|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
من دیگه از فردا می خوام شروع کنم همه درس ها رو باهم پیش برم! از درس هایی که شروع کردم یکی دو فصل مونده که فکر کنم دیگه وقت خوبیه! فقط یکم می ترسم از مدیریت زمان و تقسیم بندی!!! رفتم آزمون هم مدرسان ثبت نام کردم. به نظر من از نظر بودجه بندی و زمان آزمون ها از همه بهتر بود! با بقیه اش کاری ندارم! کسی نظری نداره؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من دیگه از فردا می خوام شروع کنم همه درس ها رو باهم پیش برم! از درس هایی که شروع کردم یکی دو فصل مونده که فکر کنم دیگه وقت خوبیه! فقط یکم می ترسم از مدیریت زمان و تقسیم بندی!!!عالیه... منم سنجش نوشتم ![]() ایشالله که موفق باشی..... |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - parisa68 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ق.ظ
بچهها من طبقه سر فصلهای پارسه یک چهارم همهٔ درسامو تا آخر تابستون تموم میکنم،لطفا خیلی جدی بگید بنظرتون در چه حد ام؟جدا بهم روحیه ندید واقعیشو بگید،مرسی.... |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zarei1991 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ق.ظ)parisa68 نوشته شده توسط: بچهها من طبقه سر فصلهای پارسه یک چهارم همهٔ درسامو تا آخر تابستون تموم میکنم،لطفا خیلی جدی بگید بنظرتون در چه حد ام؟جدا بهم روحیه ندید واقعیشو بگید،مرسی....دقیقا مثل من....ولی من با سرفصلای پوران جلو میرم... |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - fatemenp - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
منم با برنامه ریزی پارسه پیش میرم !! |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - pita - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
من رفتم کتاب پرسمن مهندسی نرم افزار رو بخرم. ویرایش ۵ رو داشت ۷ رو نه. ۵ رو کمی ورق زدم وحشت کردم حتی نوشته هاش داره از تو صفحه میزنه بیرون. خدا به دادم برسه هرکی میگه اگه بخونیش سردرگم میشی. البته من به سردگم شدن عادت دارم تا فصل ۱۶ سامروویلو خودم . می خوام هم پرسمن بخونم هم سامرویل . نمی دونم عاقلانش یا نه؟اونجا ترجمه جعفرنژاد پرسمن هم بود اونم ورق زدم نسبت به سالخوذده مرتب تر بود اما ویرایش ۵ پرسمه فکر کنم. الان من چی کار کنم؟ کتاب گسسته ۴ جلدی گریمالدی رفته بودم بخرم . دوستان گفته بودن جلد ۴ لازم نیست. اما من فهرستاشو که نگاه می کردم به نظرم هز ۴ جلد باید برای کنکور خونده بشن. درسته؟ ققسمت چهارم: جبر کاربردی نوین فصل ۱۴ حلقه و حساب مدولی ۱۴ـ۱ ساختار حلقه: تعریف و چند مثال ۱۴ـ۲ ویژگیها و زیرساختارهای حلقه ۱۴ـ۳ اعداد صحیح به پیمانهٔ n ۱۴ـ۴ همریختی و یکریختی حلقهها ۱۴ـ۵ خلاصه و مروری تاریخی مراجع تمرینات تکمیلی فصل ۱۵ جبر بولی و توابع کلیدزنی ۱۵ـ۱ توابع کلیدزنی: صورتهای نرمال فصلی و عطفی ۱۵ـ۲ شبکههای دریچهای: مجموعههای مینیمال حاصلضربها: جدولهای کارنو ۱۵ـ۳ کاربردهای دیگر: شرایط بیتفاوت ۱۵ـ۴ ساختار جبرهای بولی (اختیاری) ۱۵ـ۵ خلاصه و مروری تاریخی مراجع تمرینات تکمیلی فصل ۱۶ گروهها، نظریهٔ کدگذاری و روش شمارش پولیا ۱۶ـ۱ تعریف، مثالها و ویژگیهای مقدماتی ۱۶ـ۲ همریختی، یکریختی و گروههای دوری ۱۶ـ۳ هممجموعهها و قضیهٔ لاگرانژ ۱۶ـ۴ اصول نظریهٔ کدگذاری ۱۶ـ۵ متریک همینگ ۱۶ـ۶ بررسی زوجیت و ماتریسهای مولد ۱۶ـ۷ گروههای کد: کدگشایی به وسیلهٔ سردستههای هممجموعهها ۱۶ـ۸ ماتریسهای همینگ ۱۶ـ۹ شمارش و همارزی: قضیهٔ برنساید ۱۶ـ۱۰ اندیس دوری ۱۶ـ۱۱ فهرست الگوها: روش شمارش پولیا ۱۶ـ۱۲ خلاصه و مروری تاریخی مراجع تمرینات تکمیلی فصل ۱۷ هیأتهای متناهی و طرحهای ترکیبیاتی ۱۷ـ۱ حلقههای چند جملهایها ۱۷ـ۲ چندجملهایهای تحویلناپذیر: هیأتهای متناهی ۱۷ـ۳ مربعهای لاتین ۱۷ـ۴ هندسههای متناهی و صفحات آفین ۱۷ـ۵ طرحهای بلوکی و صفحات تصویری ۱۷ـ۶ خلاصه و مروری تاریخی |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من دیگه از فردا می خوام شروع کنم همه درس ها رو باهم پیش برم! از درس هایی که شروع کردم یکی دو فصل مونده که فکر کنم دیگه وقت خوبیه! فقط یکم می ترسم از مدیریت زمان و تقسیم بندی!!!میتونی تقسیم بندی رو مثل تقسیم بندی آزمونها پیش بری هزینش چقدر شد سارا جان؟ شنیدم پاسخ آزمونهاش تشریحی هست و مثلا زده این سوال شبیه فلان سوال کنکور هست و... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:۸مرحله حضوری و ۶ مرحله اینترنتی ۲۸۴۰۰۰ تومان شد. من از طرح حکمت استفاده کردم فکر کنم قیمتش ۴۲۰۰۰۰ تومان بود . راستش نمی دونم من بیشتر به خاطر برنامه ریزی ثبت نام کردم . الانم طبق همون پیش میرم. به نظرم بعد از پارسه بودجه بندی بهتر از بقیه آزمون ها داشت!(20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من دیگه از فردا می خوام شروع کنم همه درس ها رو باهم پیش برم! از درس هایی که شروع کردم یکی دو فصل مونده که فکر کنم دیگه وقت خوبیه! فقط یکم می ترسم از مدیریت زمان و تقسیم بندی!!!میتونی تقسیم بندی رو مثل تقسیم بندی آزمونها پیش بری امروز سیستم عامل و ریاضی مهندسی پارسه رو شروع کردم! فکر کنم به امید خدا سال دیگه همین موقع ها تموم شه :َD |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:من که هر وقت رفتم این بچه های سراسری بودند(20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: خوندن تو کتابخونه چطوره!!! من حتی تو خوابگام زمان امتحانات ترم تو اتاق میخوندم و نمیرفتم سالن مطالعه . ولی الان با ی مشکلی که برام پیش اومذه شاید نیاز باشه به کتابخونه رفتن. دوستانی که میرن از جو کتابخونه ها بگن! برم نرم.اما دستو دلم نمیرهسلام... درس که نمی خونند فقط حرف می زنند تمرکز ادم نابود می کنند ولی در کل وقتی هیچ کس نیست خیلی خوبه |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ق.ظ
سلام یه راهنمایی میخواستم من دیروز کتاب مقسمی ساختمان داده تونستم تمام کنم! اما از بعضی مباحث کتاب یکم به چاله چوله برخورد کردم! بیشتر مانشتی ها این کتاب در حد کنکور ارشد نمیدونن و میگن حتما پوران یا مرجع CLRS بعد ازاون خونده بشه بهتره حالا من نمیدونم چیکار کنم با این وضعیت که طراحی الگوریتم هنوز جدی شروع نکردم و چندان بهش مسلط نیستم استاد دانشگاهمون چندتا مبحث مثل پیچیدگی و کوله پشتی و یافتن درخت پوشا مینیمال زمانبندی و چندتا مرتب سازی گفت واسمون! ![]() یه سوال دیگه اینکه فصل فیلیپ فلاپ های منطقی پوران تست هاش اصلا نمیتونم با مطالبی که خوندم ربط بدم پوران خوندم مانو خوندم اما ....
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zarei1991 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: سلامدوست عزیز بنظرم ساختمان داده مقسمی رو موازی با پوران بخونی عالیه....تقریبا مطالبش یکیه...من الان ساختمان پوران و مقسمی رو با هم میخونم و تقریبا تسلطم تا جایی که خوندم بد نیست... |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
جند روزه کار داشتیم نشد درست بخونم دوباره تمرکزم بهم ریخته شماها پیش برید که منم خودمو برسونم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - ADELZX - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: خوندن تو کتابخونه چطوره!!! من حتی تو خوابگام زمان امتحانات ترم تو اتاق میخوندم و نمیرفتم سالن مطالعه . ولی الان با ی مشکلی که برام پیش اومذه شاید نیاز باشه به کتابخونه رفتن. دوستانی که میرن از جو کتابخونه ها بگن! برم نرم.اما دستو دلم نمیرهسلام... به نظرم همون جایی که بیشتر عادت به خوندن دارید بخونید با تمام مشکلاتش به نظرم بازدهیش بیشتر از جاییه که دست و دلتون نمیره برید. (۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: من رفتم کتاب پرسمن مهندسی نرم افزار رو بخرم. ویرایش ۵ رو داشت ۷ رو نه. ۵ رو کمی ورق زدم وحشت کردم حتی نوشته هاش داره از تو صفحه میزنه بیرون. خدا به دادم برسه هرکی میگه اگه بخونیش سردرگم میشی. البته من به سردگم شدن عادت دارم تا فصل ۱۶ سامروویلو خودم . می خوام هم پرسمن بخونم هم سامرویل . نمی دونم عاقلانش یا نه؟اونجا ترجمه جعفرنژاد پرسمن هم بود اونم ورق زدم نسبت به سالخوذده مرتب تر بود اما ویرایش ۵ پرسمه فکر کنم. الان من چی کار کنم؟ سلام به جای این همه تایپ کردن فصول جلد ۴ گریمالدی . اگه گریمالدی رو شروع میکردی به خوندن تمومش کرده بودی و متوجه هم میشدی که جلد چهارم هم واس کنکور مهم نیست .(البته تمریناتشم کامل حل میشد )
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - mis masi - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
احتیاج به راهنمایی دارم. برای کنکور ای تی میخونم میخوام درس زبانو شروع کنم ۲سالی میشه که به زبان نگاه ننداختم. به نظرتون از اول زبانو شروع کن. یعنی گرامر و واژگان و در کنارش جفظ لغات عمومی و تخصصی و در آخر تست یا اینکه شروع به حفظ لغت کنم و درکنارش یه نگاه سریع به گرامر و فقط روی تست های سال های گذشته کار کنم. خیلی زیادم نمیخام وقتمو بگیره |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - azad_ahmadi - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط: احتیاج به راهنمایی دارم. سلام. میدونید که هرسال ۱۰ سوال اول مربوط به زبان، از لغات آورده می شه، که نسبتا لغاتی هستند که از تافل درآورده می شن. خیلی کم میشه با دانش خوندن ۵۰۴ این قسمت رو جواب داد. توصیه من اینه که ۵۰۴ رو بخونید، زیاد وقت گیر نیست، اما کار رو برای ادامه خیلی راحتتر می کنه. می تونید هرشب یک درس ۵۰۴ رو بخونید،تا ۴۲ یا نهایتا یک ماه و نیم تموم میشه، بعد از اون می تونید شروع به خووندن لغات تافل کنید. گرامر رو زیاد سوال نمی دن ازش، وقت خودتون رو باگرامر خوندن هدر ندید. اگه دایره لغاتتون بالا باشه علاوه بر ۱۰ سوال اول، در بقیه ریدینگ ها هم مشکلی نخواهید داشت. پارسه هم کتاب خوبی برای زبان داره، می تونید از اون هم استفاده کنید. موفق باشید. |