|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ق.ظ
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما
اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما
اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی
به درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتما
دلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از او
به هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتما
خطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با او
گناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتما
به لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کرد
تو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتما
اگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کن
که هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ق.ظ
خدا تمام امید من است..............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ب.ظ
این را باور داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ب.ظ
یکی از سیاسی ترین اسکار ها.
احتمالا تحریم مسافرتی نبود فیلم ایران برنده نمیشد.
با سوتی وحشتناک آخرشون، شرطم رو بردم و باختم.
در کل عالی و دیدنی بود، ایول به Moonlight
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: استادی که چندین و چند سال همیشه و همه جا زحمتتو کشیده و حتی جاهایی که وظیفهای نسبت بهت نداشته باز هم تنهات نذاشته و راهنمائیت کرده رسماً حکم گنج رو داره. یکی مثل پدر و مادر.
خدا حفظشون کنه واسم.
من چقدر خوشحال و خوشبختم که استاد راهنمام، بهترین استاد تمام این سالهامه. واقعاً خیلی عالیه که بدون هیچ استرسی میتونم کارمو جلو ببرم و بهواسطهٔ سالها ارتباط استاد و شاگردی و شناخت دوطرفه، دغدغهٔ نحوهٔ تعامل با استاد راهنما و چگونگی راهنمائی گرفتن و گزارش دادن و... که سایر دوستانم دارند رو ندارم.
ایشالا وقتی شما هم یک روزی استاد شدید رویه را پیش بگیرین که کمترین استرس و فشار غیر ضروری بر دانشجو وارد بشه. گاهی دانشجو بنده خدا به وظایفش آگاه هست ولی استاد فکر میکنه با فشار آوردن بازدهی دانشجو بالا میره در صورتی که برعکسش رخ میده!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ب.ظ
رکورد جدید "۲۸:'۳
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ ب.ظ
۱۰ اسفند رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۴۲ ب.ظ
وقتی به خودتان ایمان داشته باشید نیازی نخواهید داشت دیگران به شما باور داشته باشند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - razani.n - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ
از عشق حرف می زنیم، و از عذاب ممتد فراق یار و سوختن بی وقفه. و همزمان با تمام اطرافیان ممکن تیک می زنیم و دل و قلوه مبادله می کنیم، وقیحانه و پنهانی.
وارد رابطه می شویم، اما از همه مخفی می کنیم، مبادا بقیه بفهمند و گزینه های دیگرمان بسوزد. بالاخره چند دوست بهتر از یک عشق است.
کنار هم زندگی می کنیم، اما با ساک های بسته. آماده دل کندن و پریدن و رفتن به آشیانه ای دیگر، نورگیر تر و مهیاتر.
از رفاقت دم می زنیم و به سادگی و بی دلیل روح رفیقمان را ذبح می کنیم هر جا که خودش نیست و مجالش هست.
از مسئولیتهای خودمان آشکارا می دزدیم، و همزمان مصلح اجتماعی می شویم و تمام ابناء بشر را به کم کاری متهم می کنیم و نگران آیندگانیم.
اسم هرزگی هایمان را می گذاریم نوگرایی، مدرنیسم، آزادی، روابط اجتماعی .... و باز از خودمان می پرسیم روزگار بدی شده ، نه ؟
نه . من و تو بدیم ....
متن از صفحه ی آقای حمید سلیمی
نویسنده هستن ایشون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lost... - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: از عشق حرف می زنیم، و از عذاب ممتد فراق یار و سوختن بی وقفه. و همزمان با تمام اطرافیان ممکن تیک می زنیم و دل و قلوه مبادله می کنیم، وقیحانه و پنهانی.
وارد رابطه می شویم، اما از همه مخفی می کنیم، مبادا بقیه بفهمند و گزینه های دیگرمان بسوزد. بالاخره چند دوست بهتر از یک عشق است.
کنار هم زندگی می کنیم، اما با ساک های بسته. آماده دل کندن و پریدن و رفتن به آشیانه ای دیگر، نورگیر تر و مهیاتر.
از رفاقت دم می زنیم و به سادگی و بی دلیل روح رفیقمان را ذبح می کنیم هر جا که خودش نیست و مجالش هست.
از مسئولیتهای خودمان آشکارا می دزدیم، و همزمان مصلح اجتماعی می شویم و تمام ابناء بشر را به کم کاری متهم می کنیم و نگران آیندگانیم.
اسم هرزگی هایمان را می گذاریم نوگرایی، مدرنیسم، آزادی، روابط اجتماعی .... و باز از خودمان می پرسیم روزگار بدی شده ، نه ؟
نه . من و تو بدیم ....
نویسنده هستن ایشون
فوق العاده و حکایت و شرح حال خیلی از دوستان متاسفانه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sajad90 - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: از عشق حرف می زنیم، و از عذاب ممتد فراق یار و سوختن بی وقفه. و همزمان با تمام اطرافیان ممکن تیک می زنیم و دل و قلوه مبادله می کنیم، وقیحانه و پنهانی.
اسم ... هایمان را می گذاریم نوگرایی، مدرنیسم، آزادی، روابط اجتماعی .... و باز از خودمان می پرسیم روزگار بدی شده ، نه ؟
نه . من و تو بدیم ....
این قسمت هاش رو با اجازه انتخاب کردم برای تقدیم به یکی از دوستان مانشتی(امیدوارم ببینند). متن عالی بود. تشکر.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۰۸ ب.ظ)Lost... نوشته شده توسط: (10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: از عشق حرف می زنیم، و از عذاب ممتد فراق یار و سوختن بی وقفه. و همزمان با تمام اطرافیان ممکن تیک می زنیم و دل و قلوه مبادله می کنیم، وقیحانه و پنهانی.
نه . من و تو بدیم ....
نویسنده هستن ایشون
فوق العاده و حکایت و شرح حال خیلی از دوستان متاسفانه...
توصیف زندگی عصر حاضر در ایران بخصوص ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - razani.n - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط: (10 اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: از عشق حرف می زنیم، و از عذاب ممتد فراق یار و سوختن بی وقفه. و همزمان با تمام اطرافیان ممکن تیک می زنیم و دل و قلوه مبادله می کنیم، وقیحانه و پنهانی.
اسم ... هایمان را می گذاریم نوگرایی، مدرنیسم، آزادی، روابط اجتماعی .... و باز از خودمان می پرسیم روزگار بدی شده ، نه ؟
نه . من و تو بدیم ....
این قسمت هاش رو با اجازه انتخاب کردم برای تقدیم به یکی از دوستان مانشتی(امیدوارم ببینند). متن عالی بود. تشکر.
خواهش میکنم
آقای سلیمی اکثر نوشته هاشون واقعا قشنگه و ارزش خوندن داره
البته من یه تصحیحم کنم ایشون فیلنامه نویسند
اینم آدرس صفحه شونه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 10 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ)razani.n نوشته شده توسط: نه . من و تو بدیم ....
من بد نیستم خداییش 
جالبه! من همچین نظری توی ذهنم همیشه هست منتهی هیچ وقت نمیتونستم بیانش کنم و ایشون به نحو عالی بیان کردن! دمشون گرم ...
جالبه پدیده ای جدید هم توی جامعه ظهور کرده به اسم عشق سیال(نمیدونم شاید خیلی جدید نباشه ) این تیکه برگرفته از ویکیپدیا هست :
عشق سیال به این موضوع اشاره دارد که فرد به جای ترمیم و جایگزینی منافع دگرخواهانه بر منافع فردی به دنبال روابط کوتاهی است که در کوتاهترین زمان ممکن به نیازهای عاطفی و جسمی وی پاسخ دهد ولی او را از عشقهای احتمالی و بهتر در آینده محروم نکند. تنهایی مضاعف، افسردگی، نگرانی و عدم لذت از برقراری روابط عاطفی را میتوان سیالیت عشق در بین افراد مختلف به عنوان ابژه عشق قلمداد کرد.
اینجا هم خوب گفته به نظرم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 11 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: رکورد جدید "۲۸:'۳
من رکوردم ۵۰ ثانیه است بین ۵۰ تا یک و بیست سی درست میکنم , خیلی دلم میخواد این مکعب روبیکا که هر طرفش ۲۵ تا داره رو یاد بگیرم ولی وقتشو ندارم
|