|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 17 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ
بالاخره فهمیدم کارگردان سریال «دوستی خاله خرسه» کیه : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 17 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۹ ب.ظ
به عنوان یه دختر نظرمو میگم
تا همین پارسال فکر میکردم شوهر آیندم باید یه مرد جذاب بلند قد ورزشکار قوی باشه
اما الان با گذشت فقط یک سال میگم
شوهر آیندم باید مرد باشه همین و همین
شاید الان سخت گیر شدم و خیلی به ازدواج فکر نمیکنم و ترجیح میدم تنها باشم
اما اگر بخوام ازدواج کنم درست انتخاب میکنم
پس اشتباهات گذشته به آینده آدم کمک میکنه و دلیلی نداره خودمو سرزنش کنم
و درسته سنمون بالا میره و شاید از نظر خیلی از ادمای کوتاه نظر (بزرگان فامیلامونو میگم )که به سن کم ارزش میدن سن بالا عیبه
اما با بالا رفتن سن هم درکمون هم قدرتمون بالا میره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ق.ظ
دیر ازدواج کردن هم واسه دختر هم پسر خوب نیس، ولی واسه هر دو جنس. نه اینکه خیلیا واسه پسر چهل سالشون دنبال دخترای بیست ساله میرن و فقط سن بالای دختر رو بد میدونن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۳۷ ب.ظ
طبیعت بشر همین است: یاد میگیرند از آدمهایی که کمکشان میکنند متنفر باشند.//جان کندی تول
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دیدم دوستانی که با من دبیرستانی بودن ولی دو سه سال پیش ازدواج کردن خیلی خوش و بهتر دارن زندگی می کنن ....
البته اینا هم نظرات من بود شاید یکی یه دیدگاه دیگه داشته باشه یا می خواد خودشو بزنه به اون راه !!!!
به نظر من ازدواج سن و زمان مشخصی نداره. اگه نظر شخصی من رو هم بخاین ازدواج زیر سن مثلا ۲۵ سال شاید برای بیشتر پسرها (بسته به سطح فکری شون) زوده و واقعا بچه ان! (خودم یه موردش بودم در اون بازه ی سنی )
زمانش که برسه خود فرد میفهمه.
** اما نکته ی مهمتر فارغ از این بحث اینه که که ما ایرانیا(میدونم کلیشه ایه! ) توی هر چیزی که بگی یا نگی کورس راه انداختیم. پدر مارو همین مقایسه ها در آورده. دوستم فلان کرده پس من باید فلان. پسر همسایه فلان گوشی داره پس من فلان. پسر فلان فامیل ماشین فلان خریده پس من باید فلان و ... و فلانی هم زن گرفت یا فلانی م شوور کرد و الا ماشالا...
این هم همه جا هست. بخایم نخایم تو خون مون هست لامصب! اما سعی کنیم با مقایسه و کورس راه انداختن با فرد دیگه ای در زندگی تصمیم نگیریم هنر کردیم واقعا. آدم باید به خودش نگاه کنه و تصمیم بگیره نه اینکه مثلا همه ی همسنای من فلان کردن و فلان شدن تصمیم بگیریم.
پ.ن:همه این جملات رو دوستانه و صادقانه میگم. آخه آدم میشناسم با ۲۰ سال سن دو مورد اسم خط خورده داره توی شناسنامه ش! آخه آقا این بچه س بچههه : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۵۹ ب.ظ
عزیزانم (خطاب به فامیل)
من در حال تحصیل هستم
قصد ازدواج ندارم آخه چقدر بگم اینو
میزنم بلاکتون میکنما ...
(مثلا من مهمم)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۱۳ ب.ظ
هروقت دلت گفت باید ازدواج کنی و شرایطش هم داشتی ازدواج کن . هرکدوم نباشه فایده نداره . البته برای من شاید با گذر زمان و کسب تجربه این لیست دوتایی آپدیت شه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دیر ازدواج کردن هم واسه دختر هم پسر خوب نیس، ولی واسه هر دو جنس. نه اینکه خیلیا واسه پسر چهل سالشون دنبال دخترای بیست ساله میرن و فقط سن بالای دختر رو بد میدونن.
اینم یکی از رسم های ایرانیان است شاید خود شما هم پسر بودید و تو موقعیت ۴۰ سالگی باشی خود به خود دنبال دخترهای کم سن می رفتید !
البته من این فرهنگ و رسم را تایید نمی کنم اینطوری دخترهایی که یه خورده سنشون بالاست ضرر می کنن !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۰۵ ب.ظ
دلتنگی...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۳۷ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: طبیعت بشر همین است: یاد میگیرند از آدمهایی که کمکشان میکنند متنفر باشند.//جان کندی تول
یه اعترافی کنم , تا همین چند روز پیش اسم شما رو سمانه میخوندم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۴۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (18 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دیر ازدواج کردن هم واسه دختر هم پسر خوب نیس، ولی واسه هر دو جنس. نه اینکه خیلیا واسه پسر چهل سالشون دنبال دخترای بیست ساله میرن و فقط سن بالای دختر رو بد میدونن.
اینم یکی از رسم های ایرانیان است شاید خود شما هم پسر بودید و تو موقعیت ۴۰ سالگی باشی خود به خود دنبال دخترهای کم سن می رفتید !
البته من این فرهنگ و رسم را تایید نمی کنم اینطوری دخترهایی که یه خورده سنشون بالاست ضرر می کنن !
به هر حال دلایل منطقی زیادی مثل زیبایی، باروری و ... هست که دختر ۲۰ ساله نسبت به مثلا ۳۰ ساله داره.بنابراین این تصمیم خیلی هم عجیب یا غیر منطقی نیستش به نظر من.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 18 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ
کامنتی که من درباره ی سن ازدواج نوشتم خود به تنهایی مُرشد فرهنگ جامعه است
به حدی تاثیرگذار بود که امریکا امروز قریب به ۶۰ موشک به سوریه انداخت که حواس ها را از این رهنمود های بنده پرت کنه
لکن بینش ندارید
لذا غافلید !
برادر ازدواج فقط زن گرفتن نیست , تشکیل خانواده است
با ۵۰ سال سن فی المثل حوصله ای برای بچه داری هست؟
من که با پنجاه سال سن دیگه حوصله ی تربیت جانوری مثل خود را ندارم ! والا !
۳۰ سالگی میخوای ازدواج کنی
قطعاً ۵ الی ۶ سال هم میخوای تنها با همسرت زندگی کنی !
والا نشاطی که در ۲۵ سالگی داری قطعاً در سی سالگی نخواهی داشت !
شما اگه از پس سرشار کردن همسرتون از عاطفه و محبت در همون ابتدای زندگی برنیاید به زندگیتون لطمه ی وحشتناکی میخوره که جبران شدنی نیست!
محبت کردن و عشق ورزیدن احتیاج به شور و نشاط داره , شور و نشاط یه جوان با شور و نشاط یه میانسال یکی نیست !
حوصله ای که تو ۳۰ سالگی داری تو ۳۵ سالگی نخواهی داشت !
شما همین الانشم یه بچه بدن دستتون ازش مراقبت کنید قطعاً آفتاب نزده پوشکش رو میپیچید دور حلقش , ترور بیولوژیکیش می کنید تا از شرش خلاص شید!
بچه باید تربیت بشه ! تربیت کردن حوصله میخواد ! حوصله یه سنی داره !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 19 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ق.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: کامنتی که من درباره ی سن ازدواج نوشتم خود به تنهایی مُرشد فرهنگ جامعه
۳۰ سالگی میخوای ازدواج کنی
آقا تو که همه ی اینا رو می دونی چرا ازدواج نمی کنی !
کار دولتی نداری !؟
مسکن تو تهران نداری !؟
دختر سن پایین نتونستی گیر بیاری
به خاطر اینکه روابط بین دختر و پسرا زیاد شده اعتمادت از بین رفته !
خانواده توجه ای به مسئله ازدواج شما ندارند !
ارشد خوندی می خوای بری خارج !؟
....
مشکل چیه !
عزیز من با حرف زدن که نمیشه ازدواج کرد اقدام کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shahlaj - 19 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: به هر حال دلایل منطقی زیادی مثل زیبایی، باروری و ... هست که دختر ۲۰ ساله نسبت به مثلا ۳۰ ساله داره.بنابراین این تصمیم خیلی هم عجیب یا غیر منطقی نیستش به نظر من.
دلایل منطقی و نسبی هستن نمیشه انکار کرد ولی این دید ابزاری به زن هست
البته مقصر اصلی در این بین خانوما هستن نه آقایون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 19 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ب.ظ
نه زیبایی تا سی سالگی از بین میره نه قدرت باروری
مثل اینه ماهم بگیم بیشتر پسرا تو سی سالگی بیشتر موهاشون میریزه زشت میشن خوبه ماهم اینو بگیم؟
ازدواج انقدرام چیز دور از دسترس و سختی نیست هممون ازدواج میکنیم دلمون برا روزای مجردی تنگ میشه
شور و نشاط زندگی ام با بالا رفتن سن کم نمیشه اینا همه بستگی به فکر آدم داره
|