|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۹ ب.ظ
۲۹۹ نرم افزار. کجا احتمال قبولی هست؟ روزانه شبانه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ts2927 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۰ ب.ظ
با رتبه ۲۵۲ معماری کجا میشه قبول شد؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-S |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farzamvat - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ
ba 715 pardis ghabool mishe adam? IT |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - afrooz-OMD - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ
خانوما و آقایون به جای سوال پرسیدن برید توی تاپیک قبولی های پارسال و ببینید با حدود رتبه شما چه جاهایی قبول شدن فکر میکنم زودتر و بهتر نتیجه بگیرید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۹ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: ۲۹۹ نرم افزار. کجا احتمال قبولی هست؟ روزانه شبانه هر جا سوالم میپرسم کسی جوابم نمیده. راهنمایی کنید لطفاً |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:شبانه سمنان و شاهرود و یزد و اهواز رو فکر میکنم بیارین(گفتم شبانه چون از روزانشون خبر ندارم شاید احتمالش باشه)(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط: سلام بچه خا میشه بگیم باین وضععیت کجا ها رو میشه اورد ۸۹ شبکه و امنیت کجا قبول میشه؟ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - reza.bsh - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان. کسی میدنه پارسال آخرین کسی که شبکه ارومیه قبول شده رتبش چند بوده؟ با ۳۷۰ میشه قبول شد؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ۸۹۱۲۱۶۳۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:شبانه سمنان و شاهرود و یزد و اهواز رو فکر میکنم بیارین(گفتم شبانه چون از روزانشون خبر ندارم شاید احتمالش باشه)(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط: سلام بچه خا میشه بگیم باین وضععیت کجا ها رو میشه اورد معماری روزانه اصفهان شانسی هست؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - khordad.girl - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:خواجه نصیر شبانه شبکه میارید(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:شبانه سمنان و شاهرود و یزد و اهواز رو فکر میکنم بیارین(گفتم شبانه چون از روزانشون خبر ندارم شاید احتمالش باشه)(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط: سلام بچه خا میشه بگیم باین وضععیت کجا ها رو میشه اورد |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:بله ممکنه چون این وسط نرم و هوش زیادن(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط:شبانه سمنان و شاهرود و یزد و اهواز رو فکر میکنم بیارین(گفتم شبانه چون از روزانشون خبر ندارم شاید احتمالش باشه)(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط: دوستان یکی یه نظری بده دیوانه کننده ست.... به نظرم از اول همه را بزنید |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ehsansjs - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ
دوستان کسی میدونه واسه ۱/۳ کردن رتبه باید از کجا و کی اقدام کنیم؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۸ ب.ظ
دوستانی که به سیستم پاسخگویی دسترسی دارن میشه یه لطفی بکنن و یه سوال بپرسن که سیستم به بعضی ها ارور میده که داوطلب مورد نظر یافت نشد این بدبختا چیکار کنن پس؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه واسه ۱/۳ کردن رتبه باید از کجا و کی اقدام کنیم؟شاگرد اولی؟ برای شاگرد اولی سنجش از دانشگاه ها استعلام میکنه و در نتیجه نهایی تاثیر میده چیزی که به من گفتن این بود |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۹ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: ۲۹۹ نرم افزار. کجا احتمال قبولی هست؟ روزانه شبانه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sci.tech - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ب.ظ
دوستان لطفا اگر کسی میدونه خواهشن بگه نرم افزار علم و صنعت و تربیت مدرس روزانه تا چه رتبه ای میگیرن؟ |