یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: من الان دو تا بدبختی دارم بچه ها بگیرینش مسئول سنجش همینه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
۲ تا مسئله امروز ذهنمو بدجور درگیر کرده: ۱- سوال ۱۰۰ کنکور آی تی دفترچه D جوابش بالاخره کدوم گزینس؟ ۲- دی ماریا بالاخره میاد منچستر یا نه؟ خوب چرا بدو بیرا میگید، اینا موجب استرس منن، نه نتایج! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)sabafarhadi نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اومد: استاد کارنامه کجا بود!!! الان منتظر نتایج نهایی هستیم، مردم ازاری هم بلد نیستن مردم !! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - samang - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
زنگ خونه رو زدم بابام از پشت آیفون گفت:تنهایی؟ گفتم:نه،خونه محاصرست.بهتره تسلیم شیم بابا! هیچی دیگه!امشب چه باد خنکی می وزه تو پارک! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - tulips.flowerm - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
لینکـشو پیدا کردم نتایج اینجاست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - n_amiry - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
امیدوارم همه و خودم جایی که دوست داریم قبول بشیم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: بچه ها بگیرینش مسئول سنجش همینه به دلیل اینکه منو لو دادی شما نه تنها اجازه تحصیل رو ازت میگیرم ، بلکه یک شکنجه برات در نظر میگیرم، یه صندلی میزارم روبروی میز دکتر توکلی هر روزتو با چهره زیبای ایشون آغاز کنی. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
اخه بچه هاش رتبه های خوبی میارن تو همین ارشد... من تو پارسه میبینمشون باسواد بودن واقعا... دکتر کیوانپور عضو هیئت علمی |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Mohammad-A - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)tulips.flowerm نوشته شده توسط: لینکـشو پیدا کردم نتایج اینجاستخیلی باید از خود گذشتگی داشته باشی که اینطوری شوخی میکنی |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
ارومتر بابا! چه تندتند پست میزارین... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: من الان دو تا بدبختی دارم از همون لحظه که تو انتخاب رشته ام زدمش همه شروع کردن مسخره بازیو که تو و الزهرا !!!!! الزهرا پسر نداره ؟ من نمیدونم ملت فکر میکنن ما میریم دانشگاه درس بخونیم یا پسر بازی . یکی نیس بهشون بگه تو لیسانسمون که پسر وجود داشت چه غلطی کردم که تو الزهرا نمیتونم !!!!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
کیا پیشنهاد من رو پشتیبانی میکنن؟ پیشنهاد: تشکر از زحمات مسئولین سنجش با فرستادن اونها به سفر زیارتی با خطوط هواپیمایی کشور؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - keywan78 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تشکرم لازم نیست |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
Dont kiss as elephant on the lips بچه ها خیلی حیاتیه میشه بگید معنیش چیه؟؟؟ تفسیرش چیه؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amalthea - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
.............. |