دیدم که بگم. من خودم آدمی ام که سعی میکنم مشکلاتم رو خودم حل کنم و همه اش رو دوش خودم باشه . اینجا حرفامو مینویسم دقیقا به خاطر همینه که خیلی بهتر از اینه که برم پیش ی آدم آشنا و باهاش از مشکلاتم بگم . بدم میاد بهم بگن زمان همه چیز رو درست میکنه و باید فراموش کرد و بیخیال و ازین حرفا ولی بعضی وقتا لازم میشه به آدمی که حرف الکی نمیزنه و بیشتر گوش میده درد دلت رو بگی تا خالی بشی . هرچی بیشتر حرف بزنید راحت تر میشید. این آدم میتونه خواهر یا برادر یا پدر و مادر و یک دوست خیلی نزدکی باشه که مثل برادر یا خواهر باشه براتون .
امیدوارم به تدریج حالتون بهتر بشه و زندگیتون دوباره رنگی بشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۳۸ ب.ظ
بچه هایی که میگید انگیزه تون کم شده شروع به کار روی یک پروژه واقعی مثل استارتاپ به تنهایی یا با یکی دو تا همکار با انرژی باعث نمیشه هدفمند بشید؟ فکر کنم به آدم هدف بده که مثلا به مرور بتونه کارو گسترش بده و موفقیت های بزرگ پیدا کنه. حتی استارتاپ کلا مبتنی بر IT هم شاید نباشه یک کسب و کاری که بخشیش فیزیکی و بخشیش مجازی باشه مثلا. البته یه مقداری پول ممکنه بخواد ولی نسبت به بقیه رشته ها واقعا هزینه ها قابل تحمله به نظرم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - miss.rad - 22 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۶:۰۴ ب.ظ
این یکنواختی و تکرار فقط بین پسرا نیست بین دخترا هم همینطوره ...درسته باید یک هدف داشته باشیم البته یه هدف قابل دسترس ...که اگر یه وقتی زمان و هزینه کردید و بهش نرسیدید دلسرد نشید!...نباید زیاد به مسائلی که ناراحتتون میکنه بها بدید...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 22 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۲ ب.ظ
قبل از همه ی این حرفا قدر سلامتی خودتون رو بدونید
چند وقتی هست که مریضم و الانه که می فهمم هیچی جای سلامتی رو نمی گیره ...
کار ، پول ، درس ، ازدواج هر چی که براش نگرانید بلاخره روزی درست میشه ولی اگه سلامتی نداشته باشید هیچ کدوم از اینا به درد نمی خوره
پس قدر نعمت بزرگی که خدا بهتون داده ( سلامتی ) رو بدونید و در مسیر درست زندگی کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - msour44 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: قبل از همه ی این حرفا قدر سلامتی خودتون رو بدونید
چند وقتی هست که مریضم و الانه که می فهمم هیچی جای سلامتی رو نمی گیره ...
کار ، پول ، درس ، ازدواج هر چی که براش نگرانید بلاخره روزی درست میشه ولی اگه سلامتی نداشته باشید هیچ کدوم از اینا به درد نمی خوره
پس قدر نعمت بزرگی که خدا بهتون داده ( سلامتی ) رو بدونید و در مسیر درست زندگی کنید
واقعا سلامتی نعمت بزرگیه
دوست گرامی برای بهبودی شما دعا میکنم و امیدوارم سالم و خوش باشید فقط روحیه تونو نبازید و با بیماری بجنگید و اگر اهداف بزرگ در زندگی داشته باشید به راحتی با ناملایمات سرنوشت مبارزه خواهید کرد و البته پیروز هم خواهید شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 23 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۰۴ ب.ظ
بالاخره اینترنت لعنتیِ من درست شد :|
|